Închide meniul

Gigi Becali şi-a luat adio de la transferul iernii la FCSB! „E netransferabil”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 19 octombrie 2022, 8:55

Gigi Becali şi-a luat adio de la transferul iernii la FCSB! „E netransferabil

Gigi Becali şi-a luat adio de la transferul iernii la FCSB! "E netransferabil"

Gigi Becali, într-o conferinţă de presă / Hepta

Gigi Becali şi-a luat adio de la transferul iernii la FCSB. Arnold Garita nu va pleca de la FC Argeş. Piteştenii vor să-l ţină pe camerunezul de 27 de ani până la vară, pentru a avea şanse la play-off.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Becali îl considera pe Garita transferul de titlu al roş-albaştrilor în mercato de iarnă, dar, conform prosport.ro, doar dacă Argeşul va pierde orice şansă la play-off, acesta ar mai putea ajunge sub conducerea lui Nicolae Dică.

Gigi Becali şi-a luat adio de la transferul iernii la FCSB

„Ne gândim numai la play-off, iar Garita este netransferabil”, este mesajul clar al conducerii lui FC Argeş, conform sursei citate anterior. În acest moment, echipa lui Prepeliţă e pe 10 în Liga 1, la doar două puncte de locul 6, ultimul care duce în play-off.

Cotat la 450.000 de euro, Arnold Garita a marcat 4 goluri în 13 apariţii pentru FC Argeş, fiind unul dintre cei mai importanţi jucători ai echipei.

Gigi Becali, ultimele detalii despre transferul lui Arnold Garita

Gigi Becali are de gând să îl transfere pe Arnold Garita, însă nu o singură condiţie. Patronul FCSB anunţă că le va face o ofertă celor de la FC Argeş doar dacă echipa sa va reveni în lupta pentru titlu.

Reclamă

„Deocamdată, calculez doar cum să prindem un loc în play-off, încă nu pot să vorbesc despre titlu. Dacă o să ajung să sper la titlu, îl voi aduce și pe Garita”, a declarat Gigi Becali, potrivit sport.ro.

Mihai Stoica, mesaj clar pentru Gigi Becali despre transferul lui Arnold Garita la FCSB

Mihai Stoica a avut un mesaj clar pentru Gigi Becali despre transferul lui Arnold Garita la FCSB. Managerul general al roş-albaştrilor este de părere că atacantul lui FC Argeş nu poate face faţă la vicecampioana României.

„Nu vorbim de ceva timp. Nu m-a întrebat Gigi despre el (n.r. – despre Garita). Eu cred că mai degrabă se potriveşte un jucător oarecum asemănător ca profil, vorbesc de statură, nu cu o viteză atât de mare precum Garita.

Reclamă 4 / 0/3

Dar cu o tehnică superioară e Billel Omrani. Eu consider că noi avem la ora actuală doi atacanţi de mare valoare. Unul este golgheterul campionatului (n.r – Andrea Compagno), iar celălalt (n.r – Billel Omrani), chiar dacă vine după o perioadă în care nu s-a antrenat şi are nişte probleme fizice şi medicale, a arătat cum a arătat la meciul cu Petrolul.

Nu sunt convins că un jucător care are nevoie de spaţii, chiar dacă are o viteză remarcabilă, poate face faţă la noi. Aşa am fost aproape sigur că nu va avea acelaşi randament Semedo, în momentul în care a fost transferat pe bani mulţi de la CFR la Steaua (n.r. – FCSB), dar după aia eram convins că va avea un randament foarte mult, pentru că noi jucam altceva”, a declarat Mihai Stoica.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și