Închide meniul
EXCLUSIV

Primul transfer pe care îl face Dan Şucu pentru a scoate Rapidul din criză! Atacantul de 500.000 de euro cu care a bătut palma

Iulian Focșăneanu Publicat: 16 decembrie 2023, 15:01

Reclamă
Primul transfer pe care îl face Dan Şucu pentru a scoate Rapidul din criză! Atacantul de 500.000 de euro cu care a bătut palma

Primul transfer pe care îl face Dan Şucu pentru a scoate Rapidul din criză

Victor Anglescu şi Dan Şucu, în timpul unui meci al Rapidului / GEORGE FILIP / MEDIAFAX FOTO/ Hepta

Am aflat care este primul transfer pe care îl face Dan Şucu pentru a scoate Rapidul din criză. Un atacant cotat la 500.000 de euro a bătut palma deja cu milionarul român şi vine sub comanda lui Cristiano Bergodi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Din sursele AS.ro, Florent Hasani va fi noul jucător al Rapidului. Kosovarul în vârstă de 22 de ani va evolua alături de conaţionalul său, Albion Rrahmani, care se recuperează după o accidentare gravă.

EXCLUSIV | Primul transfer pe care îl face Dan Şucu pentru a scoate Rapidul din criză

Hasani face un sezon grozav la în Albania, la KF Tirana. În 16 meciuri din campionat a înscris 10 goluri şi a oferit 3 pase decisive. Mai are contract până în luna mai a anului viitor şi este gata de a semna cu giuleştenii.

Florent Hasani este cel mai bun marcator din campionatul Albaniei şi este aşteptat la Bucureşti pentru a face vizita medicală şi a parafa înţelegerea. Sezonul trecut a reuşit 16 goluri şi a fost tot pe primul loc în topul golgheterilor.

Tânărul jucător poate evolua pe trei posturi. Poate fi atât vârf împins, cât şi mijlocaş ofensiv sau extremă dreapta.

Reclamă

Rapid are mari probleme în ofensivă şi a marcat un singur gol în ultimele patru meciuri din toate competiţiile. Cristiano Bergodi a cerut întăriri pentru a se putea lupta pentru principalul obiectiv rămas, clasarea pe podium.

Rămâne de văzut cine va pleca în această vară din lotul giuleştenilor. Fără gol în tricoul alb-vişiniu, Tsoumou şi Soni au zilele numărate la Rapid.

Cristiano Bergodi, detalii teribile despre Andrei Borza, după eliminarea din Petrolul – Rapid 0-0

Cristiano Bergodi a oferit detalii despre Andrei Borza, după ce fundaşul a fost eliminat în duelul dintre Petrolul şi Rapid. Antrenorul italian a declarat că Borza este „distrus” de faptul că şi-a lăsat echipa în inferioritate numerică.

Reclamă 4 / 0/3

Bergodi a mai declarat că vor exista transferuri în iarnă la Rapid, fiind convins că echipa sa va fi o forţă, mai ales după ce vor reveni pe teren şi jucătorii accidentaţi. În privinţa situaţiei sale de la club, acesta a transmis că este obişnuit să traverseze şi perioade dificile.

E important că nu am pierdut, am jucat 82 de minute în inferioritate numerică. Felicit băieţii pentru o atitudine extraordinară, să joci în 10 în tot meciul. Îi felicit!

(N.r. Despre Andrei Borza) Din păcate, copilul e distrus acum. Ce se poate spune…nu am văzut bine acţiunea. Experienţa, din păcate…s-a dus cu talpa. Am rămas în zece. Băieţii au jucat foarte bine, ne-am apărat foarte bine, cu atitudine.

Nu era un experiement defensiva. Aşa am vrut să fac, în ultimul meci am fost expuşi la mijlocul terenului. M-am gândit să întăresc compartimentul central. Cîrjan m-a mulţumit. S-a adaptat acolo, în bandă, am jucat cu acest sistem, cu el extremă dreapta. Mă bucur că şi Braun a trecut în locul lui Borza, nu s-a simţit nimic. A fost un exerciţiu de defensivă. Sunt mulţumimt. E păcat că Oaidă a luat cartonaş şi ne lipseşte cu Farul.

Se pare că toată lumea se uită la Rapid. Vedem ce vom face, sunt mulţumit de acest grup, dar e normal, fieare echipă face 2-3 transferuri. Revin şi jucătorii accidentaţi. Dacă nu ne îndepărtăm prea tare, putem să fim o nucă tare după pauză. Sunt obişnuit să depăşesc perioade din acestea, vedem şi meciul cu Farul. Viaţa antrenorului aceasta este, dacă merg lucrurile bine, e totul bine, dacă nu…Am trăit cu emoţie acest meci.

Suporterii au stat mereu lângă echipă, le mulţumim! Uneori există certuri, dar revine dragostea pentru echipă”, a declarat Cristiano Bergodi, conform digisport.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

E Alexandru Chipciu un transfer potrivit pentru FCSB?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15
mai
0:37
Ianis Hagi, cel mai bun jucător de la Alaves, în duelul cu Real Madrid! Reacţia fiului „Regelui”, după evoluţia stelară
15
mai
0:34
Nota primită de Radu Drăguşin în Tottenham – Manchester City 0-2! Fundaşul român a avut intervenţia serii la Londra
15
mai
0:25
Real Madrid – Alaves 5-0! Campioana din La Liga, victorie categorică! Ianis Hagi, cel mai bun jucător al oaspeţilor
23:57 Tottenham – Manchester City 0-2! „Cetăţenii”, pas uriaş spre titlul din Premier League! Radu Drăguşin a fost titular 23:48 Răsturnare de situaţie în cazul transferului lui Florinel Coman! Anunţul lui Mihai Stoica: „Nu s-a primit nicio ofertă!” 23:09 Jude Bellingham, gol spectaculos sub privirile lui Ianis Hagi! Englezul a ajuns la cifre fabuloase la Real Madrid 23:04 Radu Drăguşin, intervenţie colosală în Tottenham – Manchester City! Jucătorii lui Spurs s-au bucurat ca la gol 23:00 AS.ro | Gabriel Grecescu va fi invitatul lui Dan Pavel (10:30). Poveşti de senzaţie din lumea şahului 22:09 „Fiul unei legende!” Reacţia de milioane a spaniolilor de la Marca, după ce Ianis Hagi a fost titularizat contra lui Real Madrid 22:05 Prima reacţie a FRT, după ce Simona Halep nu a primit wildcard la Roland Garros: „Nu este neapărat o nedreptate” Vezi toate știrile
Citește și