Închide meniul

Gigi Becali, soluție pentru fanii care nu au prins bilete la FCSB – Dinamo: „Să vină 50.000, să vadă ce se întâmplă”

Alex Ioniță Publicat: 22 iulie 2023, 13:48 / Actualizat: 22 iulie 2023, 15:15

Reclamă
Gigi Becali, soluție pentru fanii care nu au prins bilete la FCSB – Dinamo: Să vină 50.000, să vadă ce se întâmplă”

Gigi Becali, soluție pentru fanii care nu au prins bilete la FCSB - Dinamo

Gigi Becali, patron FCSB / Hepta

Gigi Becali, soluție pentru fanii care nu au prins bilete la FCSB – Dinamo. Patronul vicecampioanei a făcut un anunț care îi va bucura pe suporterii echipei „roș-albastre”, care nu vor putea urmări partida de pe stadion.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB va juca derby-ul cu Dinamo pe stadionul „Arcul de Triumf”, după ce varianta Ghencea a picat. Partida va avea loc pe 22 iulie, de la ora 21:30 și va putea fi urmărită în format live text, pe As.ro.

Gigi Becali, soluție pentru fanii care nu au prins bilete la FCSB – Dinamo. Latifundiarul dorește să instaleze ecrane în jurul arenei

Latifundiarul din Pipera și-a dezvăluit planul prin care fanii FCSB-ului și-ar putea urmări favoriții, în apropierea stadionului „Arcul de Triumf”. Acesta ar dori instalarea unor ecrane, pe care derby-ul cu Dinamo să fie transmis, pentru ca fanii să poată urmări meciul, chiar dacă nu au prins bilete la meci.

„Să punem ecrane acolo, ca să vină 50-100.000 și să vadă toată lumea ce se întâmplă, nu? Îi spun lui Meme să pună mâine ecrane. Nu la Berceni. (n.r. la Arcul de Triumf?) Da. Mâine îi spun lui Meme să facă asta. Îi spun lui Meme să pună 10 ecrane. Îl sun acum”, a spus patroul celor de la FCSB, pentru fanatik.ro.

Înainte de partida cu Dinamo, un număr mare de fani ai vicecampioanei au stat ore bune la coadă, pentru a-și achiziționa un bilet la „Derby de România”. Interesul pentru meci este unul extrem de mare, dar problema fanilor vicecampioanei este că arena „Arcul de Triumf” dispune doar de 8100 de locuri.

Reclamă

Gigi Becali, laude pentru Ovidiu Burcă înainte de FCSB – Dinamo

Gigi Becali şi-a lăudat rivalii, înaintea derby-ului. Patronul de la FCSB susţine că promovarea „câinilor” de la finalul sezonului trecut este doar meritul lui Ovidiu Burcă.

Latifundiarul din Pipera a mai declarat, despre antrenorul rivalilor, că este unul dintre cei mai buni tehnicieni din Liga 1, în acest sezon. De asemenea, Becali are o părere foarte bună despre Burcă, pe care l-a numit „înţelept” şi „complex”.

„Şi eu îl felicit pentru ce a făcut la Dinamo. Dinamo nu avea echipă să promoveze, i-a promovat el, are talent, ştie să vorbească. Mi-am dat seama că e înţelept şi complex, încearcă să rezolve lucrurile din toate punctele de vedere, deştept, înţelept. La ce a făcut până acum, îl văd unul dintre cei mai buni antrenori din noul sezon. Ce a făcut el e mare lucru”, a declarat Gigi Becali, pentru orangesport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

De altfel, şi Ovidiu Burcă a oferit câteva declaraţii despre Gigi Becali. După ce patronul de la FCSB a mărturisit că tehnicianul „câinilor” nu a vrut ca derby-ul să se amâne, Burcă a venit cu explicaţii.

Antrenorul trupei din Ştefan cel Mare a dezvăluit că vrea să evite orice polemică cu Gigi Becali, mărturisind că îşi doreşte ca FCSB să alinieze cei mai buni jucători, la ora de start a derby-ului.

„Din partea cealaltă, îmi doresc ca cei de la FCSB să alinieze cel mai bun 11 pe care-l au. Îl cunoașteți pe domnul Becali, nu am să intru într-o polemică cu dumnealui. Are încredere în echipa dumnealui, așa este și normal, a investit foarte mulți bani. E foarte bine că are încredere”, a spus Ovidiu Burcă, la conferinţa de presă.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
2
mai
21:40
Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa
Vezi toate știrile
Citește și