Închide meniul

Gigi Becali s-a ţinut de strategia anunţată! FCSB a făcut 3 schimbări la pauză cu Sepsi

Bogdan Stănescu Publicat: 24 septembrie 2023, 23:00

Reclamă
Gigi Becali s-a ţinut de strategia anunţată! FCSB a făcut 3 schimbări la pauză cu Sepsi

Gigi Becali s-a ţinut de strategia anunţată!

Gigi Becali, la o conferință de presă de la palatul din Aleea Alexandru / Hepta

Gigi Becali s-a ţinut de strategia anunţată! FCSB a făcut 3 schimbări la pauză cu Sepsi. Roş-albaştrii conduceau cu 2-0 în momentul în care au fost operate 3 modificări în componenţa liderului din Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andrea Compagno, Ovidiu Popescu și David Miculescu au fost înlocuiţi la pauză cu Alexandru Băluță, Damjan Djokovic și Octavian Popescu. Sepsi a marcat în minutul 51, prin Safranko, dar Coman a dus scorul la 3-1 pentru FCSB. În minutul 75, după ce Djokovic a transformat un penalty, scorul era unul cu totul şi cu totul neverosimil: 5-2 pentru FCSB!

Gigi Becali s-a ţinut de strategia anunţată! FCSB a făcut 3 schimbări la pauză cu Sepsi

Gigi Becali anunţa după victoria cu 1-0 cu Farul, la Constanţa, că echipa pe care o patronează va folosi din plin cele 5 schimbări pe care le are la dispoziţie. Becali preciza că se va folosi din plin de prospeţime.

Au fost foarte buni fundașii centrali, Dawa și Ngezana, m-am bucurat. E sudat bine cuplul. Nu știu ce va fi când va reveni Chiricheș. Vom vedea. Jucăm din 3 în 3 zile, avem o strategie. Acum, uite, o să joace Djokovic titular și o să iasă probabil la pauză.

Dacă am 5 jucători pe care să-i rulez, de ce să nu mă folosesc de prospețime? Sunt idiot? Nu sunt idiot. Nu-i schimb pe toți o dată, dar de ce să nu mă folosesc de puterea celor proaspeți? Dacă ai jucat 45 sau 60 de minute, îți scade puterea. Iar eu bag unul cu putere 100%. Poate greșesc, dar uite că-mi iese”, a declarat Gigi Becali după Farul – FCSB 0-1.

Reclamă

În minutul 83, FCSB a operat şi ultima schimbare: a intrat Panţîru, care nu mai jucase pentru FCSB din aprilie 2021, şi a ieşit Radunovic. În minutul 76 a ieşit Darius Olaru şi a intrat Haruţ. FCSB a făcut toate cele 5 schimbări şi cu Hermannstadt, tot 3 modificări fiind operate la pauză.

Sepsi – FCSB 2-5. Meci nebun la Sfântu Gheorghe! Djokovic a marcat şi el, din penalty

Sepsi – FCSB 2-5. Roş-albaştrii au câştigat mult mai clar decât îşi imaginau meciul disputat în deplasare, la Sfântu Gheorghe.

La pauză, atunci când roş-albaştrii au făcut 3 schimbări, scorul a fost 0-2. Ulterior s-a făcut 1-2, 1,3, 2-3, iar în cele din urmă FCSB s-a distanţat serios.

Reclamă 4 / 0/3

Octavian Popescu a marcat în minutul 68, ducând scorul la 4-2 în favoarea lui FCSB, în timp ce Djokovic a transformat un penalty în minutul 76 şi a dus scorul la 5-2 pentru roş-albaştri.

Apărarea lui Liviu Ciobotariu a fost groggy în partida cu liderul din Liga 1. Dacă atacul a funcţionat, la acţiunile lui Coman & comp. covăsnenii nu au avut replică.

Cu această victorie, FCSB şi-a consolidat locul de lider în Liga 1. Roş-albaştrii au 25 de puncte, acumulate în 10 partide disputate. Locul 2, CFR Cluj, are 19 puncte, dar două meciuri mai puţin disputate decât elevii lui Elias Charalambous.

Mihai Stoica, anunţ despre situaţia lui Damjan Djokovic de la FCSB

Mihai Stoica a făcut un anunţ despre situaţia lui Damjan Djokovic de la FCSB. MM a dezvăluit că mijlocaşul croat se antrenează foarte bine, şi fiecare jucător trebuie să se împace cu faptul că nu va fi integralist în fiecare meci.

„Djokovic se antrenează foarte bine. (n.r. despre faptul că este schimbat la pauză) La meciul cu Farul, a jucat toată partea a doua a meciului, acum (n.r. cu Hermannstadt) a jucat prima.

Ovidiu Popescu are aceeaşi situaţie. Trebuie să faci turnover când joci la trei zile. Noi nu putem să jucăm la trei zile. Cine cedează, chiar dacă echipa poate să sufere, în primul rând e problema lui.

Cine nu poate să se impace cu situaţia, înseamnă că nu e jucător pentru nivelul ăsta. Un jucător care se antrenează şi joacă bine nu iese din echipă. Dar astea sunt nişte meciuri speciale. Joci la trei zile.

Reclamă

(n.r. dacă Djokovic are unul dintre cele mai mari salarii de la echipă) Nu neapărat. Exact cât a jucat Djokovic în ultimele două meciuri a jucat şi Ovidiu Popescu. Băluţă, la fel”, a declarat Mihai Stoica, conform orangesport.ro.

 

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și