Închide meniul
VIDEO

Gigi Becali şi Alexandru Musi, replici savuroase după Dinamo – FCSB 0-2: „Îi ridic tricoul şi îl trag de şunci” / „Să vorbească”

Iulian Focșăneanu Publicat: 21 octombrie 2024, 0:20

Reclamă
Gigi Becali şi Alexandru Musi, replici savuroase după Dinamo – FCSB 0-2: „Îi ridic tricoul şi îl trag de şunci / „Să vorbească

Gigi Becali şi Alexandru Musi au avut replici savuroase după derby-ul Dinamo - FCSB 0-2. Ce a declarat patronul roş-albaştrilor

Alexandru Musi şi Gigi Becali / Colaj Profimediaimages

Gigi Becali şi Alexandru Musi au avut replici savuroase după derby-ul Dinamo – FCSB, scor 0-2, în etapa a 13-a a Ligii 1. Intrat în minutul 88, mijlocaşul de 20 de ani a marcat în poarta marii rivale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Musi a fost criticat de patron înainte de „Eternul Derby”. Tânărul jucător i-a dat replica pe teren. Nu mai marcase din luna iulie, dintr-o remiză cu U Cluj.

Gigi Becali şi Alexandru Musi, replici savuroase după Dinamo – FCSB 0-2

Întrebat despre reuşita lui Musi, Gigi Becali s-a amuzat şi a avut o reacţie memorabilă.

Acum normal e să joace Musi, aşa e normal. O să mă duc să îl văd, să îl trag de şunci. Să îi ridic tricoul, să îl ciupesc de acolo. Astea sunt metodele mele, îi ridic tricoul şi îl trag de şunci„, a spus Gigi Becali la digisport.ro.

Musi a ţinut să afirme că nu este motivat de criticile patronului. A început să zâmbească în momentul în care a fost întrebat despre kilogramele pe care le-ar avea în plus.

Reclamă
Reclamă

E cel mai frumos gol din cariera mea. Mă bucur că a venit într-un moment mai delicat pentru mine. Golul îl dedic familiei mele, care a fost mereu alături de mine.

El este patron, poate să vorbească (n.r. – despre Gigi Becali). Eu îmi fac treaba pe teren și atâta tot. Cumva ne motivează, să îi arătăm că nu este așa„, a declarat Alexandru Musi la finalul meciului.

FCSB, a şaptea victorie la rând în faţa lui Dinamo

Pe Arena Naţională, în faţa a 40.000 de spectatori, dinamoviştii au cerut penalti în minutul 23, după un duel între Raul Opruţ şi David Miculescu, dar arbitrul Marian Barbu nu a acordat nimic. După numai trei minute FCSB a deschis scorul. Alexandru Băluţă a centrat, Golubovic a respins, Olaru a retrimis cu capul în centrul careului de unde Bîrligea a reluat spectaculos în gol. A venit apoi rândul lui Olaru să solicite penalti, în minutul 33, după un duel cu Olsen, însă după verificarea VAR nu s-a acordat lovitură de pedeapsă.

Reclamă

Golubovic a scos şutul lui Miculescu în minutul 45+3 şi la pauză oaspeţii au intrat cu un gol avans. Hakim Abdallah a cerut şi el penalti, în minutul 70, pentru duelul cu Radunovic, dar Barbu nu a acordat nici acum 11 metri. Partea secundă a avut ritm, FCSB a controlat ostilităţile, dar golul a venit abia în minutul 90+3, când a înscris Alexandru Musi, în urma unei faze excelente. Elevii lui Charalambous s-au impus cu 2-0 şi, în clasament, FCSB a ajuns pe locul 5, cu 19 puncte, în timp ce Dinamo se află pe 7, cu 18 puncte.

DINAMO: Golubovic – Sivis (C. Costin 75), K. Boateng, Homawoo, Opruţ (Antonio Luna 84) – P. Olsen, Gnahore, C. Cîrjan (I. Mărginean 75) – G. Milanov (Hakim Abdallah 54), Selmani, Politic (A. Bani 75). ANTRENOR: Zeljko Kopic

FCSB: Târnovanu – V. Creţu, M. Popescu, Dawa, Radunovic – Miculescu (Baba Alhassan 46), Şut (Luis Phelipe 82), Olaru (Edjouma 82) – Al. Băluţă (M. Ştefănescu 78), Bîrligea, Oct. Popescu (Al. Musi 89). ANTRENOR: Elias Charalambous

Cartonaşe galbene: Politic 64 / Oct. Popescu 43, Bîrligea 71, Olaru 72, V. Creţu 77

Arbitri: Marian Barbu – Ovidiu Artene, Imre-Laszlo Bucsi – George Găman

Arbitri VAR: Ovidiu Haţegan – Stelian Slabu

Observator: Marian Salomir

Reclamă

Cine se va impune în El Clasico?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:21 21 oct.

VIDEOMax Verstappen, despre duelul controversat cu Norris care i-a adus locul 3: „Nu trebuie să o spun eu. Comisarii au hotărât deja”

0:19 21 oct.

Charles Leclerc, prima reacţie după ce a câştigat Marele Premiu al Statelor Unite: „Nu puteam visa la un rezultat mai bun”

23:55

VIDEOCharles Leclerc a câştigat Marele Premiu al Statelor Unite. Verstappen a terminat pe locul 3, după ce Norris a fost penalizat

23:55

VideoDaniel Bîrligea a dezvăluit cum a marcat un eurogol, din foarfecă, în Dinamo – FCSB! Ce a spus despre ratarea derby-ului cu Rapid

23:47

Darius Olaru a dezvăluit adevăratul motiv pentru care a cerut schimbare în Dinamo – FCSB 0-2: „Asta simt!”

23:22

Gigi Becali a anunţat o măsură radicală la FCSB, după derby-ul cu Dinamo! Darius Olaru, luat la ţintă: „Nu gândeşte”

1 VIDEOLando Norris, pole-position în Marele Premiu al Statelor Unite! Cursa e la 21:45, în direct pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY 2 Lewis Hamilton vrea să sacrifice Marele Premiu al Statelor Unite şi să-l ajute pe George Russell 3 Dinamo – FCSB 0-2. Daniel Bîrligea şi Musi i-au răpus pe „câini” în derby! Roş-albaştrii, pe loc de play-off 4 Louis Munteanu se poate despărţi de CFR Cluj, chiar în iarnă. Anunţul oficial făcut de ardeleni 5 VIDEOAEK Atena – PAOK Salonic 1-1, în AntenaPLAY! Răzvan Lucescu a pierdut primul loc în Superliga Greciei. Scandal la final! 6 Adrian Mutu, ofertă surpriză din Liga 1! Suma cerută de „Briliant” la semnătură
Citește și