Închide meniul

Gigi Becali şi Mihai Stoica, dialog fabulos în timp ce se uitau la United – Aston Villa: „Du-te de aici, eu pe el l-aş lua!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 28 decembrie 2023, 8:55

Reclamă
Gigi Becali şi Mihai Stoica, dialog fabulos în timp ce se uitau la United – Aston Villa: „Du-te de aici, eu pe el l-aş lua!

Gigi Becali şi Mihai Stoica au avut un dialog fabulos în timp ce se uitau la Manchester United - Aston Villa

Gigi Becali şi Mihai Stoica / Hepta

Gigi Becali şi Mihai Stoica au avut un dialog fabulos în timp ce se uitau la Manchester United – Aston Villa. Cei doi au vorbit despre achiziţiile făcute de Rapid în acest sezon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mai exact, Becali şi Mihai Stoica au vorbit despre jucătorii aduşi de Dan Şucu de la CFR Cluj. Este vorba de Petrila şi de Ermal Krasniqi. Patronul de la FCSB a spus că l-ar fi luat pe jucătorul kosovar, în timp ce Mihai Stoica a mers pe mâna lui Claudiu Petrila.

Gigi Becali şi Mihai Stoica, dialog fabulos în timp ce se uitau la United – Aston Villa

„Uite, aseară discuţie, vorbeam cu Gigi. Ne uitam la Manchester United cu Aston Villa. Chiar se uită Gigi şi am spus eu ‘Eu n-aş sta pe gânduri. Dacă aş avea de ales între Petrila şi Krasniqi, l-aş lua pe Petrila’. Gigi a zis ‘Du-te de aici, l-aş lua pe Krasniqi’. 

Vezi, oameni care văd diferit, îmi place Petrila. Îmi plăcea şi la Sepsi, iar la Petrescu ştiam de ce nu juca, pentru că ştiam ce vrea Petrescu”, a spus Mihai Stoica la orangesport.ro.

Mihai Stoica, verdict dur după transferul lui Florent Hasani la Rapid

Mihai Stoica a avut un verdict dur după transferul lui Florent Hasani la Rapid. Managerul general de la FCSB este de părere că formația din Giulești nu a făcut o afacere bună cu atacantul din Kosovo.

Reclamă

Așa cum AS.ro a anunțat în exclusivitate, giuleștenii l-au achiziționat pe Hasani de la FK Tirana, în scimbul sumei de 300.000 de euro. Acesta a impresionat în tricoul formației albaneze și a fost golgheterul campionatului.

Oficialul vicecampioanei crede că Rapid nu ar fi trebuit să plătească suma de 300.000 de euro pentru serviciile lui Florent Hasani. Mihai Stoica a explicat faptul că atacantul kosovar a fost golgheterul campionatului din Albania cu doar 10 goluri și că acesta a avut și sezoane în care nu a reușit să înscrie.

„M-am uitat la Hasani şi am văzut ce a jucat şi unde a jucat. A avut sezoane cu 0 goluri, a jucat prin Ungaria. Era cu 10 goluri golgheterul Albaniei. Aşa, şi? Bani mulţi!”, a spus Mihai Stoica, potrivit orangesport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

În cariera sa, Hasani a jucat pentru: KF Bushtrria, KF Trepca 89, Diosgyor, Kfar Saba, Gyirmot și KF Tirana. În momentul de față este cotat la suma de 500.000 de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.

Motivul pentru care Rapid a plătit 1 milion de euro pentru transferul lui Ermal Krasniqi

Motivul pentru care Rapid a plătit 1 milion de euro pentru transferul lui Ermal Krasniqi. Victor Angelescu, acționarul minoritar al formației din Giulești a venit cu o explicație uluitoare.

Acționarul minoritar de la Rapid a menționat că, în opinia sa, Krasniqi își merită banii, chiar dacă nu a impresionat sub comanda lui Andrea Mandorlini, în acest sezon. Victor Angelescu și-a argumentat opinia și a menționat faptul că jucătorul din Kosovo, cotat de Transfermarkt la 1,2 milioane de euro, poate juca pe orice poziție din bandă.

„Cu Krasniqi e închis, suntem înțeleși cu toții, urmează să semnăm. Probabil mâine se va întâmpla. Nu am semnat că au fost zilele libere, am stat de Crăciun cu familiile. Suntem înțeleși cu CFR, nu e prima dată când transferăm de la ei. Suma este acolo (n.r. la un milion de euro).

Dacă stăm să ne uităm la acest sezon, nu are cifre impresionante, doar că CFR a schimbat sistemul și Krasniqi are o valoare mult mai mare decât ce a arătat în sistemul respectiv.

Poate fi o sumă mare, dacă ne uităm acum, dar dacă ne uităm la ce poți să iei pe Krasniqi când era în formă, e o sumă mică. Krasniqi poate juca oriunde în bandă. Va juca ori bandă stângă, ori bandă dreaptă”, a spus oficialul, potrivit digisport.ro.

 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:45 „Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu 22:37 Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi” 22:26 Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi 22:15 LIVE VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! A doua sesiune de antrenamente este ACUM în AntenaPLAY 21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA 21:08 Scandări xenofobe și decizii controversate la Farul – Sepsi! Fanii au „luat foc” după hattrick-ul lui Safranko 20:52 FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Pavol Safranko a marcat un hattrick în prima repriză din Farul – Sepsi 20:28 „Îi vei lua locul lui Daniel Niculae la Rapid?” Dani Coman a dat cărțile pe față! Răspunsul a uimit pe toată lumea Vezi toate știrile
Citește și