Închide meniul

Gigi Becali „sparge banca” pentru un jucător de naţională! Ce salariu lunar i-a oferit. S-au înţeles deja!

Bogdan Stănescu Publicat: 5 iunie 2023, 8:31

Gigi Becali sparge banca” pentru un jucător de naţională! Ce salariu lunar i-a oferit. S-au înţeles deja!

Gigi Becali „sparge banca” pentru un jucător de naţională!

Gigi Becali în lojă, cu bani, alături de Viorel Păunescu / Hepta

  • Gigi Becali i-a oferit lui Robert Ivanov un salariu rar pentru FCSB!
  • Doar Florinel Coman mai câştigă aceşti bani la formaţia lui Gigi Becali

Gigi Becali „sparge banca” pentru un jucător de naţională! Latifundiarul îşi doreşte să acopere postul de fundaş central, după ce Joonas Tamm a părăsit echipa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Milionarul şi-l doreşte foarte tare pe Robert Ivanov, un fundaş central de 1,97 metri.

Gigi Becali „sparge banca” pentru un jucător de naţională!

Gigi Becali i-a oferit lui Robert Ivanov un salariu de 30.000 de euro pe lună. Potrivit playsport.ro, jucătorul şi Gigi Becali s-au înţeles deja.

Reclamă

Robert Ivanov este legitimat în prezent la Warta Poznan, în Polonia.

Contractul finlandezului cu polonezii expiră în această vară, aşa că Gigi Becali îl poate aduce liber de contract.

Reclamă

Ivanov mai este dorit şi de o grupare din liga a doua a Germaniei, dar polonezii scriu că el va merge la FCSB.

Despre Robert Ivanov s-a scris că ar putea rămâne în Ekstraklasa, la Lech Poznan sau Legia Varșovia, însă cel mai probabil va merge la FCSB. Totuși, recent au apărut informații potrivit cărora Ivanov ar avea ofertă și din liga a doua a Germaniei”, a scris publicaţia Transfery din Polonia.

Are 20 de selecţii în naţionala Finlandei!

Robert Ivanov are 28 de ani şi a adunat 20 de selecţii în naţionala Finlandei.

Reclamă 4 / 0/3

Ivanov este evaluat în prezent de site-ul transfermarkt.com la 750.000 de euro, cea mai ridicată cotă a lui de când e jucător profesionist.

Din 2020 el a evoluat la gruparea poloneză Warta Poznan.

Finlandezul este un fundaş central pe placul lui Gigi Becali. În trecut milionarul declara că vrea fundaşi centrali înalţi, care să dea cu capul.

După ce a renunţat la 7 jucători, Gigi Becali anunţă şi veniri la FCSB: „Nu aducem 7 că nu are rost”

Chiar dacă FCSB rămâne fără 7 jucători după curăţenia de primăvară-vară a lui Gigi Becali, patronul roş-albaştrilor nu va transfera alţi 7 fotbalişti.

Nu, nu aducem șapte (n.r. jucători) că nu are rost. De ce să aducem șapte? O să aducem doi fundași centrali, poate doi mijlocași și încă un atacant, deci cinci fotbaliști o să aducem. Atât… ce văd eu ca să întărim echipa.

Cinci jucători vor veni sigur. Că e posibil să vină șase, șapte… Dar cinci jucători sigur vor veni. De ce? Pentru că trebuie să luăm banii ăia 7-8 milioane care sunt în Conference League. Nu mai iau jucători tineri, am luat, uite, am luat. Acum trebuie să iau jucători cu experiență că ați văzut ce se întâmplă. Dacă nu ai experiență, mănânci bătaie 3-2 de la 2-0.

(n.r. sunt din România?) Nu, tată, mai mult de afară sunt. Păi, nu ai ce să iei din România. Spune-mi tu unul că îl iau, dar spune-mi pe cine. (n.r. Poate de la Hagi) Hagi e prea scump, nu ne permitem așa mulți bani. Când știi că unul face mai bine decât tine, mai bine nu faci cu el afaceri. Că dacă tot timpul el iese în câștig, păi înseamnă că tu nu știi bine ca el. Și eu dacă am văzut că el iese tot timpul în câștig, păi mai bine îmi văd eu de treaba mea”, a declarat Gigi Becali.

Reclamă

Patronul FCSB spune că nu transferă de la Gică Hagi!

Gigi Becali nu vrea să mai achiziţioneze jucători de la Gică Hagi. A explicat şi motivul: în acest mod întăreşte Farul.

Hagi e prea scump, nu ne permitem așa mulți bani. Când știi că unul face mai bine decât tine, mai bine nu faci cu el afaceri. Că dacă tot timpul el iese în câștig, păi înseamnă că tu nu știi bine ca el. Și eu dacă am văzut că el iese tot timpul în câștig, păi mai bine îmi văd eu de treaba mea”, a spus Gigi Becali.

Becali a precizat că l-ar dori pe Andrei Borza de la Farul, dar nu va face nicio ofertă pentru el fiindcă nu l-ar vinde Gică Hagi pe cât oferă el.

„Singurul jucător pe care l-aș lua… Nu vreau să spun că se supără (n.r. Hagi). Singurul jucător care îmi place e Borza. Și Mazilu e de viitor, dar pe mine nu mă mai interesează să iau jucători (n.r. de viitor), eu vreau acum. Și singurul care ar juca acum e Borza, așa din ce văd eu.

Borza e singurul care îmi place, dar eu nu pot să dau mai mult de un milion pe un jucător la ora asta și eu nu cred că îl dă Hagi pe Borza cu un milion. Tu crezi că îl dă? (n.r. Dacă mai scoateți 500 de mii și 20% dintr-un viitor transfer…) Vezi, știi tu… Păi, cică a plecat la Fulham cu 2-300 (n.r. 2.3 milioane). Sau poate este cu bonusuri. Poate e mai puțin, cine știe…”, a declarat Gigi Becali.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:41 Istvan Kovacs va arbitra Universitatea Craiova – Rapid 14:42 Bernadette Szocs – Chen Meng e LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 05:45). Duel pentru semifinale, la WTT Champions Incheon 2024 14:40 UPDATEGică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai”. Reacţia lui Hagi 14:24 LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare Vezi toate știrile
Pe același subiect
Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua "cu ochii închişi" la FCSB
Liga 1 • 12:58
Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali
S-a mai accidentat un jucător la FCSB
Liga 1 • 11:12
S-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider
Schimbări uriașe la FCSB
Liga 1 • 8:43
Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul!
Liga 1 • 28 mart., 23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 28 mart., 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”