Închide meniul

Valentin Gheorghe a rupt tăcerea! Motivul pentru care a ales să plece de la FCSB la Umraniyespor

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 28 iunie 2022, 18:42

Valentin Gheorghe a rupt tăcerea! Motivul pentru care a ales să plece de la FCSB la Umraniyespor

Valentin Gheorghe a reacționat după cutremurul de 7,8 grade pe scara Richter produs în Turcia

Valentin Gheorghe, în timpul unui meci pentru FCSB / Profimedia

  • Valentin Gheorghe a rupt tăcerea
  • Motivul pentru care a ales să plece de la FCSB

Valentin Gheorghe a rupt tăcerea şi a dezvăluit motivul pentru care a ales să plece de la FCSB la Umraniyespor. Viitoarea sa echipă a promovat în prima ligă din Turcia după ce a încheiat pe locul 2, cu 70 de puncte, în eșalonul secund.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Valentin Gheorghe a semnat cu FCSB în toamna anului 2021, după despărțirea de Astra Giurgiu. Gigi Becali a plătit 250.000 de euro pentru jucătorul de 25 de ani, la vremea respectivă. Acesta n-a reușit să se impună ca titular la formația pregătită de Toni Petrea, iar spre finalul sezonului a început să prindă tot mai puține minute.

Valentin Gheorghe a rupt tăcerea! Motivul pentru care a ales să plece de la FCSB la Umraniyespor

„A fost foarte rapid și pentru mine. S-au înțeles foarte repede cluburile, am fost și eu de acord și am decis să merg acolo. Când au vorbit cu mine cei de acolo, FCSB știa deja de oferta de acolo. Nu, chiar nu a fost partea financiară pe primul plan. Așa a fost situația, mi-am dorit să joc mai mult, Turcia e un campionat important și mi-am dorit să fac acest pas.

Chiar am vorbit cu băieții de acolo (n.r. Denis Alibec, Olimpiu Moruțan, Alexandru Cicâldău evoluează în Turcia). Mă știu și cu Denis, am fost colegi la Astra. Mi-au spus că e un campionat puternic, mult mai puternic decât cel din România. Am încredere că voi face o figură frumoasă.

(n.r. dacă i-a fost teamă ca va fi rezervă la FCSB și sezonul viitor) Nu pot să spun chestia asta. Poate intram și dădeam goluri la fiecare meci. Clubul m-a înteles, dar mi-am dorit o schimbare, să plec și eu din țară. Eu sunt foarte încrezător, plec foarte motivat și îmi doresc să reușesc.

Reclamă

(n.r. despre salariul din Turcia) Da, este aproape dublu. Am înțeles că cei de aici își doresc să facă o echipă pentru rămânerea în prima ligă. Nici eu nu cunosc foarte multe detalii și vom vedea ce e acolo. Am înțeles că mă cunoșteau cei de acolo și au aflat că sunt cu Florin (n.r. impresarul Florin Vulturar) și prin intermediul lui a venit și oferta”, a spus Vali Gheorghe, potrivit digisport.ro.

Valentin Gheorghe a adunat 29 de apariții pentru vicecampioana Ligii 1 în stagiunea precedentă, în toate competițiile, reușind să înscrie 7 goluri. Gheorghe a fost trimis în primul „11” numai în 8 meciuri.

Gigi Becali a anunțat că Valentin Gheorghe va pleca de la FCSB în Turcia

Gigi Becali a anunțat că Valentin Gheorghe va pleca sub formă de împrumut de la FCSB în Turcia, la Umraniyespor. Patronul clubului din Berceni a dezvăluit și suma pe care ar urma să o încaseze de la nou-promovata din prima ligă turcă, dacă oficialii vor hotărî să-l transfere definitiv.

Reclamă 4 / 0/3

Nu mai e cale de întors pentru Valentin Gheorghe. Gigi Becali a anunțat că atacantul de 25 de ani va pleca sub formă de împrumut de la FCSB la Umraniyespor, în această vară.

„Am stat bine și m-am gândit, iar până la urmă am decis să îl cedez pe Vali Gheorghe sub forma de împrumut în Turcia. Dacă baiatul confirmă acolo ei au drept de transfer definitiv în iarna.

Iar clauza este de 200 de mii de euro. Am zis să îi fac un bine băiatului. E o șansă bună pentru el, iar eu l-am înțeles”, a spus Gigi Becali, pentru Prosport.

Potrivit sursei citate, Gheorghe ar fi plecat deja din cantonamentul FCSB-ului pentru a efectua vizita medicală la Umraniyespor.

Gheorghe va câștiga un salariu răsunător, de 25.000 de euro/lună, mai mare decât cel primit la clubul lui Gigi Becali, anunță digisport.ro.

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18
apr.
0:54
Tabloul semifinalelor din UEFA Champions League! Dueluri stelare pentru finala de pe Wembley
18
apr.
0:49
Manchester City – Real Madrid 1-1 (3-4 d.l.d) și Bayern – Arsenal 1-0! Dramatism în sferturile Ligii! Se știu semifinalistele
23:57 Câţi bani a câştigat Corvinul Hunedoara, după calificarea istorică în finala Cupei României 23:25 „S-ar potrivi!” Mesaj clar despre posibilul transfer de vis al lui Dennis Man la Borussia Dortmund 23:20 Corona Brașov este campioana României la hochei! Echipa de sub Tâmpa a reușit o „triplă” istorică 22:55 Anunţ teribil pentru Simona Halep! Motivul pentru care ar putea să nu primească wild card la Roland Garros 22:41 Sorin Cârțu l-a luat la țintă pe jucătorul dorit de Gigi Becali la FCSB! Avertisment pentru patronul roș-albaștrilor 22:12 Bernadette Szocs – Manyu Wang, LIVE VIDEO (13:00, AntenaPLAY), în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 22:07 „Finalele se câștigă!” Florin Maxim a uimit pe toată lumea după ce Corvinul s-a calificat în finala Cupei României! 21:37 Cum le-a dat Corvinul o lovitură uriașă cluburilor din playoff! Ce înseamnă calificarea echipei din Liga a 2-a în finala Cupei Vezi toate știrile
Pe același subiect
Gigi Becali poate rămâne fără un titular la FCSB
Liga 1 • 21:30
Gigi Becali poate rămâne fără un titular! Jucătorul de la FCSB care este dorit de „un club mare”
Câte bilete s-au vândut la derby-ul FCSB - Rapid!
Liga 1 • 19:41
Câte bilete s-au vândut la derby-ul FCSB – Rapid! „Erupe” Arena Națională la meciul care poate decide campioana din Liga 1
Vali Crețu "a distrus-o" pe Rapid chiar înainte de derby!
Liga 1 • 18:31
„Nu mă gândeam că e contracandidată!” Vali Crețu „a distrus-o” pe Rapid chiar înainte de derby! Cum i-a ironizat pe giuleșteni
Adrian Ilie, în timpul unui meci de fotbal.
Liga 1 • 16:35
„Echipă de Europa!” Adrian Ilie, sfat imens pentru Gigi Becali! Cum poate deveni FCSB o forță, după plecarea lui Florinel Coman
Mihai Stoica, uluit de un titular al lui Edi Iordănescu din România - Irlanda de Nord 1-1
Liga Campionilor • 10:48
„Se petrec multe sub ochii lui Horațiu!” Aroganţa supremă a lui Mihai Stoica, după ce Atletico Madrid a fost eliminată din Ligă