Închide meniul

Gigi Becali şi-a făcut toate calculele şi nu se mai retrage din fotbal: „E business!”. Câţi bani crede că va câştiga FCSB în acest sezon

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 5 august 2022, 11:44

Gigi Becali şi-a făcut toate calculele şi nu se mai retrage din fotbal: „E business!. Câţi bani crede că va câştiga FCSB în acest sezon

Gigi Becali ar trebui să plătească o sumă uriaşă pentru casa lui Arsenie Boca

Gigi Becali, moment fabulos pe străzile din Capitală / Dumitru Angelescu / Libertatea

Gigi Becali nu se mai retrage din fotbal. Patronul lui FCSB este convins că Nicolae Dică îl va ajuta să iasă pe profit în acest sezon. Latifundiarul din Pipera şi-a făcut toate calculele şi se aşteaptă să obţină o sumă uriaşă din UEFA Conference League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Becali a trecut prin toate stările. În urmă cu două săptămâni a anunţat că vinde echipa dacă primeşte o ofertă de 20 d emilioane de euro. S-a răzgândit când a văzut că roş-albaştrii au culoar favorabil pentru calificarea în grupele Conference League. FCSB a învins-o cu 1-0 pe Dunajska Streda, în direct la Antena 1 şi AntenaPLAY, şi este cu un pas în play-off.

Gigi Becali şi-a făcut toate calculele şi nu se mai retrage din fotbal

Finanţatorul vicecampioanei României speră să obţină 7 milioane de euro numai din cupele europene. La această sumă se adaugă peste 5 milioane de euro pe care le va încasa din transferurile lui Florin Tănase şi Olimpiu Moruţan.

Eu am zis că mă retrag când dau bani de la mine. Acum nu mai dau bani de la mine. 2,1 milioane pe Moruțan, cu 3 milioane pe Tănase, sunt 5 milioane. Și încă 1,5 de la sponsorul principal. E vorba de câștigat bani, e business.

Sunt cu un picior în Conference League. Doar dacă Dumnezeu nu vrea, nu ne calificăm. Play-off-ul va fi mai ușor. Eu forțez să iau 6-7 milioane din Conference. Dacă trecem de ăștia, luăm 900.000. Pentru play-off, încă 700.000. Sunt vreo 5 milioane numai când intri. Poți lua 10 milioane în Conference. Se iau mulți bani și din bilete„, a declarat Gigi Becali la digisport.ro.

Reclamă

Gigi Becali ar putea primi o sumă de senzaţie şi pe Ştefan Târnovanu. Are o ofertă de 5 milioane de euro pentru tânărul portar şi urmează să se aşeze la masa negocierilor. Chiar dacă a anunţat că nu va mai face niciun transfer, patronul lui FCSB s-a descătuşat şi a bătut palma cu patru jucători într-o singură zi.

Patronul lui FCSB i-a transferat pe Eduard Radaslavescu (18 ani), Radu Boboc (23 de ani), Marco Dulca (23 de ani) şi un alt jucător al cărui nume nu a fost făcut public. I-a prezentat în această săptămână şi pe David Miculescu (21 de ani) şi Bogdan Rusu (32 de ani)

Gigi Becali continuă „revoluţia” pe piaţa transferurilor

Gigi Becali  a anunţat două mutări noi, după ce i-a adus de la Farul Constanţa pe Eduard Radaslavescu şi Radu Boboc. Cele patru mutări nu depăşesc 3 milioane de euro, a anunţat latifundiarul din Pipera.

Reclamă 4 / 0/3

L-am luat pe Radaslavescu, l-am luat pe Boboc. Procentele au rămas 20%. Alea pot să vă spun pentru că este în avantajul lor. În cele două ore am mai semnat doi jucători. Eu pe Radaslavescu, când l-am văzut acum un an şi jumătate, am zis că o să îl iau că va deveni mare jucător. Eu am văzut ce joacă în România. Nu vinde ieftin, vă daţi seama. Şi-a păstrat şi procente.

Doar de Boboc pot spune, pe al 3-lea şi al 4-lea nu vă pot spune. Nu sunt de la Hagi. Sunt lucruri pe care nu pot să vi le spune. Poate vreodată o să pot să spun. Nu depăşeşte (n.r. 3 milioane de euro), e mult mai puţin”, a declarat Gigi Becali pentru sursa citată anterior.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și