Închide meniul
VIDEO

Malcom Edjouma a marcat în Bari – Cremonese 1-2! Mijlocașul împrumutat de la FCSB a impresionat cu o execuție de senzație

Alex Ioniță Publicat: 5 aprilie 2024, 23:43

Reclamă
Malcom Edjouma a marcat în Bari – Cremonese 1-2! Mijlocașul împrumutat de la FCSB a impresionat cu o execuție de senzație

Malcom Edjouma a marcat în Bari - Cremonese 1-2!

Golul marcat de Malcom Edjouma / Captură AntenaPLAY

Malcom Edjouma a marcat în Bari – Cremonese 1-2! Colegul lui George Pușcaș a înscris singurul gol al echipei sale, dar a uimit cu un șut de senzație, la care portarul advers nu a reușit să intervină!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Duelul dintre Bari și Cremonese a contat pentru etapa cu numărul 32 a sezonului din eșalonul secund al fotbalului italian. Cele mai tari meciuri din Serie B se văd LIVE în AntenaPLAY.

Malcom Edjouma a marcat în Bari – Cremonese 1-2!

În minutul 90+2 al duelului menționat anterior, Bari a pornit un contra atac care s-a încheiat cu o minge trimisă în careul advers.

Un jucător de la Cremonese a respins mingea care a ajuns la Malcom Edjouma. Mijlocașul împrumutat de la FCSB a prins balonul în cădere și l-a lovit puternic. Mingea s-a oprit direct în plasa porții apărate de Jungdal.

După prestația din meciul cu Cremonese, specialiștii de la sofascore.ro i-au dat lui Edjouma nota de 7,6, cea mai mare din echipa lui Giuseppe Iachini.

Reclamă

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 5 canale TV live si peste 12 canale liniare exclusive, o selecție de filme pe gustul fiecăruia, atât producții românești, cât și internaționale, seriale pentru toată familia, de la k-dramas la seriale polițiste, comedie, acțiune sau dragoste. Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop.

Ai sport in AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi, pentru că ai sport live în AntenaPLAY. În 2024, competițiile de Formula 1, Fomula 2, Formula 3, se vad live integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live, AS LIVE, dar si pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marele premiu de Formula 1 vor putea fi urmărite live online. Pe lângă acestea, abonații pot urmări și F1 Academy, Liga Campionilor Asiei, meciurile din Liga Portugal, Cupa Franței sau evenimente de MMA și box. Plus multe alte competiții exclusive. Platforma AntenaPLAY îți pune la dispoziție 3 tipuri de abonamente: lunar, de 6 luni și de 1 an. Hai în AntenaPLAY!

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:51 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 1 mai 16:48 VideoImnul României a răsunat după victoria istorică în faţa Ungariei! Imagini superbe cu „tricolorii” la Bolzano 16:25 Toni Petrea a transmis un avertisment, după ce FCSB a luat prima oară titlul după o pauză de 9 ani: „Sper să nu fie un accident” 16:17 „A fost un meci plin de emoţii pentru noi în faţa Ungariei”. Peter Balasz, prima reacţie după victoria uriaşă a României 15:12 Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker! Jak Jones, victoria carierei 14:51 Bogdan Lobonţ, criticat de Robert Niţă: „Dacă eram Oaidă, îi ziceam `Ia, mă, tricoul și joacă tu!`” 14:07 Red Bull pierde „creierul” echipei, care e la un pas să semneze cu Ferrari! Plecare de ultim moment anunţată 13:57 Veste uriaşă pentru Gică Hagi! Proiect de 75 de milioane de euro la Constanţa: „De când aşteptam asta” 13:16 Brazilia îl omagiază pe Ayrton Senna, la 30 de ani de la moartea fostului mare campion 13:14 Răzvan Lucescu, cerut la Rapid în locul lui Bogdan Lobonţ: „L-aş alege şi în locul lui Mircea Lucescu!” Vezi toate știrile
Citește și