Închide meniul

Gigi Becali „sparge banca” pentru un nou transfer la FCSB! Mihai Stoica: „Va veni din străinătate!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 28 iunie 2022, 21:45

Gigi Becali „sparge banca pentru un nou transfer la FCSB! Mihai Stoica: „Va veni din străinătate!

Gigi Becali "sparge banca" pentru transferuri la FCSB

Gigi Becali e patronul FCSB / Hepta

Gigi Becali s-a răzgândit şi „sparge banca” pentru un nou transfer la FCSB. Mihai Stoica a anunţat că un nou jucător va veni la vicecampioană pentru a-l înlocui pe Valentin Gheorghe, recent transferat la Umraniyespor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Valentin Gheorghe a semnat cu FCSB în toamna anului 2021, după despărțirea de Astra Giurgiu. Gigi Becali a plătit 250.000 de euro pentru jucătorul de 25 de ani, la vremea respectivă. Acesta n-a reușit să se impună ca titular la formația pregătită de Toni Petrea.

Gigi Becali „sparge banca” pentru un nou transfer la FCSB

„Suma (n.r – pentru Valentin Gheorghe) e ok și putem să aducem un jucător pe poziția lui, să îl dublăm pe Cordea. Da, va veni cineva pe partea dreaptă. Nu știm încă, se discută. Noi mai avem varianta Musi. El e un jucător pe care nu putem să-l blocăm, trebuie să-l împingem. El poate să joace orice în spatele vârfului, chiar și inter. Poziția lui de bază e atacant lateral stânga

(n.r – Înlocuitorul lui Valentin Gheorghe) Va veni din străinătate. Încă nu l-am căutat, a fost o discuție. Am vorbit cu Gigi și pot să-l contactez. O să vedem, n-are niciun sens să vorbim de nume. Noi nu aducem străini. E un român care nu joacă în România. E de picior drept, dar mai dă și cu stângul”, a declarat Mihai Stoica, potrivit orangesport.ro.

Gigi Becali și-a luat gândul de la transferul lui Billel Omrani la FCSB

Gigi Becali și-a luat gândul de la transferul lui Billel Omrani la FCSB. Latifundiarul din Pipera visa să-l aducă pe atacantul cu cetățenie franceză și algeriană, însă salariul solicitat i-a dat planurile peste cap.

Reclamă

Gigi Becali anunță că nu este dispus să achite suma uriașă de 600.000 de euro pe an pentru vârful care se va despărți de CFR Cluj în această vară.

“La Omrani da, dar nu v-am spus… vrea 600.000 salariu. Nu? Cine îi dă 600.000 de euro salariu lui Omrani? Au vorbit nişte impresari. Eu nu îi dau 600.000 salariu, dar el îşi găseşte prin Arabia, prin Turcia. La revedere, cine riscă, riscă.

Acum cu războiul, noi nu ştim. Credem că nu o să fie niciun fel de problemă economic pentru România. Dar nu ştim asta. Eu când e o necunoscută, mă acopăr. Nu fac cheltuieli mari, mă asigur. Ce să fac? Mă refer la cheltuit milioane. Îmi iau nişte măsuri şi nu foarte mari. Nu fac achiziţii, nu fac milioane de euro pe jucători”, a spus Gigi Becali, pentru digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Gigi Becali, mesaj „războinic” pentru CFR Cluj înaintea noului sezon

Gigi Becali a avut un mesaj clar pentru rivalii de la CFR Cluj înaintea noului sezon din Liga 1, care va începe pe 16 iulie. Patronul FCSB spune că echipa sa este „cu 3 clase” pentru campioana din ultimele 5 sezoane. Latifundiarul din Pipera consideră că, la fel ca în sezonul trecut, lupta pentru trofeu se va da între FCSB, CFR Cluj și Universitatea Craiova.

Gigi Becali a început deja „războiul” declarațiilor, cu mai bine de două săptămâni înaintea debutului noului sezon din Liga 1. Întrebat despre lupta la titlu, patronul FCSB a oferit un răspuns ferm. Becali este convins că echipa sa își va lua revanșa și va deveni campioană a României, după o așteptare de 7 ani.

„(N.r. – Despre CFR Cluj) Îşi permit să cheltuie nişte bani că joacă în Europa League, dacă nu sigur în Conference League. Noi avem 100% şanse la campionat, suntem 3 clase peste ei valoric. Peste CFR, că noi cu CFR ne batem. Anul ăsta mai avem încă 10% în plus, VAR-ul.

Va fi exact aceeaşi luptă care a fost anul ăsta. FCSB, CFR Cluj, Craiova, în ordinea asta. Eu aşa cred. Asta va fi lupta la titlu.”, a spus Gigi Becali, pentru digisport.ro.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” Vezi toate știrile
Citește și