Închide meniul

Gigi Becali se teme cu adevărat de tandemul Ion Ţiriac – Mircea Lucescu: „Mă pot învinge”! De ce crede că nu se poate lupta cu ei

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 8 februarie 2024, 9:59

Gigi Becali se teme cu adevărat de tandemul Ion Ţiriac – Mircea Lucescu: „Mă pot învinge! De ce crede că nu se poate lupta cu ei

Gigi Becali se teme cu adevărat de tandemul Ion Ţiriac - Mircea Lucescu: "Mă pot învinge"

Gigi Becali şi Ion Ţiriac / Hepta

Gigi Becali se teme cu adevărat de tandemul Ion Ţiriac – Mircea Lucescu. În ultima perioadă s-a vehiculat ideea că Ion Ţiriac şi Mircea Lucescu s-ar putea implica împreună la Dinamo.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali a explicat de ce crede că nu se poate lupta cu Ion Ţiriac şi Mircea Lucescu dacă aceştia decid să preia Dinamo şi să conducă acest club.

Gigi Becali se teme cu adevărat de tandemul Ion Ţiriac – Mircea Lucescu: „Mă pot învinge”

Singurul care poate să treacă, să zicem, nici ăla, că mă bat şi cu ei: Ţiriac cu Lucescu. Mă bat şi cu ei, chiar dacă ar investi. Varianta de ce e viabilă, că voi nu citiţi printre rânduri.

A zis Lucescu, că e în centru şi vor fi şi alte servicii. E viabilă pentru că stadionul va avea multe spaţii comerciale.

Reclamă

Dacă se ajunge la o înţelegere cu Ministerul de Interne… Ce înseamnă asta? ‘Faceţi stadionul, să servească echipa de fotbal’.

„Pot să scoată 10 milioane de euro cel puţin pe an din spaţiile comerciale”

Spaţiile comerciale pot să scoată 10 milioane de euro cel puţin pe an. 10-20 de milioane de euro pe an.

E o variantă de luat în calcul pentru că Ţiriac e prea deştept, ăla niciodată nu o să piardă bani. E prea deştept la afaceri, nu pierde bani.

Reclamă 4 / 0/3

Are prea multă popularitate. Şi nume, şi ce vrei tu. Îl mai interesează pe el asta?

„Nu cred că o să am cum să mă bat cu ei”

Nu ai văzut că niciodată nu l-a interesat să iasă în faţă? Niciodată nu o să intre dacă pierde bani.

A şi zis Lucescu, numai în varianta în care o să avem succes.

Ţiriac şi Lucescu mă pot învinge, nu cred că o să pot să mă bat cu ei. Mă zbat, dar nu cred că o să am cum să mă bat cu ei, că ăla (n.r. Ion Ţiriac) are bani mulţi, celălalt (n.r.: Mircea Lucescu) e cel mai mare specialist din fotbal, din România, care a existat”, a declarat Gigi Becali la Orange Sport.

Mircea Lucescu, veste URIAŞĂ pentru Dinamo: „Am discutat cu Ion Ţiriac, vrea să se implice!”. Condiţiile puse de miliardar

Mircea Lucescu a venit cu o veste uriaşă pentru Dinamo. Cel mai titrat antrenor român a anunţat că Ion Ţiriac este gata să vină să investească la gruparea din Ştefan cel Mare. „Il Luce” a anunţat care sunt condiţiile puse de miliardarul român.

Lucescu a anunţat că a purtat discuţii cu fostul mare jucător de tenis şi acesta este dispus să îşi investească banii la Dinamo. Omul de afaceri nu ar fi stat pe gânduri în condiţiile în care „câinii” ar fi avut un stadion modern pe care să joace.

Ion Ţiriac şi-ar dori să primească anumite confirmări de la actualii conducători ai lui Dinamo. Nu ia în calcul să ajungă la echipă, iar „alb-roşiii” să retrogradeze.

Reclamă

Am avut o discuţie cu Ion Ţiriac, ca doi oameni de sport. Nu se pune problema (n.r. să ajungă acum Mircea Lucescu la Dinamo), cât timp Dinamo nu are un stadion e greu pentru cine vrea să investească. Nu ai în ce să investeşti. Trebuie creată o bază, o academie foarte serioasă, reevaluarea zonei. Zona lui Dinamo este foarte accesibilă pentru suporteri, stadionul poate fi foarte folosit. E central!

Lumea de acolo trebuie să încerce să salveze echipa, în primul rând. Eu nu sunt Mafalda, nu pot să discut (n.r. despre salvarea de la retrogradare). E o nevoie de o participare totală a suporterilor, a conducerii, ca să treacă peste momentele astea.

Vedem despre ce e vorba. În orice caz, Ţiriac vrea să se implice, dar vrea să aibă convingerea că implicarea lui duce la rezultate. Noi nu suportăm în niciun fel nereuşita”, a declarat Mircea Lucescu la digisport.ro.

Dinamo a pierdut toate cele trei meciuri din 2024 şi a ajuns pe ultimul loc în Liga 1. „Câinii” au 16 puncte după 24 de etape.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
Vezi toate știrile
Citește și