Închide meniul

Ciprian Marica, mesaj dur după ce Gigi Becali a anunţat că îl vrea pe Louis Munteanu la FCSB: „Nu e fair-play!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 9 aprilie 2024, 22:02

Reclamă
Ciprian Marica, mesaj dur după ce Gigi Becali a anunţat că îl vrea pe Louis Munteanu la FCSB: „Nu e fair-play!

Ciprian Marica, mesaj dur după ce Gigi Becali a anunţat că îl vrea pe Louis Munteanu la FCSB

Mediafax Foto / Alexandru Dobre

Ciprian Marica a avut un mesaj dur după ce Gigi Becali a anunţat că îl vrea pe Louis Munteanu la FCSB. Marica e de părere că nu este „fair-play” cum a procedat patronul de la FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Louis Munteanu este împrumutat în acest sezon de Farul de la Fiorentina. Becali ar vrea să negocieze cu italienii transferul definitiv al atacantului la FCSB.

Ciprian Marica, mesaj dur după ce Gigi Becali a anunţat că îl vrea pe Louis Munteanu la FCSB

Pentru Louis Munteanu trebuie să fie o onoare faptul că e căutat și există interes în continuare pentru el. Și trebuie să fie în formă maximă în acest play-off, să joace cât mai bine în tricoul Farului.

Pe de altă parte, nu este normal ce se întâmplă cu aceste declarații (n.r. ale lui Gigi Becali). Nu este fair-play față de celelalte echipe! A fost și interesul Rapidului pentru Louis Munteanu. Dar dacă așa înțeleg unii să joace… fiecare înțelege cum vrea această situație creată„, a spus Ciprian Marica la prosport.ro.

Gigi Becali, anunțul momentului despre transferul lui Louis Munteanu la FCSB

Gigi Becali a făcut anunțul momentului despre transferul lui Louis Munteanu la FCSB. Patronul vicecampioanei a revenit cu detalii despre această mutare. După victoria cu Universitatea Craiova, scor 2-0, Gigi Becali a anunțat că dorește să aducă mai mulți jucători la FCSB, în următoarea perioadă de transferuri.

Reclamă

Printre numele grele rostite de patron se numără și Louis Munteanu, jucătorul de la Farul care aparține de Fiorentina. Gigi Becali a spus că nu ar fi trebuit să menționeze că vrea să îl aducă pe atacant la FCSB, având în vedere că oficialii italienilor vor cere mai mulți bani pentru jucător.

„Louis Munteanu mai are un an (n.r – contract cu Fiorentina). Îl dau ăia. Cu el nu am treabă, numai că dacă noi vorbim prea mult de Louis, ăia vor cere bani mulți. Eu am fost fraier că am zis, nu trebuia să zic. Mie mi-a spus impresarul să nu vorbesc nimic, să stau liniștit că o să rezolvăm, dar am fost prost și m-am scăpat aseară.

Louis nu e pentru acum. Eu cred în el ca peste un an-doi să fie un atacant bun. Așa cred eu. Acum am nevoie mai mult de Alibec decât de Louis. Nu știu dacă după EURO, dar eu în cupele europene am nevoie de atacant de careu”, a spus Gigi Becali, potrivit sport.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:30 Slovenia – România LIVE VIDEO (13:30, AntenaPLAY), la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” 9:50 Primul jucător dat afară de Dan Petrescu de la CFR Cluj! Neluţu Varga a făcut anunţul: „Nu îl vrea” Vezi toate știrile
Citește și