Închide meniul

Victor Angelescu, reacţie după ce Cătălin Cîrjan a fost prezentat la Rapid: „Cel mai greu transfer de realizat”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 23 iunie 2023, 23:42

Reclamă
Victor Angelescu, reacţie după ce Cătălin Cîrjan a fost prezentat la Rapid: „Cel mai greu transfer de realizat

Victor Angelescu, reacţie după ce Cătălin Cîrjan a fost prezentat oficial

Hepta

Victor Angelescu avut o primă reacţie după ce Cătălin Cîrjan a fost prezentat oficial la Rapid. Acţionarul minoritar de la Rapid a spus că o lună şi jumătate a negociat pentru transferul lui Cîrjan.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cătălin Cîrjan este marele transfer al lui celor de la Rapid din această vară. Rapid l-a împrumutat pentru un an de la Arsenal, cu opţiune de a-l cumpăra definitiv. Victor Angelescu a dezvăluit că Rapid ar trebui să plătească peste un milion de euro pentru Cîrjan.

Victor Angelescu, reacţie după ce Cătălin Cîrjan a fost prezentat la Rapid

„Am lucrat de vreo o lună și jumătate încoace la transfer. Sincer, a fost cel mai greu transfer de realizat, negocierile au durat foarte mult timp. Cu jucătorul și cu impresarul am avut discuții foarte bune, au ținut mult negocierile cu Arsenal, cum îi dau drumul, care sunt clauzele, etc.

Foarte important, am ținut foarte mult să avem o clauză de cumpărare, până la urmă s-a trecut o sumă în contract. E o sumă importantă, dar pe care am putea s-o plătim. Tocmai asta a făcut negocierile un pic mai lungi.

În principal, am vrut să obținem un împrumut cu opțiune de cumpărare. E peste un milion de euro, da. Nu pot să vă spun, e confidențial, e o sumă corectă. Normal că acum și el trebuie să arate că merită această sumă, noi îi vom oferi șansa.

Reclamă

Nu e adevărat, sunt multe clauze, dar nu e nimic obligatoriu (n.r. legat de numărul minutelor pe teren). Sunt mai multe clauze legate de bani, dacă îl pot aduce înapoi mai devreme. Pentru împrumut nu am plătit nimic, iar noi vom suporta salariul”, a spus Angelescu la digisport.ro.

Cătălin Cîrjan a fost prezentat oficial de Rapid

Cătălin Cîrjan a devenit, oficial, noul jucător al Rapidului. Fotbalistul împrumutat de la Arsenal Londra a venit cu gânduri mari în Giuleşti şi a promis că va da totul să câştige titlul cu echipa lui Adrian Mutu.

A fost un transfer mult așteptat de mine. Dacă depindea de mine aș fi semnat din prima clipă, însă mă bucur că acum sunt aici. Primul lucru care m-a motivat să aleg să vin la Rapid a fost meciul pe care l-am jucat împotriva Rapidului din Cupa României, când aveam 14 ani. M-am simțit fotbalist, atmosfera din tribune, fanii Rapidului au fost extraordinari. Am fost nerăbdător să vin să joc pe Giulești.

Reclamă 4 / 0/3

Mă simt foarte bine. Sezonul trecut a fost unul foarte bun. Sunt pregătit 100% și sunt nerăbdător să arăt ce pot să fac pe teren. Mă gândesc la titlu, cu siguranță. Am venit aici cu obiective foarte mari. Îmi doresc să ajut echipa cu tot ce pot, voi da totul pe teren și, la finalul sezonului, sper să aducem titlul”, a spus Cătălin Cîrjan pentru site-ul oficial al Rapidului.

Cătălin Cîrjan a fost transferat de către Arsenal în anul 2019, de la formația ilfoveană Viitorul Domnești. Până în momentul de față, tânărul fotbalist nu a apucat să debuteze la echipa mare a „tunarilor”.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:58 „Rămâne Mitriţă?” Mihai Rotaru a dat răspunsul la întrebarea care îi frământă cel mai tare pe suporterii Universităţii Craiova! 19:26 Fanii FCSB-ului iau cu asalt Arena Naţională la meciul cu CFR Cluj! Mihai Stoica a anunţat câte bilete s-au vândut în numai o oră 19:26 Horaţiu Moldovan a primit o veste uriaşă din Spania! Decizia luată de Diego Simeone şi Atletico Madrid 19:00 LIVE VIDEOLecco – Sampdoria e LIVE în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo luptă pentru un loc de baraj 18:57 Transferurile de milioane de euro ale lui Dan Şucu la Rapid, făcute praf: „Să ne mai lase. Are dreptate Gigi Becali” 18:36 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Antrenamentele, calificările şi cursele se văd LIVE STREAM în AntenaPLAY 18:12 Un fost preşedinte al Rapidului a reacţionat după comunicatul lui Dan Şucu: „E dezinformat, manipulat” 17:50 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe probabile 17:20 Novak Djokovic, decizie radicală înainte de turneul de la Roma! Sârbul a concediat încă un membru din staff-ul său 16:51 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 1 mai Vezi toate știrile
Citește și