Închide meniul

Gigi Becali şi Dan Şucu, luptă strânsă pentru Louis Munteanu! Ce sumă cere Fiorentina pentru atacantul român

Alex Masgras Publicat: 19 aprilie 2024, 15:32

Reclamă
Gigi Becali şi Dan Şucu, luptă strânsă pentru Louis Munteanu! Ce sumă cere Fiorentina pentru atacantul român

Gigi Becali şi Dan Şucu, luptă strânsă pentru Louis Munteanu! Ce sumă cere Fiorentina pentru atacantul român

Louis Munteanu, după ce a marcat în meciul Rapid - Farul / Profimedia

Gigi Becali şi Dan Şucu vor duce o luptă strânsă pentru Louis Munteanu, atacantul celor de la Fiorentina care evoluează sub formă de împrumut la Farul Constanţa şi în acest sezon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Campion în Liga 1 cu Farul sezonul trecut, Louis Munteanu a rămas unul dintre jucătorii apreciaţi din campionatul intern, iar FCSB şi Rapid sunt dispuse să bage mâna în buzunar pentru transferul atacantului de 21 de ani.

Gigi Becali şi Dan Şucu, luptă strânsă pentru Louis Munteanu!

Potrivit fanatik.ro, Louis Munteanu costă 1,5 milioane de euro, dar Fiorentina va avea ultimul cuvânt de spus în privinţa destinaţiei acestuia. Sursa mai sus menţionată susţine că ceva mai avansate sunt negocierile cu FCSB, dar acest lucru nu o scoate din calcul pe Rapid.

În acest sezon din Liga 1, Louis Munteanu a evoluat în 28 de meciuri pentru echipa lui Gică Hagi şi a marcat opt goluri, trei dintre acestea fiind marcate în play-off.

În play-off, Louis Munteanu a marcat o dublă, în Giuleşti, în victoria cu 2-1 în faţa celor de la Rapid şi a mai marcat un gol în remiza constănţenilor de la Sf. Gheorghe, cu Sepsi, scor 1-1.

Reclamă

Ciprian Marica, mesaj dur după ce Gigi Becali a anunţat că îl vrea pe Louis Munteanu la FCSB

Ciprian Marica a avut un mesaj dur după ce Gigi Becali a anunţat că îl vrea pe Louis Munteanu la FCSB. Marica e de părere că nu este „fair-play” cum a procedat patronul de la FCSB.

Louis Munteanu este împrumutat în acest sezon de Farul de la Fiorentina. Becali ar vrea să negocieze cu italienii transferul definitiv al atacantului la FCSB.

„Pentru Louis Munteanu trebuie să fie o onoare faptul că e căutat și există interes în continuare pentru el. Și trebuie să fie în formă maximă în acest play-off, să joace cât mai bine în tricoul Farului.

Reclamă 4 / 0/3

Pe de altă parte, nu este normal ce se întâmplă cu aceste declarații (n.r. ale lui Gigi Becali). Nu este fair-play față de celelalte echipe! A fost și interesul Rapidului pentru Louis Munteanu. Dar dacă așa înțeleg unii să joace… fiecare înțelege cum vrea această situație creată„, a spus Ciprian Marica la prosport.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:53 „Dacă faci iar tâmpenia asta…” Basarab Panduru îl avertizează pe Dan Şucu, după „revoluţia” anunţată la Rapid: „Asta e ţurcă” 17:45 Cristina Neagu, discurs războinic înaintea returului infernal cu Metz: „E nevoie de un meci perfect” 17:12 Siyabonga Ngezana a dezvăluit problemele cu care s-a confruntat când a ajuns la FCSB: „A fost primul şoc” 16:40 VIDEOEduard Ionescu, Elena Zaharia şi Ioana Sîngeorzan, victorii pe linie la Saudi Smash 2024, în AntenaPLAY 16:33 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 2 mai 15:44 Germania va avea 5 echipe în Liga Campionilor, în sezonul următor 15:26 Campionatul Mondial de hochei, două super-turnee de tenis de masă şi spectacolul fotbalistic sunt în mai, în AntenaPLAY 15:23 Gică Hagi şi-a fixat obiectivul, înainte de Farul – Sepsi: „Cel mai important!” Cu ce probleme de lot se confruntă 14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj Vezi toate știrile
Citește și