Închide meniul

Transferul lui Arnold Garita la FCSB a picat! Omul de încredere al lui Gigi Becali: „E adevărat, pretenţiile sunt mari”

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 9 iunie 2023, 13:00 / Actualizat: 9 iunie 2023, 14:43

Transferul lui Arnold Garita la FCSB a picat! Omul de încredere al lui Gigi Becali: E adevărat, pretenţiile sunt mari”

Transferul lui Arnold Garita la FCSB a picat!

Arnold Garita, într-un meci jucat pentru FC Argeş / Profimedia Images

Transferul lui Arnold Garita la FCSB a picat! Florin Vulturar, chiar omul pe care Gigi Becali l-a trimis la Paris să negocieze, a făcut anunţul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florin Vulturar a precizat că atât pretenţiile lui Arnold Garita, cât şi ale agenţilor săi, au fost prea mari. Gigi Becali a decis, astfel, să se retragă.

Transferul lui Arnold Garita la FCSB a picat!

Da, este adevărat, am discutat, dar pretențiile lor (n.r. jucător și agenți) sunt extraordinar de mari, așa că nici nu avea sens să discutăm mai departe. Oricum, nu e problemă, am început discuțiile pentru un alt atacant care s-a remarcat în sezonul trecut”, a declarat omul de încredere al lui Gigi Becali, Florin Vulturar, pentru digisport.ro.

Gigi Becali şi l-ar fi dorit pe Arnold Garita, dar patronul FCSB şi-a impus o limită de cheltuieli.

Arnold Garita le-a transmis urmăritorilor, pe TikTok, că el va continua în România. Rămâne de văzut cum va evolua situaţia, având în vedere că principala echipă care îl dorea, FCSB, a decis să renunţe la negocierile cu atacantul camerunez şi agenţii acestuia.

Reclamă

În cel mai recent live pe TikTok, Arnold Garita anunţa că CFR Cluj şi Rapid sunt şi ele opţiuni pentru el, în afară de FCSB.

Arnold Garita anunţa că rămâne în România după despărţirea de FC Argeş: „Vreau să o distrug pe Dinamo!”

Arnold Garita a anunţat că rămâne în România după despărţirea de FC Argeş. Atacantul camerunez le-a pus gând rău „câinilor” după ce aceştia au obţinut promovarea în Liga 1.

FCSB este o opțiune foarte bună. Poate agentul meu va discuta cu Becali. Eu nu știu nimic. Voi vorbi cu agentul meu. Voi pleca în Camerun și voi vorbi după aceea cu el. Poate FCSB i-a făcut o ofertă lui, dar nu știu nimic. Dacă mă vor, trebuie să discute cu el.

Reclamă 4 / 0/3

CFR e un club foarte bun. Dar a plecat Dan Petrescu. Îl iubesc pe Petrescu. FCSB, CFR Cluj și Rapid sunt opțiuni pentru mine. În plus, am discutat și cu un club din Franța”, a spus Arnold Garita într-un live pe TikTok.

Garita a punctat că va rămâne în România. El a precizat că vrea să se răzbune pe Dinamo după ce „câinii” au învins FC Argeş în barajul de promovare-rămânere în Liga 1.

Nu știu unde voi juca (n.r.: la ce echipă) în sezonul viitor, dar voi juca în România. Voi juca împotriva lui Dinamo și mă voi răzbuna. Victoria lor cu 6-1 a fost prea dură, prea drastică. Vreau să o distrug pe Dinamo! Vreau să dau totul pentru a câștiga acel meci.

Victoria lor cu 6-1 e prea mult! Dar Dinamo a jucat foarte bine atunci, uimitor. Ghezali, pffffa….”, a subliniat Arnold Garita.

Arnold Garita a plecat de la FC Argeş! Mesajul atacantului dorit de Gigi Becali

Arnold Garita a plecat de la FC Argeş. Atacantul camerunez dorit de Gigi Becali a transmis un mesaj pe pagina lui de Instagram. Arnold Garita şi-a luat rămas-bun de la fanii lui FC Argeş.

„Dragă suporter al Argeşului, acest sezon a fost plin de emoţii şi totodată de mare dezamăgire. Îmi pare foarte rău că nu am reuşit să ţinem clubul în Liga 1, am dat totul pe teren pentru club şi pentru tine, uneori am realizat lucruri grozave și uneori și eu am eșuat, dar să știi că întotdeauna am dat 100% pentru club. Vă mulțumesc pentru tot sprijinul și dragostea pe care mi le-ați arătat și mulțumesc clubului pentru că m-a recrutat și m-a făcut să descopăr acest campionat incredibil, dar pentru tot restul carierei va trebui să plec de la FC Argeş, trebuie să dau o nouă direcţie carierei mele şi sper să înţelegeţi decizia mea. Nu vă voi uita niciodată, mulţumesc pentru tot”, a scris Arnold Garita.

Arnold Garita a avut un sezon foarte bun la FC Argeş. Chiar şi în barajul de promovare-rămânere în Liga 1, Arnold Garita a marcat o „dublă” în retur. Victoria cu 4-2, la Mioveni, a lui FC Argeş cu Dinamo a fost insuficientă pentru ca echipa piteşteană să rămână în Liga 1. În tur Dinamo a învins-o pe FC Argeş cu 6-1.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 20:00 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 0-0. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu Vezi toate știrile
Citește și