Închide meniul

Dan Șucu visează să aducă titlul în Giulești, în acest sezon: „Rapid, campioană, și Farul, pe 2!”. Avertisment pentru Adrian Mutu: „Trebuie să schimbi ceva!”

Cosmin Cioboată Publicat: 12 octombrie 2022, 21:07

Reclamă
Dan Șucu visează să aducă titlul în Giulești, în acest sezon: „Rapid, campioană, și Farul, pe 2!. Avertisment pentru Adrian Mutu: „Trebuie să schimbi ceva!

Rapid a pierdut un nou proces la TAS

Dan Șucu, pe Stadionul Rapid / Hepta

Dan Șucu visează să aducă titlul în Giulești la finalul acestui sezon. Co-finanțatorul Rapidului are în continuare mare încredere în jucători și Adrian Mutu, deși jocul echipei a „scârțâit” în ultimele două meciuri, cu Chindia, scor 1-2, și FC Botoșani, scor 1-1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Noul investitor din Giulești își dorește ca Rapid să câștige cel de-al 4-lea titlu din istorie chiar în 2023, când clubul va împlini 100 de ani.

Dan Șucu visează să aducă titlul în Giulești: „Rapid, campioană, și Farul, pe 2!”

„Rapid, campioană, și Farul, pe 2!”, este pronosticul lui Dan Șucu.

Acționarul Rapidului știe care este principalul obstacol care i-a putea împiedica pe Adrian Mutu și elevii săi pe drumul spre mărețul obiectiv: punctele pierdute împotriva echipelor mai slab cotate.

„Trebuie să schimbi ceva!”, a fost mesajul indirect al lui Dan Șucu pentru Adrian Mutu.

Reclamă

„(N.r. – Când câștigă Rapid titlul?) Depinde, mai suntem puștani. Adică ar trebui curent, destul de repede. Timpul ne cam presează. Eu am spus doi ani! Nu anul ăsta, anul viitor. Nimic nu e imposibil nici anul ăsta, dar nu văd motivul pentru care anul ăsta… Nu arată lucrurile rău în acest sezon, dar mai trebuie rezolvat un lucru.

Un lucru despre care nici eu nu știu cum trebuie rezolvat. Joci bine cu echipe puternice și joci slab cu echipe mai slab cotate. În afaceri nu poți să faci mereu același lucru și să te aștepți la rezultate diferite. Trebuie să schimbi ceva. Și-atunci, din punctul ăsta de vedere trebuie schimbat ceva. Cu echipele mai slabe ca tine ar trebui să defilezi.

Dacă nu e anul ăsta, e anul viitor. Dacă nu e anul viitor, e anul următor. Din punctul meu de vedere, Rapid trebuie să fie o echipă care să se bată totdeauna la titlu. (N.r. – Cine câștigă anul ăsta campionatul?) Rapid, normal! (N.r. – Și pe locul 2?). Farul”, a spus Dan Șucu, pentru gsp.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Rapid se află pe locul 2 în Liga 1, după primele 13 etape. Giuleștenii sunt la 5 puncte în spatele Farului, înaintea meciului cu FC Hermannstadt, de vineri. Sibienii se află la numai 3 puncte sub trupa lui Adrian Mutu, la egalitate cu CFR Cluj.

Adrian Mutu, atac devastator la adresa arbitrajului, înainte de Hermannstadt – Rapid

Adrian Mutu a avut un discurs dur la adresa arbitrajului, înainte de Hermannstadt – Rapid. Antrenorul giuleştenilor susţine că echipa sa a fost dezavantajată de către centrali, în ultimele patru runde.

Rapid a obţinut un singur punct, în ultimele două etape. În înfrângerea cu Chindia, giuleştenii au avut un gol anulat, al lui Alexandru Albu, reuşită care a stârnit controverse. Ulterior, în remiza din etapa precedentă cu Botoşani, Jayson Papeau a fost faultat dur de către Ivanov, însă centralul nu a luat nicio măsură.

Mutu a analizat ultimele partide ale echipei sale, şi a ajuns la concluzia că giuleştenii au fost dezavantajaţi în mod evident, din punct de vedere al arbitrajului. „Briliantul” speră ca aceste greşeli să nu fie intenţionate din partea centralilor, luându-l la ţintă şi pe Kyros Vassaras, preşedintele CCA.

„S-au întâmplat nişte lucruri care mă deranjează, mă refer la deciziile de arbitraj luate împotriva noastră în ultimele patru meciuri.

Nu caut scuze, dar sunt nişte lucruri care s-au întâmplat. E strigător la cer. Mă refer la ce s-a întâmplat cu Chindia, apoi la accidentarea lui Papeau. La noi de ce nu a revăzut la VAR faza cu Papeau, cum s-a întâmplat la Deac? Îmi pare rău pentru Papeau, va sta departe de gazon aproape patru luni. E foarte greu.

Mi se pare ostentativ să vezi jucătorul pe targă şi să nu mergi la VAR să revezi faza. Am fost dezavantajaţi în aceste patru meciuri. Sper să nu se mai întâmple lucrurile acestea. Sper că nimeni nu are ceva cu Rapidul, asta îmi doresc. Părerea lui Vassaras întăreşte ce spun eu aici. Suntem dezavantajaţi clar, există repercusiuni, dar văd că nu se ia nicio măsură”, a declarat Adrian Mutu, la conferinţa de presă de dinaintea partidei cu Hermannstadt.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:39 Carlo Ancelotti, semnal de alarmă după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „A fost momentul nostru de slăbiciune!” 8:39 Thomas Tuchel, mesaj acid către „galactici”, după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „Au marcat două goluri din două ocazii” 8:26 „Să avem o seară magică acasă!” Reacţia lui Vinicius, după ce a fost „eroul” lui Real Madrid în duelul cu Bayern 8:02 30 de ani de la moartea lui Ayrton Senna. 1 mai, una dintre cele mai triste zile din istoria sportului mondial 0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
Vezi toate știrile
Citește și