Închide meniul

Gigi Becali continuă „revoluţia” pe piaţa transferurilor! A anunţat două mutări noi, după ce i-a adus pe Radaslavescu şi Boboc la FCSB

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 4 august 2022, 19:34

Gigi Becali continuă „revoluţia pe piaţa transferurilor! A anunţat două mutări noi, după ce i-a adus pe Radaslavescu şi Boboc la FCSB

Condiţiile în care Gigi Becali va "sparge" banca pentru transferuri la FCSB

Gigi Becali rupe un contract, în fața sediului FRF / Hepta

Gigi Becali continuă „revoluţia” pe piaţa transferurilor. Patronul FCSB a anunţat două mutări noi, după ce i-a adus azi de la Farul Constanţa pe Eduard Radaslavescu şi Radu Boboc.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali nu se opreşte din transferuri. Vrea să aducă încă 2 jucători la vicecampioană, după ce a transferat deja din curtea „Regelui”. Cele patru mutări nu depăşesc 3 milioane de euro, a anunţat latifundiarul din Pipera.

Gigi Becali continuă „revoluţia” pe piaţa transferurilor

„L-am luat pe Radaslavescu, l-am luat pe Boboc. Procentele au rămas 20%. Alea pot să vă spun pentru că este în avantajul lor. În cele două ore am mai semnat doi jucători. Eu pe Radaslavescu, când l-am văzut acum un an şi jumătate, am zis că o să îl iau că va deveni mare jucător. Eu am văzut ce joacă în România. Nu vinde ieftin, vă daţi seama. Şi-a păstrat şi procente.

Doar de Boboc pot spune, pe al 3-lea şi al 4-lea nu vă pot spune. Nu sunt de la Hagi. Sunt lucruri pe care nu pot să vi le spune. Poate vreodată o să pot să spun. Nu depăşeşte (n.r. 3 milioane de euro), e mult mai puţin”, a declarat Gigi Becali, potrivit digisport.ro.

Gigi Becali i-a transferat pe Radaslavescu şi Boboc la FCSB

Gigi Becali i-a transferat pe Eduard Radaslavescu (18 ani) şi Radu Boboc (23 de ani) la FCSB. Anunţul a fost făcut chiar de patronul FCSB, după victoria cu Dunajska Streda, din Conference League, scor 1-0.

Reclamă

Gigi Becali a anunţat cele două transferuri, după ce zilele trecute i-a prezentat pe Bogdan Rusu şi David Miculescu. Patronul roş-albaştrilor a declarat că Eduard Radaslavescu şi Radu Boboc se vor alătura astăzi lotului condus de Nicolae Dică.

„Așa este! Am făcut deja transferul, băiatul (n.r. – Radaslavescu) se va prezenta de azi la pregătirile echipei. Nu vrea să dau însă niciun fel de detalii financiare, pentru că vânzătorul m-a rugat să păstrez confidențialitatea, așa că asta fac. L-am luat și pe Boboc. Și el va veni de azi la echipă”, a declarat Becali, conform playsport.ro.

Conform sursei citate, Gigi Becali ar urma să plătească 900.000 de euro pentru cei doi jucători.

Reclamă 4 / 0/3

Eduard Radaslavescu, în vârstă de 18 ani, joacă pe postul de mijlocaş central, şi a bifat 25 de meciuri în Liga 1 pentru Farul. De cealaltă parte, Radu Boboc este fundaş dreapta, cu peste 100 de meciuri în prima ligă. Cei doi au fost formaţi la Academia Hagi.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și