Închide meniul

Gigi Becali şi Mihai Rotaru luptă pentru un super-transfer! Oferta făcută deja de patronul Craiovei

Dan Roșu Publicat: 15 decembrie 2022, 10:36

Reclamă
Gigi Becali şi Mihai Rotaru luptă pentru un super-transfer! Oferta făcută deja de patronul Craiovei

Gigi Becali şi Mihai Rotaru luptă pentru un super-transfer

Andrei Ivan, în duel cu Ulrich Meleke / Hepta

Gigi Becali şi Mihai Rotaru luptă pentru un super-transfer! Ulrich Meleke, ivorianul dorit în trecut de finanţatorul FCSB, e din nou pe lista roş-albaştrilor, care au însă concurenţă acum.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Conform prosport.ro, Rotaru şi Becali sunt dispuşi să liciteze pentru jucătorul de 23 de ani al lui FC Voluntari. Gigi are avantajul relaţiei cu Florentin Pandele, dar Rotaru e pregătit să pluseze la bani.

Gigi Becali şi Mihai Rotaru luptă pentru un super-transfer

Oltenii au pus pe masă 300.000 de euro, dar ilfovenii cer 500.000 de euro. Cu un an în urmă, pe vrea când jucătorul evolua la Botoşani, Iftime cerea aceeaşi sumă, dar Gigi oferea tot 300.000 de euro.

În această vară, Meleke a câştigat procesul cu CFR Cluj şi a devenit jucător liber de contract. Africanul depusese o plângere la UEFA, pentru o sumă de bani pe care nu o primise la timp, iar forul european i-a dat dreptate.

Leo Strizu, anunţ de ultimă oră despre accidentările lui Andrea Compagno, Darius Olaru şi Ştefan Târnovanu

Leo Strizu a făcut un anunţ de ultimă oră despre accidentările suferite de Andrea Compagno, Darius Olaru şi Ştefan Târnovanu. Antrenorul vicecampioanei a dezvăluit că niciunul dintre cei trei jucători nu va putea juca în FCSB – CFR Cluj, restanţă din etapa a 9-a a Ligii 1.

Reclamă

Tehnicianul roş-albaştrilor a anunţat că niciunul dintre cei trei titulari de drept nu va fi recuperat până la ora jocului. Derby-ul de pe Arena Naţională va putea fi urmărit joi, de la ora 20:00, în format LIVE TEXT pe AS.ro.

“Intră în categoria meciurilor grele, CFR e echipă grea. Un antrenor bun. Au o aşezare foarte bună mai ales pe apărare. Antrenorul este coordonat de unele principii foarte directe. Cred că va fi un meci foarte greu.

Viaţa ne oferă bucurii, necazuri, încercări. Acest necaz care s-a abătut asupra noastră îl putem trece doar cu ajutorul lui Dumnezeu. Jucătorii din punct de vedere medical sunt foarte bine, sănătoşi. Nu pot evolua în meciurile astea două (n.r. Olaru şi Compagno). I-am aşteptat de la spital, iar în momentul în care au urcat în autocar toţi băieţii au aplaudat şi s-au bucurat pentru că nu au fost probleme mai grave. Ei din punct de vedere medical sunt foarte bine. E adevărat, a fost un necaz, dar s-a trecut foarte bine şi în continuare cred că lucrurile vor merge foarte bine.

Reclamă 4 / 0/3

(Reporter: Ştefan Târnovanu va fi inclus în lot, este apt?) Nu cred, nu este! Indiferent de jucătorii care intră în primul 11 sau pe parcurs, ne-au dat încrederea că nu există nicio diferenţă între ei. Toţi au demonstrat că vom fi o echipă foarte puternică“, a declarat Leo Strizu la conferinţa de presă.

Andrea Compagno şi Darius Olaru s-au lovit cap în cap în minutul 2 al meciului de la Ploiești, cu Chindia, și au fost transportați la spital. Golgheterul la zi din Liga 1 s-a ales cu 10 copci.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
2
mai
21:40
Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa
Vezi toate știrile
Citește și