Închide meniul
EXCLUSIV

Gigi Becali, sfătuit să insiste pentru transferul lui Jaja Silva la FCSB: „Este super fotbalist!”. Singura problemă a atacantului

Iulian Focșăneanu Publicat: 12 iulie 2023, 17:16

Reclamă
Gigi Becali, sfătuit să insiste pentru transferul lui Jaja Silva la FCSB: „Este super fotbalist!. Singura problemă a atacantului

Risc uriaş pentru Gigi Becali, după autodenunţul că a pariat pe FCSB

Gigi Becali, în timpul unei conferinţe / Profimediaimages

Gigi Becali este sfătuit să insiste pentru transferul lui Jaja Silva la FCSB. Brazilianul în vârstă de 24 de ani a fost remarcat de patronul vicecampioanei României în perioada în care juca la FC Botoşani. Rămas liber de contract, atacantul ar putea reveni în Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Valeriu Iftime încă îl regretă pe sud-americanul care a înscris 5 goluri în cele 27 de meciuri de campionat. Patronul lui FC Botoşani este convins că Becali ar putea da lovitura cu Jaja Silva.

Gigi Becali, sfătuit să insiste pentru transferul lui Jaja Silva la FCSB

Atacantul brazilian a retrogradat cu Dibba Al Fujairah, dar ar putea continua în Emirate. Valeriu Iftime le transmite oficialilor de la FCSB să facă presiuni pentru a-l transfera. Îi avertizează însă că Jaja va avea probleme cu adaptarea.

A fost la noi, este un super-fotbalist şi este un mare câştig pentru FCSB. Dar e o chestiune de adaptare. Toţi jucătorii ăştia brazilieni au probleme cu adaptarea. Eu l-am pierdut din cauza unui contract, fostul meu preşedinte a făcut o greşeală de redactare. Şi din vară aveam drept de prelungire, dar cu negociere. La negocierea salariului mi-a cerut 30.000 de euro.

A primit un salariu foarte bun din afara ţării, a plecat cu 25.000 de euro. Dar este un super fotbalist, este excepţional. Eu aşa cred. Dacă se adaptează, e un mare câştig pentru FCSB. Eu l-am adus pe Jaja în acelaşi timp cu Mateus Santos. Din cei doi, părerea mea şi a staff-ului era că Jaja era mult peste Santos. Pe Jaja voiam să-l ţin. Amândoi aveau nişte mici chestiuni de comportament. Dar e vorba de limbă… nu ştiau deloc limba română, nu ştiau limba engleză. Atunci e complicat să vorbeşti în portugheză cu ei. Eu zic că are valoare de FCSB, dar se adaptează mai greu„, a declarat Valeriu Iftime în exclusivitate pentru AntenaSport.

Reclamă

Gigi Becali a vorbit despre fotbalistul brazilian cu care negociază, dar nu a ştiut să îi pronunţe numele.

Mai discutăm cu un atacant care a fost în România, să vedem. Un atacant. E ăla care îmi plăcea mie de la Botoşani. E în Arabia, dar a încheiat acolo.

Să vedem, negociem cu el. El ca să renunţe…a zis că a jucat toate meciurile acolo. Era brunet, mai creol aşa. Avea viteză şi dribla în stânga. Nu e Keita„, a declarat Gigi Becali la digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Brazilianul a plecat la finalul sezonului 2021-2022 de la echipa lui Valeriu Iftime şi a semnat cu arabii de la Al-Nasr. După două luni, Jaja Silva a schimbat echipa şi a îmbrăcat tricoul celor de la Dibba Al Fujairah. A marcat de 3 ori în 19 partide şi a retrogradat. Rămas liber de contract, atacantul cu o cotă de piaţă de 600.000 de euro.

Jaja Silva a mai jucat de-a lungul carierei în ţara natală pentru Goytacaz, Boavista, Criciuma şi Sampaio Correa. În tricoul Botoşaniului a reuşit cele mai multe goluri.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și