Închide meniul

Gigi Becali şi-a găsit atacant! Jucătorul care revine la FCSB şi poate fi surpriza pentru preliminariile Champions League

Iulian Focșăneanu Publicat: 19 aprilie 2024, 21:47

Reclamă
Gigi Becali şi-a găsit atacant! Jucătorul care revine la FCSB şi poate fi surpriza pentru preliminariile Champions League

Gigi Becali şi-a găsit atacant şi nu este nevoit să plătească niciun ban! Fotbalistul cotat la 750.000 de euro revine la FCSB

Gigi Becali. într-un interviu / Profimedia Images

Gigi Becali şi-a găsit atacant într-un mod total neaşteptat. Patronul FCSB-ului a aflat că un jucător se întoarce la echipă la finalul sezonului. Este vorba despre Malcom Edjouma, cel care nu a convins la Bari.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Francezul a fost împrumutat pentru 200.000 de euro în Serie B, campionat care se vede LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Dacă îşi doreau un transfer definitiv, şefii clubului din Italia trebuiau să achite alţi 600.000 de euro.

Gigi Becali şi-a găsit atacant. Malcom Edjouma revine la FCSB

Potrivit gsp.ro, oficialii lui Bari s-au decis şi nu vor activa clauza, considerată a fi prea mare. Astfel, Edjouma se întoarce la echipa lui Gigi Becali în această vară.

Convins că nu nu mai poate rata titlul, latifundiarul din Pipera a dezvăluit şi ce planuri are cu Edjouma. Patronul liderului din Liga 1 vrea să îl forţeze pe Malcom vârf de atac. Aceasta este surpriza pregătită pentru preliminariile UEFA Champions League.

Edjouma se întoarce dacă vreau eu, că el e împrumutat până în vară. Dar eu vreau să-l iau. Strică un jucător în plus? Dacă se întoarce, îl bag direct atacant. Doar atacant va juca. Dă cu capul, apare bine în fața porții, dă goluri, se lipește mingea de el”, spunea Gigi Becali.

Reclamă

Malcom Edjouma a înscris 2 goluri şi a oferit o pasă decisivă în 22 de meciuri din Serie B. Are o cotă de piaţă de 750.000 de euro, potrivit Transfermarkt. Bari se luptă pentru evitarea retrogradării. După 33 de etape ocupă locul 16, care duce la baraj.

Malcom Edjouma a marcat în Bari – Cremonese 1-2

Malcom Edjouma a marcat un gol superb în meciul Bari – Cremonese 1-2! Colegul lui George Pușcaș a înscris singurul gol al echipei sale, dar a uimit cu un șut de senzație, la care portarul advers nu a reușit să intervină!

Duelul dintre Bari și Cremonese a contat pentru etapa cu numărul 32 a sezonului din eșalonul secund al fotbalului italian. Cele mai tari meciuri din Serie B se văd LIVE în AntenaPLAY.

Reclamă 4 / 0/3

În minutul 90+2, Bari a pornit un contra atac care s-a încheiat cu o minge trimisă în careul advers.

Un jucător de la Cremonese a respins mingea care a ajuns la Malcom Edjouma. Mijlocașul împrumutat de la FCSB a prins balonul în cădere și l-a lovit puternic. Mingea s-a oprit direct în plasa porții apărate de Jungdal.

După prestația din meciul cu Cremonese, specialiștii de la sofascore.ro i-au dat lui Edjouma nota de 7,6, cea mai mare din echipa lui Giuseppe Iachini.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:20 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 20:18 Marius Lăcătuş a dat verdictul, după titlul câştigat de FCSB! „Fiara” ştie unde s-a făcut diferenţa 20:16 VideoTeodora, fiica lui Mihai Stoica, dezvăluiri emoţionante despre tatăl său şi FCSB: „E ca o altă familie pentru mine!” EXCLUSIV 19:25 Dan Şucu s-a întâlnit cu Marius Şumudică, la o zi după „revoluţia” anunţată la Rapid! Concluzia patronului giuleştenilor 19:03 AS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta LIVE TEXT (22:00). Încep semifinalele Europa League şi Conference League 18:43 FotoLovitura uriaşă pe care a dat-o fiica cea mică a lui George Copos! Reacţia milionarului: „Este incredibil, e un fenomen!” 18:36 Alpine a anunţat o mutare importantă! Cine a fost adus pentru a salva sezonul francezilor 17:53 „Dacă faci iar tâmpenia asta…” Basarab Panduru îl avertizează pe Dan Şucu, după „revoluţia” anunţată la Rapid: „Asta e ţurcă” 17:45 Cristina Neagu, discurs războinic înaintea returului infernal cu Metz: „E nevoie de un meci perfect” 17:12 Siyabonga Ngezana a dezvăluit problemele cu care s-a confruntat când a ajuns la FCSB: „A fost primul şoc” Vezi toate știrile
Citește și