Închide meniul

Gigi Becali continuă „revoluţia” pe piaţa transferurilor! A anunţat două mutări noi, după ce i-a adus pe Radaslavescu şi Boboc la FCSB

Dragoș Vasile Publicat: 4 august 2022, 19:34

Reclamă
Gigi Becali continuă „revoluţia pe piaţa transferurilor! A anunţat două mutări noi, după ce i-a adus pe Radaslavescu şi Boboc la FCSB

Condiţiile în care Gigi Becali va "sparge" banca pentru transferuri la FCSB

Gigi Becali rupe un contract, în fața sediului FRF / Hepta

Gigi Becali continuă „revoluţia” pe piaţa transferurilor. Patronul FCSB a anunţat două mutări noi, după ce i-a adus azi de la Farul Constanţa pe Eduard Radaslavescu şi Radu Boboc.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali nu se opreşte din transferuri. Vrea să aducă încă 2 jucători la vicecampioană, după ce a transferat deja din curtea „Regelui”. Cele patru mutări nu depăşesc 3 milioane de euro, a anunţat latifundiarul din Pipera.

Gigi Becali continuă „revoluţia” pe piaţa transferurilor

„L-am luat pe Radaslavescu, l-am luat pe Boboc. Procentele au rămas 20%. Alea pot să vă spun pentru că este în avantajul lor. În cele două ore am mai semnat doi jucători. Eu pe Radaslavescu, când l-am văzut acum un an şi jumătate, am zis că o să îl iau că va deveni mare jucător. Eu am văzut ce joacă în România. Nu vinde ieftin, vă daţi seama. Şi-a păstrat şi procente.

Doar de Boboc pot spune, pe al 3-lea şi al 4-lea nu vă pot spune. Nu sunt de la Hagi. Sunt lucruri pe care nu pot să vi le spune. Poate vreodată o să pot să spun. Nu depăşeşte (n.r. 3 milioane de euro), e mult mai puţin”, a declarat Gigi Becali, potrivit digisport.ro.

Gigi Becali i-a transferat pe Radaslavescu şi Boboc la FCSB

Gigi Becali i-a transferat pe Eduard Radaslavescu (18 ani) şi Radu Boboc (23 de ani) la FCSB. Anunţul a fost făcut chiar de patronul FCSB, după victoria cu Dunajska Streda, din Conference League, scor 1-0.

Reclamă
Reclamă 4

Gigi Becali a anunţat cele două transferuri, după ce zilele trecute i-a prezentat pe Bogdan Rusu şi David Miculescu. Patronul roş-albaştrilor a declarat că Eduard Radaslavescu şi Radu Boboc se vor alătura astăzi lotului condus de Nicolae Dică.

„Așa este! Am făcut deja transferul, băiatul (n.r. – Radaslavescu) se va prezenta de azi la pregătirile echipei. Nu vrea să dau însă niciun fel de detalii financiare, pentru că vânzătorul m-a rugat să păstrez confidențialitatea, așa că asta fac. L-am luat și pe Boboc. Și el va veni de azi la echipă”, a declarat Becali, conform playsport.ro.

Conform sursei citate, Gigi Becali ar urma să plătească 900.000 de euro pentru cei doi jucători.

Reclamă

Eduard Radaslavescu, în vârstă de 18 ani, joacă pe postul de mijlocaş central, şi a bifat 25 de meciuri în Liga 1 pentru Farul. De cealaltă parte, Radu Boboc este fundaş dreapta, cu peste 100 de meciuri în prima ligă. Cei doi au fost formaţi la Academia Hagi.

Recomandări

Ajunge FCSB în grupele UEFA Champions League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:29

Thomas Muller şi-a anunţat retragerea din naţională, după ce Germania a fost eliminată de la EURO 2024! Mesajul ferm transmis

0:18

Kylian Mbappe a ieşit de pe teren înainte de a se încheia meciul cu Portugalia! Starul francez, înlocuit cu Barcola

23:55 5 iul.

Adrian Mititelu, discurs incendiar de 30 de minute! Îndemn războinic pentru Becali şi Rotaru: „Fraţilor, cereţi ce vreţi!”

23:50 5 iul.

Franţa a învins Portugalia la loviturile de departajare şi s-a calificat în semifinalele EURO 2024! Ronaldo a părăsit competiţia!

23:43 5 iul.

Jannik Sinner, calificare de senzaţie în optimile de la Wimbledon după o oră şi jumătate de joc! Emma Răducanu e şi ea în optimi

23:41 5 iul.

„Dureros!” Julian Nagelsmann, la pământ după ce Germania a fost eliminată de la EURO 2024! Concluziile după meciul cu Spania

1 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 2 FotoValentin Mihăilă a semnat chiar din cantonamentul României! Contract pe trei sezoane şi un salariu uriaş 3 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 4 România – Olanda 0-3, în optimi la EURO 2024. Naţionala României, OUT de la EURO 2024. „Tricolorii” au luptat admirabil 5 FotoReacţia imediată a iubitei lui Valentin Mihăilă, după ce internaţionalul român şi-a decis viitorul. Ami îi e alături la EURO 2024 6 VIDEOGabriel Bortoleto a câştigat cursa de Formula 2 din Austria, LIVE în AntenaPLAY! Victorie uriaşă pentru brazilian
Citește și