Închide meniul

Gigi Becali şi-a făcut planul, după ce FCSB a primit undă verde pentru a evolua în Ghencea: „Nu vom juca doar acolo!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 12 iulie 2023, 8:37

Gigi Becali şi-a făcut planul, după ce FCSB a primit undă verde pentru a evolua în Ghencea: „Nu vom juca doar acolo!

Gigi Becali, soluție pentru fanii care nu au prins bilete la FCSB - Dinamo

Gigi Becali, patron FCSB / Hepta

Gigi Becali şi-a făcut planul, după ce FCSB a primit undă verde pentru a evolua în Ghencea. Patronul roş-albaştrilor a dezvăluit că echipa nu va juca doar pe arena celor de la CSA Steaua, luând în calcul şi alte varinate de stadion, în funcţie de cererea de bilete.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a primit dreptul de a juca în Ghencea, după o pauză de opt ani. Primul meci pe care roş-albaştrii îl vor juca pe aren a „militarilor” va fi chiar derby-ul cu rivala Dinamo.

Gigi Becali şi-a făcut planul, după ce FCSB a primit undă verde pentru a evolua în Ghencea

Gigi Becali a mărturisit că FCSB nu va juca exclusiv pe stadionul Ghencea, după decizia luată de Marcel Ciolacu. Patronul roş-albaştrilor susţine că echipa sa va evolua atât pe stadionul Arcul de Triumf, cât şi pe Arena Naţională, în funcţie de adversar, cât şi de cererea de bilete pentru fiecare meci în parte.

De asemenea, Becali l-a felicitat pe Marcel Ciolacu, cel care a avut o contribuţie decisivă în faptul că FCSB a primit dreptul de a închiria arena din Ghencea.

Nu vom evolua doar în Ghencea! În funcție de meciuri, de adversar, de cererea de bilete, o să decidem. O să jucăm în Ghencea, pe Arena Națională sau pe Arcul de Triumf.

Reclamă

Ciolacu este de felicitat, pentru că a avut bărbăție și a pus piciorul în prag. El merită felicitările! Mă așteptam că se va rezolva, pentru că a fost o anomalie ceea ce s-a întâmplat”, a declarat Gigi Becali, pentru prosport.ro.

Cât o costă pe FCSB să joace pe stadionul din Ghencea! Gigi Becali, anunţ despre preţul biletelor

Au apărut detalii despre cât o costă pe FCSB să joace pe stadionul din Ghencea. După mai multe încercări eşuate, Gigi Becali a primit în cele din urmă acceptul de la MApN. FCSB – Dinamo, din etapa a doua a Ligii 1, se va disputa pe arena de 100 de milioane de euro.

FCSB va fi prima echipă de club, după CSA Steaua, care va organiza meciuri pe arena din Ghencea care are o capacitate de 31.254 de locuri. Potrivit digisport.ro, vicecampioana Ligii 1 ar urma să achite aproximativ 27.000 de euro pentru fiecare meci. Aceasta a fost suma plătită de FRF pentru fiecare partidă a naţionalei României din Ghencea. E de aşteptat ca preţul să nu difere cu mult.

Reclamă 4 / 0/3

Sunt dispus să plătesc cât spune legea. Nu spune legea, puşcărie! Dacă spune legea că 7 lei, 7 lei dau.

Vom pune prețuri atractive, astfel încât să câștigăm bani. Pun niște prețuri accesibile, mijlocii. Vreau să iau 400.000-500.000 de euro din meciul ăsta„, a spus Gigi Becali pentru sursa citată anterior.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:33 VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!” 23:18 „Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!” 23:16 Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant” 23:14 Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!” 23:00 Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!” 22:51 Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor 22:43 Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu 22:42 Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!” 22:31 FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României 22:23 Ce adversare poate întâlni FCSB în preliminariile UEFA Champions League! Cum arată traseul campioanei din Liga 1 Vezi toate știrile
Citește și