Închide meniul

Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă

Viviana Moraru Publicat: 25 aprilie 2024, 8:22

Reclamă
Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: De ce să am emoții!” Ce primă oferă

Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte

Gigi Becali, în timpul unei conferinţe de presă / Profimedia Images

Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte, după ce FCSB s-a încurcat și a remizat cu Sepsi. Sărbătoarea câștigării campionatului s-a amânat astfel pentru roș-albaștri, care nu mai pot deveni campioni în această etapă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB are nevoie de victorie în runda următoare, cu Farul, pentru a se încununa campioană. În cazul unei remize, roș-albaștrii depind de rezultatele obținute de Universitatea Craiova, echipă care se duelează cu CFR Cluj astăzi.

Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte

Gigi Becali nu mai are nicio emoție în privința câștigării titlului, declarând că echipa sa e la un singur punct distanță de a se încununa campioana acestui sezon.

Latifundiarul din Pipera a transmis că mai sunt patru etape de disputat din play-off, și un singur punct îl poate face campion, după o așteptare de nouă ani, în cazul în care Universitatea Craiova va pierde cu unul dintre următoarele două meciuri, cu CFR Cluj sau Rapid. De asemenea, Gigi Becali a transmis clar că nu va oferi primă de titlu.

Mai avem nevoie de un singur punct, un egal cu Farul. Nu mai contează! Zic ce avem nevoie. Nu mai sunt etape… noi acum avem 12 puncte faţă de Craiova, dacă faci un egal rămân 11. Dacă CFR bate pe Craiova rămâne în cursă numai Farul, matematic.

Reclamă

Un singur punct trebuie să mai luăm din 4 meciuri. De ce să mai am emoţii? Mai avem nevoie de o victorie, sau de un egal cu Craiova.

(N.r. Ce primă de titlu) Eu nu dau bani decât când câştig titlul. Nu iau niciun ban de la titlu şi nu dau bani. Nu dau bani”, a declarat Gigi Becali, conform digisport.ro.

Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona

Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona, la finalul meciului FCSB – Sepsi, scor 2-2, din etapa a 6-a a play-off-ului Ligii 1. Latifundiarul din Pipera e convins că „Mbappe” Coman a fost providenţial în acest sezon, aşa cum a fost argentinianul pentru Napoli în 1987.

Reclamă 4 / 0/3

Florinel Coman a înscris, la Sfântu Gheorghe, cel de-al 18-lea gol stagional. Atacantul în vârstă de 26 de ani are şi 10 pase decisive şi este la un pas de a deveni campion cu FCSB. La vară se poate îmbogăţi în Qatar, acolo unde este tentat cu un salariu anual de 2 milioane de euro.

A fost omogenitatea echipei, lotul. Au jucat mult împreună şi cel mai important un Florinel Coman în mare formă. Cum a câştigat Maradona la Napoli, aşa a făcut Florinel la FCSB. Fără Coman ne va fi greu. O să luăm 5-6 jucători care, în total, să suplinească valoarea lui Coman.

Coman chiar dacă pleacă, putem să îl ţinem să joace preliminariile. Ei încep în septembrie, qatarezii. Am zis că iau 7-8 jucători pentru că avem nevoie pe două fronturi, să putem să ducem lupta. Cu Coman, fără Coman, ce o vrea Dumnezeu„, a declarat Gigi Becali la digisport.ro.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:56 „I-ar fi făcut rău! Nu a gândit ca un părinte!” Adevăratul motiv pentru care Gică Hagi nu l-a transferat pe Ianis la Farul 17:35 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a obținut pole-position-ul, live în AntenaPLAY 17:05 VIDEOSporting – Portimonense LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00)! Boavista – Gil Vicente se joacă ACUM 17:04 Antrenorul care a fost ofertat de Dan Șucu și Victor Angelescu! Variantă surpriză pentru Rapid: „Am primit semnale” 16:48 Ce se întâmplă cu Florinel Coman, după accidentarea suferită! Elias Charalambous a făcut anunțul: „Nu vrem asta!” 16:44 VIDEOApărare eroică a României în meciul cu Japonia, de la Campionatul Mondial de hochei, Divizia 1, Grupa A 15:55 VIDEOOvidiu Ionescu a debutat cu o victorie pe tabloul principal la Saudi Smash 2024, exclusiv în AntenaPLAY 15:50 UPDATELeeds – Southampton a fost live, în AntenaPLAY. Leeds a ratat promovarea directă în Premier League! Ipswich a promovat! 15:45 VIDEORomânia – Japonia 4-2 a fost în AntenaPLAY! Victoria ISTORICĂ pentru tricolori la Campionatul Mondial de hochei 15:31 Anunț important despre Radu Drăgușin! Ce se întâmplă cu românul, după ce Florin Manea a spus că ar putea pleca de la Tottenham Vezi toate știrile
Citește și