Închide meniul

Leo Strizu, anunţ de ultimă oră despre accidentările lui Andrea Compagno, Darius Olaru şi Ştefan Târnovanu. Ce se întâmplă înainte de FCSB – CFR Cluj

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 14 decembrie 2022, 13:24

Leo Strizu, anunţ de ultimă oră despre accidentările lui Andrea Compagno, Darius Olaru şi Ştefan Târnovanu. Ce se întâmplă înainte de FCSB – CFR Cluj

Leo Strizu, anunţ de ultimă oră despre accidentările lui Andrea Compagno, Darius Olaru şi Ştefan Târnovanu

Leo Strizu este antrenorul principal al lui FCSB / Captură Youtube

Leo Strizu a făcut un anunţ de ultimă oră despre accidentările suferite de Andrea Compagno, Darius Olaru şi Ştefan Târnovanu. Antrenorul vicecampioanei a dezvăluit că niciunul dintre cei trei jucători nu va putea juca în FCSB – CFR Cluj, restanţă din etapa a 9-a a Ligii 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tehnicianul roş-albaştrilor a anunţat că niciunul dintre cei trei titulari de drept nu va fi recuperat până la ora jocului. Derby-ul de pe Arena Naţională va putea fi urmărit joi, de la ora 20:00, în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Ce a spus Leo Strizu despre accidentările lui Andrea Compagno, Darius Olaru şi Ştefan Târnovanu

Intră în categoria meciurilor grele, CFR e echipă grea. Un antrenor bun. Au o aşezare foarte bună mai ales pe apărare. Antrenorul este coordonat de unele principii foarte directe. Cred că va fi un meci foarte greu.

Viaţa ne oferă bucurii, necazuri, încercări. Acest necaz care s-a abătut asupra noastră îl putem trece doar cu ajutorul lui Dumnezeu. Jucătorii din punct de vedere medical sunt foarte bine, sănătoşi. Nu pot evolua în meciurile astea două (n.r. Olaru şi Compagno). I-am aşteptat de la spital, iar în momentul în care au urcat în autocar toţi băieţii au aplaudat şi s-au bucurat pentru că nu au fost probleme mai grave. Ei din punct de vedere medical sunt foarte bine. E adevărat, a fost un necaz, dar s-a trecut foarte bine şi în continuare cred că lucrurile vor merge foarte bine

(Reporter: Ştefan Târnovanu va fi inclus în lot, este apt?) Nu cred, nu este! Indiferent de jucătorii care intră în primul 11 sau pe parcurs, ne-au dat încrederea că nu există nicio diferenţă între ei. Toţi au demonstrat că vom fi o echipă foarte puternică„, a declarat Leo Strizu la conferinţa de presă.

Reclamă

Andrea Compagno şi Darius Olaru s-au lovit cap în cap în minutul 2 al meciului de la Ploiești, cu Chindia, și au fost transportați la spital. Golgheterul la zi din Liga 1 s-a ales cu 10 copci.

Risto Radunovic, înspăimântat de ciocnirea horror dintre Olaru şi Compagno

Risto Radunovic a fost înspăimântat de ciocnirea horror dintre Darius Olaru şi Andrea Compagno, din minutul 2 al meciului dintre Chindia şi FCSB, terminat cu victoria oaspeţilor, cu 2-0.

Am făcut un meci foarte bun în această seară, pe un teren foarte greu. Am obținut victoria fără emoții și fără a întâmpina faze periculoase la faza noastră.

Reclamă 4 / 0/3

Știu de la pauză că sunt la spital (n.r. Compagno și Olaru). Au suferit o accidentare foarte urâtă și foarte gravă. Sper să fie cât mai bine. Nu am văzut niciodată o tăietură atât de mare.

Amândoi au întrebat dacă e posibil să continue. Nu puteau asta, în niciun caz. Le dedicăm victoria lor. Sunt jucători foarte importanți pentru noi”, a spus Radunovic după meciul de la Ploieşti.

Mihai Stoica, anunţ devastator: „Compagno şi Olaru nu vor mai juca anul acesta!”

Managerul general de la FCSB a spus că cei doi nu vor mai juca în acest an. FCSB mai are de jucat derby-ul cu CFR Cluj şi cu Botoşani.

Da, s-au făcut RMN-uri, au fost amândoi la spital în Ploieşti, cusuţi, Compagno chiar pe masa de operaţie. Avea o plagă deschisă uriaşă. Darius Olaru, tot o plagă deschisă şi un hematom, un cartof. Nu vor mai juca anul ăsta, e exclus. Ceva pozitiv este din toate astea.

În pauză, jucătorii urlau în vestiar “jucăm pentru ăştia doi”. Folosesc cuvinte mari, se poate naşte un spirit cum nu credea. Cum s-au prezentat pe terenul ăsta, pe care nu se putea juca fotbal… Nu are drenaj. Mingea se oprea în băltoace, nu se poate aşa ceva“, a mai spus Mihai Stoica la orangesport.ro.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur va fi invitatul lui Dan Pavel (10:30). Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia 8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” 8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” Vezi toate știrile
Citește și