Închide meniul

Gigi Becali, „săgeţi” către Dan Şucu: „Nu poți să iei campionatul cu jucători refuzați de noi! Păi, bă, bagă bani!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 17 octombrie 2022, 17:02

Gigi Becali, „săgeţi către Dan Şucu: „Nu poți să iei campionatul cu jucători refuzați de noi! Păi, bă, bagă bani!

Gigi Becali a vorbit despre Dan Șucu, noul acționar de la Rapid

Gigi Becali și Dan Șucu, conducătorii de la FCSB, respectiv Rapid / Colaj Hepta

Gigi Becali a lansat „săgeţi” către Dan Şucu, patronul de la Rapid. Patronul FCSB îi spulberă visul rivalului său, care voia să aducă titlul în Giuleşti în 2023, când clubul va împlini 100 de ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„El, fiind om de afaceri, are încredere în ceea ce face el, numai că el nu știe că la fotbal nu se potrivește aia de acasă cu aia din târg. Dacă chiar vrea și zice cum zice el…

Gigi Becali, „săgeţi” către Dan Şucu

El crede că vine el că ia campionatul că zice «că sunt eu deștept». Nu ești iluzionist. Păi, bă, bagă bani dacă vrei să iei campionatul.

Nu poți să iei campionatul așa că… Nu vreau să spun mai multe. Lui Șucu pot să îi spun că îl cunosc și nici nu se supără că e un om deștept. Să nu creadă că merge așa la fotbal, am câștigat 2-3 meciuri… Ca să câștige campionatul, trebuie să bage bani, să ia jucători. Nu poți să iei campionatul cu jucători care au fost refuzați de noi atâția ani.

Singurul om care poate câștiga campionatul fără investiții e Hagi, pentru că e el pe margine și când e el pe margine e magie, pentru că le sfârâie călcâiele de frică. Sunt acolo vreo 4-5 jucători care au fost refuzați de noi și are 16 puncte avans. El face, Gică, și muncește numai că dacă Doamne ferește nu o să îl mai aibă pe Alibec… că el face tot.

Reclamă

Nu o să mai poată să câștige așa meciurile… El rezolvă toate, Alibec. Cine poate să facă cu Alibec decât Hagi? Poate să îi spună cineva să aibă 70 de kg? Nu face!”, a spus Gigi Becali, potrivit sport.ro.

Dan Șucu visează să aducă titlul în Giulești

Dan Șucu visează să aducă titlul în Giulești la finalul acestui sezon. Co-finanțatorul Rapidului are în continuare mare încredere în jucători și Adrian Mutu, deși jocul echipei a „scârțâit” în ultimele două meciuri, cu Chindia, scor 1-2, și FC Botoșani, scor 1-1.

Noul investitor din Giulești își dorește ca Rapid să câștige cel de-al 4-lea titlu din istorie chiar în 2023, când clubul va împlini 100 de ani. „Rapid, campioană, și Farul, pe 2!”, este pronosticul lui Dan Șucu.

Reclamă 4 / 0/3

Acționarul Rapidului știe care este principalul obstacol care i-a putea împiedica pe Adrian Mutu și elevii săi pe drumul spre mărețul obiectiv: punctele pierdute împotriva echipelor mai slab cotate.

„(N.r. – Când câștigă Rapid titlul?) Depinde, mai suntem puștani. Adică ar trebui curent, destul de repede. Timpul ne cam presează. Eu am spus doi ani! Nu anul ăsta, anul viitor. Nimic nu e imposibil nici anul ăsta, dar nu văd motivul pentru care anul ăsta… Nu arată lucrurile rău în acest sezon, dar mai trebuie rezolvat un lucru.

Un lucru despre care nici eu nu știu cum trebuie rezolvat. Joci bine cu echipe puternice și joci slab cu echipe mai slab cotate. În afaceri nu poți să faci mereu același lucru și să te aștepți la rezultate diferite. Trebuie să schimbi ceva. Și-atunci, din punctul ăsta de vedere trebuie schimbat ceva. Cu echipele mai slabe ca tine ar trebui să defilezi.

Dacă nu e anul ăsta, e anul viitor. Dacă nu e anul viitor, e anul următor. Din punctul meu de vedere, Rapid trebuie să fie o echipă care să se bată totdeauna la titlu. (N.r. – Cine câștigă anul ăsta campionatul?) Rapid, normal! (N.r. – Și pe locul 2?). Farul”, a spus Dan Șucu, pentru gsp.ro.

Recomandări
  • Gigi Becali, „săgeţi” către Dan Şucu
  • Ce i-a transmis patronul FCSB rivalului de la Rapid

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:40 Farul Constanța – CFR Cluj, LIVE TEXT (20:30). Luptă incendiară între Gică Hagi și ardeleni! Echipele de start 19:29 EXCLUSIVUTA a primit interdicţie la transferuri! Lovitură dură pentru echipa lui Mircea Rednic, care ţinteşte prezenţa în cupele europene 19:08 VideoDavid Popovici, AUR la 400 m liber cu record personal! A surprins după performanţă obţinută la Naţionale: „Nu îmi place proba!” 19:08 Întrebat dacă ia în calcul să revină ca selecţioner la naţionala României, Mircea Lucescu a dat un răspuns din numai trei cuvinte 18:47 Mihai Pintilii, sfat preţios pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl vede titular la EURO 2024: „Are o calitate incredibilă!” 18:01 VideoMircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu 17:32 VideoMircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League! 17:32 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 aprilie 2024 17:15 „A fost stresant” Fernando Alonso, sincer după calificările pentru sprintul din MP al Chinei! Obiectivul spaniolului la Shanghai Vezi toate știrile
Citește și