Închide meniul

Gigi Becali, sfătuit să îl covingă pe Mihai Pintilii să rămână la FCSB: „Ar fi o mare greşeală dacă îl îndepărtează”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 18 august 2023, 11:35

Gigi Becali, sfătuit să îl covingă pe Mihai Pintilii să rămână la FCSB: „Ar fi o mare greşeală dacă îl îndepărtează

Mihai Pintilii a avut un sfat preţios pentru Edi Iordănescu. Fotbalistul de la FCSB pe care îl vede în primul 11 al României la EURO 2024

Mihai Pintilii, alături de Elias Charalambous / Hepta

Gigi Becali a fost sfătuit să îl covingă pe Mihai Pintilii să rămână la FCSB. Totul după ce patronul roş-albaştrilor a anunţat, în cadrul unei conferinţe la Palat, că „Pinti” l-ar fi ameninţat cu plecarea de la vicecampioana României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

I-am zis lui MM: 30 de minute de antrenament în plus. A zis că nu se poate. Pintilii a zis că pleacă!„, a reacţionat Gigi Becali după eliminarea din Conference League.

Gigi Becali, sfătuit să îl covingă pe Mihai Pintilii să rămână la FCSB

Dumitru Dragomir a ţinut să îi transmită lui Becali să îl întoarcă din drum pe Pintilii. E convins că fostul mijlocaş al roş-albaştrilor are un rol uriaş în vestiar.

Este o mare greşeală şi din partea lui Gigi şi din partea lui Pintilii. Era ca o mănuşă, cum ar fi Şumudică la Rapid. Ar fi o mare greşeală dacă îl îndepărtează. Înseamnă că a fost jignit.

Gigi nu jigneşte. Şi dacă te ia la înjurături, aia nu e jignire. Este extraordinar de mare pierderea. Fie vorba între noi, FCSB nu a jucat nimic.

Reclamă

Iar schimbările dacă le-a făcut Pintilii, a greşit. Gigi are dreptate. Ce trebuia să îi scoată pe Popeşti, pe amândoi, la pauză. S-a săturat Pintilii? Poate s-a săturat şi de banii plătiţi.

Faci ce spun eu dacă lucrezi la mine. Dacă nu, te duci. Pierde şi Pintilii, pierde şi Gigi Becali. Eu consider că Gigi are minte, nu poate să renunţe la Pintilii la ce a făcut el. A fost sculă”, a spus Dumitru Dragomir la fanatik.ro.

Mihai Pintilii a fost antrenor principal la FCSB dar, din cauza lipsei licenţei PRO, Gigi Becali l-a numit pe Elias Charalambous.

Reclamă 4 / 0/3

Elias Charalambous s-a plâns de arbitraj, după Nordsjaelland – FCSB 2-0

Elias Charalamabous a analizat faza în urma căreia Vlad Chiricheş a încasat cel de-al doilea cartonaş galben. Antrenorul este de părere că fundaşul central a fost eliminat pe nedrept de către centralul partidei. De asemenea, tehnicianul cipriot a mai declarat că echipa sa a început perfect partida, însă nu a profitat de şansele avute.

Cu siguranţă nu suntem fericiţi, pentru că ne doream să ne calificăm în turul următor. Aşa este în fotbal. Cred că am început bine meciul, noi am avut şansele mari de a marca. Am avut 3-4 ocazii, nu am reuşit să marcăm şi ei au condus dintr-un penalty. Cred că după cartonaşul roşu era foarte dificil pentru noi.

Continuăm, urmează meciul din campionat şi trebuie să ne concentrăm la asta. Am avut timp după penalty, dar cum v-am spus înainte. Dacă ai astfel de şanse şi nu marchezi… era un moment în care puteam trece în avantaj. Pentru mine nu este corect acordat cartonaşul roşu. Consider că primul cartonaş galben primit de Chiricheş a fost luat fără motiv. Nu a făcut nimic! Când faci o greşeală ca şi arbitru şi acorzi un cartonaş galben, se întâmplă şi lucruri de astea.

Orice am spune acum şi despre faza penalty-ului, nu mai contează. Acum trebuie să ne gândim la ce urmează! Trebuie să ne concentrăm pe câştigarea campionatului, acesta este obiectivul nostru din acest sezon. Ne întoarcem la Bucureşti şi trebuie să ne concentrăm pe jocul de duminică”, a declarat Elias Charalambous, într-un interviu pentru AntenaSport.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:59 Blackburn – Coventry (17:00) şi Hull City – Ipswich (22:00) LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Şansă uriaşă pentru Ipswich 15:25 România a obţinut o medalie de argint la Campionatele Europene de canotaj! Echipajul de patru rame feminin, locul 2 în Ungaria 15:01 FCU Craiova – U Cluj LIVE SCORE (17:30). Oltenii continuă lupta pentru salvarea de la retrogradare 15:01 Iga Swiatek, după ce a distrus-o pe Sorana Cîrstea, la Madrid: „Ăsta a fost singurul lucru pe care l-am făcut” 14:25 Carlos Alcaraz, discurs superb despre Rafael Nadal: „Vreau să profit la maximum de Rafa” 13:51 Benfica – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Meciul zilei în Liga Portugal 13:51 Pierdere uriaşă pentru Rapid, pentru tot restul sezonului. Anunţul oficial făcut de giuleşteni 13:38 România – Italia LIVE VIDEO (duminică, 20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:30 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek 1-6, 1-6. Românca, demolată de numărul 1 WTA. „Sori”, fără replică la Madrid 13:24 Victor Piţurcă i-a „făcut” echipa lui Cosmin Olăroiu, în 2006. Detalii spectaculoase ale fostului selecţioner Vezi toate știrile
Citește și