Închide meniul

Gigi Becali s-a reorientat, după ratarea transferului lui Arnold Garita! Atacantul dorit de FCSB

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 9 iunie 2023, 16:36

Gigi Becali s-a reorientat, după ratarea transferului lui Arnold Garita! Atacantul dorit de FCSB

Gigi Becali a dezvăluit suma plătită pentru David Miculescu

Gigi Becali, într-o conferinţă de presă / Profimedia Images

Gigi Becali s-a reorientat, după ratarea transferului lui Arnold Garita. Patronul de la FCSB a pus ochii pe un alt atacant, pe care vrea să-l aducă la echipă în această vară, de la o altă formaţie de Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali este în căutarea unui atacant, după ce principala ţintă în această perioadă de mercato, Arnold Garita, nu mai vine la FCSB.

Gigi Becali s-a reorientat, după ratarea transferului lui Arnold Garita

Gigi Becali l-a luat în vizor pe Mamadou Thiam. Vârful celor de la U Cluj este dorit de către patronul FCSB, anunţă digisport.ro.

Mamadou Thiam evoluează la U Cluj din septembrie 2022, fiind transferat din Belgia, de la Oostende, liber de contract. Vârful senegalez de 28 de ani a bifat 33 de meciuri pentru „şepcile roşii”, în sezonul trecut, reuşind să marcheze 11 goluri, şi să ofere o pasă decisivă.

De-a lungul carierei sale, Mamadou Thiam a evoluat la formaţii precum Dijon, Clermont şi Nancy, în Franţa.

Reclamă

De asemenea, acesta a bifat selecţii şi la naţionalele de tineret ale Senegalului, însă nu a făcut pasul spre naţionala mare a ţării sale.

Atacantul dorit de Gigi Becali la FCSB este cotat la 600.000 de euro, pe site-urile de specialitate.

Transferul lui Arnold Garita la FCSB a picat! Omul de încredere al lui Gigi Becali

Transferul lui Arnold Garita la FCSB a picat! Florin Vulturar, chiar omul pe care Gigi Becali l-a trimis la Paris să negocieze, a făcut anunţul.

Reclamă 4 / 0/3

Florin Vulturar a precizat că atât pretenţiile lui Arnold Garita, cât şi ale agenţilor săi, au fost prea mari. Gigi Becali a decis, astfel, să se retragă.

„Da, este adevărat, am discutat, dar pretențiile lor (n.r. jucător și agenți) sunt extraordinar de mari, așa că nici nu avea sens să discutăm mai departe. Oricum, nu e problemă, am început discuțiile pentru un alt atacant care s-a remarcat în sezonul trecut”, a declarat omul de încredere al lui Gigi Becali, Florin Vulturar, pentru digisport.ro.

Arnold Garita le-a transmis urmăritorilor, pe TikTok, că el va continua în România. Rămâne de văzut cum va evolua situaţia, având în vedere că principala echipă care îl dorea, FCSB, a decis să renunţe la negocierile cu atacantul camerunez şi agenţii acestuia.

Gigi Becali a primit recomandări la FCSB

Gigi Becali primeşte noi recomandări la FCSB. Vicecampioana României este în căutare de fundaşi centrali, iar agentul care l-a adus pe Bogdan Planici la formaţia roş-albastră a propus doi jucători. Este vorba de Saşa Ivkovic şi Aleksandar Vukotic, potrivit gsp.ro.

Saşa Ivkovici are 30 de ani şi a evoluat până la finalul sezonului la formaţia Bani Yas din Emiratele Arabe Unite. Cotat la 2,5 milioane de euro pe transfermarkt.com, Ivkovic a mai evoluat la echipe precum Maribor, Vozdovac, FC Ashdod, Partizan, Bacika Palanka sau Teleoptik.

Aleksandar Vukotic are 27 de ani şi a jucat în Belgia până sezonul trecut, la Beveren, echipă pentru care a evoluat timp de cinci sezoane. Rămas liber de contract, sârbul de peste 2 metri a mai evoluat în cariera sa la Sloga Kraljevo, Dolina Padina şi FK Krupa. Pe transfermarkt.com este cotat la 400.000 de euro.

Reclamă
Recomandări
  • Gigi Becali a pus ochii pe un alt atacant
  • Pe cine vrea să transfere la FCSB

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” 15:16 Gică Hagi, anunţ radical despre noul stadion din Constanţa, făcut chiar de ziua „Regelui”: „Nu va purta numele meu!” 14:35 „Ce rol are Gigi Becali în câştigarea Ligii 1?” Răspuns sincer al lui Elias Charalambous. Ce a spus despre primele de titlu 14:32 Selecţionerul Dave MacQueen, înainte de Campionatul Mondial, Dizivia 1, Grupa A: „Cine ştie ce putem realiza cu acest lot” Vezi toate știrile
Citește și