Închide meniul

Gigi Becali i-a transferat pe Radaslavescu şi Boboc la FCSB: „Vin la echipă astăzi!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 4 august 2022, 14:30

Gigi Becali i-a transferat pe Radaslavescu şi Boboc la FCSB: „Vin la echipă astăzi!

Gigi Becali, avertisment pentru Nicolae Dică

Gigi Becali, într-o conferinţă de presă / Hepta

  • Gigi Becali i-a transferat pe Eduard Radaslavescu şi Radu Boboc la FCSB
  • Loviturile date de Gigi Becali

Gigi Becali i-a transferat pe Eduard Radaslavescu (18 ani) şi Radu Boboc (23 de ani) la FCSB. Anunţul a fost făcut chiar de patronul FCSB, după victoria cu Dunajska Streda, din Conference League, scor 1-0.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali a mai dat două lovituri uriaşe pe piaţa transferurilor. I-a luat de la Farul Constanţa pe Eduard Radaslavescu şi pe Radu Boboc. Hagi i-a transmis lui Gigi Becali să nu divulge sumele de transfer.

Gigi Becali i-a transferat pe Radaslavescu şi Boboc la FCSB

Gigi Becali a anunţat două noi transferuri, după ce zilele trecute i-a prezentat pe Bogdan Rusu şi David Miculescu. Patronul roş-albaştrilor a declarat că Eduard Radaslavescu şi Radu Boboc se vor alătura astăzi lotului condus de Nicolae Dică.

Reclamă

Așa este! Am făcut deja transferul, băiatul (n.r. – Radaslavescu) se va prezenta de azi la pregătirile echipei. Nu vrea să dau însă niciun fel de detalii financiare, pentru că vânzătorul m-a rugat să păstrez confidențialitatea, așa că asta fac. L-am luat și pe Boboc. Și el va veni de azi la echipă”, a declarat Becali, conform playsport.ro.

Conform sursei citate, Gigi Becali ar urma să plătească 900.000 de euro pentru cei doi jucători.

Reclamă

Eduard Radaslavescu, în vârstă de 18 ani, joacă pe postul de mijlocaş central, şi a bifat 25 de meciuri în Liga 1 pentru Farul. De cealaltă parte, Radu Boboc este fundaş dreapta, cu peste 100 de meciuri în prima ligă. Cei doi au fost formaţi la Academia Hagi.

Noile transferuri realizate de Gigi Becali pot debuta sâmbătă, în etapa a 4-a din Liga 1, când FCSB întâlneşte Mioveni, de la ora 19:00. Partida va fi în format live text, pe as.ro.

Totodată, Gigi Becali a mărturisit că nu va mai vinde niciun jucător în această perioadă de mercato, după plecarea lui Florin Tănase. Patronul FCSB a avut ofertă pentru Darius Olaru, însă o va refuza, iar mijlocaşul va rămâne astfel la echipă pentru încă un sezon.

Reclamă 4 / 0/3

„Nu-l mai dau nici pe Olaru, nici pe nimeni. Poate să vină și Papa de la Roma, că nu mă mai interesează. Suntem deja cu un picior în grupele Conference League, pot să vând mai bine după aceea, dacă va fi cazul. De ce să iau acum pe Olaru vreo șapte milioane, când poate voi avea posibilitatea să încasez opt-nouă, nu?”, a mai spus Gigi Becali, conform aceleiaşi surse citate mai sus.

Gigi Becali are un nou favorit la FCSB, după partida cu Dunajska Streda

Gigi Becali este încântat de evoluţiile fundaşilor centrali de la FCSB. Joyskim Dawa este preferatul patronului roş-albaştrilor, alături de Joonas Tamm formând un cuplu greu de trecut. Latifundiarul din Pipera îi compară pe cei doi cu Sorin Ghionea şi Dorin Goian, stopperii care au evoluat la echipă în perioada 2004-2009.

„Tamm a fost pentru mine o mare bucurie. Presa îl critică pe Dawa, dar eu îl văd un fundaş mare. Nu ai cum să treci de el, când eşti pe partea lui nu ai cum să treci.
Acum avem un cuplu de fundaşi cum nu am mai avut de la Goian şi Ghionea. Eu îl văd jucătorul principal al echipei, de acolo nu treci”, a declarat Gigi Becali, la Pro Arena.

Joyskim Dawa a fost adus în această vară de la Botoşani. Ulterior, a fost transferat şi Joonas Tamm, care ultima dată a evoluat pentru FC Flora, din Estonia.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” 10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit 10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua "cu ochii închişi" la FCSB
Liga 1 • 12:58
Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali
S-a mai accidentat un jucător la FCSB
Liga 1 • 11:12
S-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider
Schimbări uriașe la FCSB
Liga 1 • 8:43
Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul!
Liga 1 • 28 mart., 23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 28 mart., 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”