Închide meniul

Gigi Becali s-a descătuşat după înfrângerea FCSB-ului! Amendă pentru Florinel Coman şi ultimatum pentru un jucător

Iulian Focșăneanu Publicat: 29 august 2023, 8:47

Reclamă
Gigi Becali s-a descătuşat după înfrângerea FCSB-ului! Amendă pentru Florinel Coman şi ultimatum pentru un jucător

Gigi Becali s-a descătuşat după înfrângerea FCSB-ului

Gigi Becali, într-o conferință de presă / Profimedia Images

Gigi Becali s-a descătuşat după înfrângerea FCSB-ului cu UTA Arad, scor 1-2, din etapa a 7-a a Ligii 1. Patronul vicecampioanei e dispus să ia măsuri şi a anunţat că vrea să îl amendeze pe Florinel Coman. Totul după ce marcatorul golului roş-albaştrilor a fost eliminat în minutul 83 şi ratează derby-ul cu Universitatea Craiova.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florinel Coman a deschis scorul în startul disputei de la Arad. A înscris în minutul 4, dar a avut o reacţie neaşteptată în momentul în care echipa lui era condusă pe tabelă. L-a lovit cu cotul în zona gâtului pe Ivalyo Markov şi a văzut cartonaşul roşu.

Gigi Becali s-a descătuşat după înfrângerea FCSB-ului

Coman…el trebuie amendat! Dar, să-ți spun ceva: aici tot Kovacs… Tot săracul de Găman. El nu are el calitate de arbitru. Dacă vezi că-i dă cu cotul, fluieră, mă, și dă-i galben lui ăla.

Nu e problemă, avem cu cine să jucăm. Avem Haruț, avem Ngezana. O echipă de fotbal nu trebuie să stea în Coman sau în Chiricheș. Când îmbătrânesc sau îi vinzi, ce faci? Desființezi clubul?„, a declarat Gigi Becali la digisport.ro.

Omul de afaceri a explicat şi care a fost motivul pentru care Andrea Compagno a fost schimbat la scurt timp după ce Cooper a marcat în poarta lui Târnovanu. Chiar dacă aveau nevoie să forţeze egalarea, roş-albaştrii au rămas pe teren fără golgheterul de sezonul trecut. Gigi Becali i-a dat un ultimatum atacantului italian.

Reclamă

Schimbarea lui Compagno? Eram în mai puțini oameni și oricum Coman nu făcea faza defensivă. Lasă să fie Coman vârf, poate dădea un gol acolo.

Eu o să-i spun. Nu mai am timp și nu vreau să merg să fac morală fotbaliștilor. I-am zis lui MM să vorbească cu Compagno. Una, două, pac jos, pac jos. Ca dovadă că uite nu-ți mai dă. Are doi metri. Tu ce faci, te arunci jos?„, a mai spus patronul FCSB-ului.

UTA Arad i-a administrat prima înfrângere FCSB-ului

Meciul de la Arad a început bine pentru FCSB, care a avut ocazie în minutul 3 şi a deschis scorul prin Florinel Coman în minutul 4. În minutul 9 Olaru a ratat o ocazie uriaşă şi, din acel moment, soarta partidei s-a înclinat în favoarea gazdelor, care au dominat copios liderul din Superligă. Pantea a comis henţ în careu şi arbitrul a acordat un penalti controversat în minutul 13, iar Fabry a transformat în minutul 18, egalând. În minutul 45+4 Alexandru Pantea a primit al doilea galben şi a fost eliminat. În minutul 60 gazdele au trecut în avantaj, prin golul lui Cooper, iar Chiricheş s-a accidentat şi a fost înlocuit. Dezastrul bucureştenilor a fost completat de cartonaşul roşu primit de Florinel Coman, în minutul 83. FCSB a pierdut cu 1-2 la Arad, dar rămâne pe primul loc în clasament, iar UTA, cu 7 puncte, este pe locul 12.

Reclamă 4 / 0/3

UTA ARAD: Fl. Iacob – D. Rodrigues, Stolnik, I. Markov, Aly Abeid – Fabry (Holst 90), Marku, Freitas (Carp 79) – R. Pop (C. Mihai 90), Cooper (Vucenovic 64), Stahl (D. Dumitraşcu 79). ANTRENOR: Mircea Rednic

FCSB: Târnovanu – Pantea, Dawa, Chiricheş (Ngezana 77), Radunovic – Olaru, Ov. Popescu, Djokovic (V. Creţu 77) – Miculescu (Oct. Popescu 46), Compagno (Radaslavescu 69), Fl. Coman. ANTRENOR: Elias Charalambous

Cartonaşe galbene: Stahl 13, Freitas 67, Stolnik 75, F. Iacob 86, Aly Abeid 86 / Pantea 17, 45+4, Compagno 63, Fl. Coman 75, 83

Cartonaşe roşii: Alexandru Pantea (FCSB) min. 45+4

Arbitri: George Cătălin Găman – Adrian Popescu, Raul Ghiciulescu – Marius Omuţ

Arbitri VAR: Szabolcs Kovacs – Viorel Flueran

Observator: Marcel Savaniu

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:44 PSG – Borussia Dortmund 0-1. Echipa germană e prima finalistă a Ligii Campionilor în acest sezon! Parizienii au avut 4 bare! 23:43 FotoOlimpiu Moruţan a mers în cârje la stadion pentru a-şi susţine echipa la semifinala cu Beşiktaş! Mesajul superb al clubului 23:32 Xavi a ales jucătorii care nu pot pleca de la Barcelona! Numele care nu pot fi transferate de nicio echipă din lume 23:17 Un veteran de la Real Madrid, mesaj emoționant înainte de returul cu Bayern Munchen din Ligă: „Probabil va fi ultimul meci” 23:16 Răspunsul primarului Buzăului la întrebarea dacă aşteaptă duelurile cu Gigi Becali: „Sper ca Gloria Buzău să devină «Steluţa» 2” 22:49 Reacția premierului Marcel Ciolacu după ce Gloria Buzău a promovat în Liga 1! Mesaj după finalul partidei cu Unirea Slobozia 22:21 Reacţia lui Ion Crăciunescu după ce Darius Olaru i-a strigat „Băi, prostule!” centralului meciului Universitatea Craiova – FCSB! 22:02 „Mă simt extenuat!” Andrei Prepeliță și-a găsit cu greu cuvintele după ce a promovat cu Gloria Buzău în Liga 1! 21:52 Anunţul lui Florin Manea despre transferul lui Denis Drăguş: „Cluburile s-au înţeles” 21:46 „N-a înțeles nimic! O prostie!” Mihai Stoica i-a dat replica lui Andrea Compagno! „MM” a răspuns, după atacul italianului Vezi toate știrile
Citește și