Închide meniul

Gigi Becali se amuză pe seama Stelei, după ce echipa Armatei a trimis o reclamaţie la UEFA: „Ăia râd de ei, nu-i bagă în seamă”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 5 septembrie 2022, 13:37 / Actualizat: 5 septembrie 2022, 15:07

Gigi Becali se amuză pe seama Stelei, după ce echipa Armatei a trimis o reclamaţie la UEFA: „Ăia râd de ei, nu-i bagă în seamă

Gigi Becali se amuză pe seama Stelei, după ce echipa Armatei a trimis o reclamaţie la UEFA

Gigi Becali, în cadrul unei conferinţe de presă / Hepta

Gigi Becali se amuză pe seama Stelei, după ce echipa Armatei a depus reclamaţie la UEFA împotriva FCSB. Clubul din Liga 2 susţine că bonusul primit de echipa lui Gigi pentru performanţele din Europa nu este unul corect, ţinând cont că nu aceasta ar fi Steaua care a câştigat Cupa Campionilor Europeni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Reclamaţia celor de la CSA Steaua nu a avut succes, iar UEFA o consideră pe FCSB continuatoarea Stelei. Astfel, Becali primeşte un bonus de 1.1 milion de dolari.

Gigi Becali se amuză pe seama Stelei, după ce echipa Armatei a depus reclamaţie la UEFA

„4-5 ani va dura. Nu vor mai avea voie să se numească Steaua, numele va reveni înapoi unde este normal să fie. UEFA îți dă 1,1 milioane de euro, te recunoaște ca și câștigătoarea Cupei și tu spui ‘băi, nu-i daţi bani că nu este’. Păi, bă, ne dau oamenii bani, în băncile României, băi, nebunilor! Voi nu-i vreți?

Au făcut (n.r. – reclamaţie) la UEFA să nu ne dea banii, că nu suntem noi Steaua. Ăia râd de ei, nu-i bagă în seamă. Au făcut reclamație la UEFA, să nu ne dea bani, că nu suntem noi Steaua”, a spus Becali, citat de sport.ro.

Gigi Becali, anunţ despre decizia UEFA

Gigi Becali anunţă că UEFA consideră FCSB continuatoarea Stelei. FCSB va încasa încă un bonus de un milion de euro şi datorită Cupa Campionilor Europeni câştigată în 1986.

Reclamă

„M-a sunat Vali (n.r. – Argăseală) de dimineaţă şi mi-a spus că nu luăm 3, luăm 4 milioane de la UEFA. Vorbim de bani! Deci există un bonus pentru coeficient, un calcul mai complicat. Esenţial este coeficientul echipelor care au avut performanţe europene, adică am câştigat Cupa Campionilor Europeni, am primit 1.1 milioane de euro în plus la Becali. Poate face contestaţie Talpan.

Ce anomalie, în ţara ta nu eşti Steaua, dar te recunoaşte UEFA. Hai să spun eu, FRF ce a făcut… a cerut un punct de vedere de la un funcţionar. Care funcţionar le-a şi dat răspuns, a zis că e foarte simplu, că continuatoarea este Steaua. Aici lucrurile sunt foarte simple. Ne dăm foarte inteligenţi.

Rapidul nu mai există, de fapt. Gata! În momentul când intri în faliment nu mai exişti, eşti un moştenitor. FCSB este continuatoare, dacă intra în faliment… când intră o echipă în faliment, moare”, a spus Gigi Becali, cu câteva zile în urmă, pentru sursa citată mai sus.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
25
apr.
0:39
Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro
25
apr.
0:21
Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!”
25
apr.
0:07
„Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali
25
apr.
0:05
Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!”
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 Vezi toate știrile
Citește și