Închide meniul
EXCLUSIV

FCSB – Dinamo, oficial pe Arcul de Triumf! Anunţul făcut de oficialii LPF: „Stadionul e omologat!”

Viviana Moraru Publicat: 19 iulie 2023, 17:13

Reclamă
FCSB – Dinamo, oficial pe Arcul de Triumf! Anunţul făcut de oficialii LPF: „Stadionul e omologat!

Stadionul „Arcul de Triumf” s-ar putea închide, iar motivul este uluitor

Arena Arcul de Triumf/ Hepta

FCSB – Dinamo se va juca oficial pe Arcul de Triumf. Anunţul a fost făcut de Justin Ştefan, oficial LPF, care susţine că roş-albaştrii au comunicat deja decizia finală, după negocierile eşuate cu cei de la CSA Steaua.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După ce Gigi Becali a cerut amânarea derby-ului cu Dinamo, meciul se va juca în cele din urmă pe arena Arcul de Triumf. Partida va avea loc sâmbătă, de la ora 21:30, în format live text, pe AS.ro.

FCSB – Dinamo, oficial pe Arcul de Triumf

Justin Ştefan, secretarul general al LPF, susţine că oficialii celor de la FCSB au comunicat deja decizia de a juca meciul cu Dinamo pe arena Arcul de Triumf.

Ştefan mai anunţă faptul că stadionul, cu o capacitate de aproximativ 8000 de locuri, este deja omologat, ca urmare a cererilor făcute de cei de la Dinamo şi FCSB.

„FCSB a anunţat că se joacă pe Arcul de Triumf meciul. Oficial! (N.r. V-au anunţat oficial?) Da! Arcul de Triumf e omologat, e omologat la solicitarea celor de la FCSB şi a celor de la Dinamo, nu e absolut nicio problemă„, a declarat Justin Ştefan, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Reclamă

Arena Arcul de Triumf a reprezentat varianta de rezervă pentru FCSB, după ce varianta Ghencea a picat definitiv în urma negocierilor purtate astăzi cu reprezentanţii celor de la CSA Steaua. Pentru roş-albaştrii, derby-ul cu Dinamo va fi primul meci pe care îl vor disputa pe arena Arcul de Triumf.

Reacţia oficială a celor de la CSA Steaua, după ce FCSB – Dinamo nu se va juca în Ghencea

A apărut şi reacţia oficială a celor de la CSA Steaua, după ce s-a stabilit că meciul dintre FCSB şi Dinamo nu se va juca pe stadionul din Ghencea. „Militarii” susţin că au avut toată deschiderea şi toată disponibilitatea în negocierile purtate cu reprezentanţii trupei lui Gigi Becali.

„Cu privire la negocierile purtate între Clubul Sportiv al Armatei „Steaua” și reprezentanții SC Fotbal Club FCSB SA, în vederea încheierii unui contract de punere la dispoziție în vederea disputării partidei SC Fotbal Club FCSB SA-FC Dinamo 1948, facem următoarele precizări:

Reclamă 4 / 0/3

Pozițiile exprimate de membrii comisiei de negociere a CSA Steaua au fost, în toate împrejurările, de bună credință și în interesul respectării cadrului legislativ. În niciun moment nu au fost formulate condiții sau pretenții nejustificate sau în afara legii.

Negocierile pentru semnarea contractului de punere la dispoziție a stadionului „Steaua” au intrat în impas ca urmare a faptului că reprezentanții clubului FCSB au transmis oficial că nu pot prezenta documentele stabilite de comun acord în procesul verbal de negociere, mai exact polița de asigurare acte de vandalism și biletul la ordin avalizat pentru asigurarea protecției gazonului.

În final, asigurăm toată opinia publică că am avut și avem toată deschiderea și disponibilitatea de a încheia contracte de punere la dispoziție a stadionului „Steaua” cu toate entitățile sportive interesate, în condițiile respectării cadrului legislativ aplicabil”, se arată în comunicatul emis de cei de la CSA Steaua, pe contul oficial de Facebook.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și