Închide meniul

Gigi Becali, sunat de Răzvan Burleanu! FRF stă cu ochii pe FCSB: „E un subiect care ne interesează!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 27 ianuarie 2023, 18:25

Gigi Becali, sunat de Răzvan Burleanu! FRF stă cu ochii pe FCSB: „E un subiect care ne interesează!

Gigi Becali, sunat de Răzvan Burleanu

Colaj cu Gigi Becali și Răzvan Burleanu / Hepta

Gigi Becali a fost sunat de Răzvan Burleanu. Președintele FRF a confirmat discuția cu patronul FCSB. Federația e cu ochii pe vicecampioana României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Burleanu a precizat că i-a cerut lui Valeriu Argăseală să-l pună în legătură cu Gigi Becali, ca să discute despre mai multe subiecte, unul dintre ele fiind academia celor de la FCSB. Burleanu a anunțat că FRF va urmări îndeaproape situația de la clubul latifundiarului din Pipera.

Gigi Becali, sunat de Răzvan Burleanu

„Am avut o discuție telefonică inițiată de mine. L-am rugat pe domnul Argăseală, pentru că nu am o comunicare directă cu domnul Becali, ca să discutăm alte subiecte, inclusiv despre academia celor de la FCSB. E un subiect care ne interesează. Vă confirm această discuție„, a spus Răzvan Burleanu, după ședința Comitetului Executiv de vineri.

De asemenea, Răzvan Burleanu a comentat situația antrenorilor de la FCSB, unde Mihai Pintilii, care nu deține licența PRO, prestează în fața lui Leo Strizu. Președintele FRF a anunțat că roș-albaștrii riscă să fie sancționați.

„Mi-aș fi dorit să nu fim în această situație. Atunci când vine vorba despre unul dintre cazuri, vedem aliați și prieteni care susțin într-o formă sau alta. Ne interesează sau nu educația? Dacă răspunsul este da, noi nu vom da niciun pas înapoi. Vom avea toleranță zero”, a mai spus Răzvan Burleanu.

Reclamă

Răzvan Burleanu, despre scandalul antrenorilor fără licențe

Președintele FRF a precizat că doar tehncienii care dețin licența PRO pot să profeseze în prima ligă din România.

„Licența obligatorie pentru antrenori este cea PRO. FRF își asumă această obligație și acest control pentru deținerea licenței PRO. Dacă vrei să antrenezi în Liga 1, trebuie să ai licența PRO. În ceea ce privește carnetul de antrenor, cunoaște o istorie zbuciumată, s-a eliberat după performanțe sportive, apoi nu s-a mai eliberat…

Menționez că această cerință aparține legislației din țara noastră, este valabilă pentru toate disciplinele din România. Noi suntem singura Federație din România care are propriul sistem de licențiere al antrenorilor. Pentru toate cursurile de licență FRF ai nevoie de carnet de antrenor. Dacă ai terminat școala în altă țară, ai o posibilitate de echivalare. Toate lucrurile acestea țin de legislația națională.

Reclamă 4 / 0/3

Același sistem se aplică tuturor care își finalizează studiile în alte domenii. Dorința pe care o avem este să avem antrenori bine educați și să continue la modul în care îi dezvoltăm pe jucătorii noștri.

Toleranța noastră este zero! Luăm în calcul sancționarea antrenorilor din umbră. Luăm din calcul să suspendăm pentru o perioadă de doi ani de zile licențele antrenorilor care își ‘închiriază’ licență. Ne dorim să reducem timpul de practică, de la cinci ani la trei ani de zile”, a spus Burleanu.

 

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul 12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor 11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” 11:17 Nicolae Cristescu aşteaptă revoluţia la Rapid! Îi cere pe Marius Şumudică şi Dani Coman: „Nu vreau să dau în Daniel Niculae” 11:00 Marius Ștefănescu a primit interzis la FCSB! Gigi Becali își poate lua adio de la el: „E singura echipă la care nu pot să-l las!” 10:59 Momentul care i-a schimbat cariera lui Bernadette Szocs: „Cred că a fost cel mai important pas din viaţa mea” 10:49 Conducerea Barcelonei a reacţionat, după ce Xavi s-a hotârât să continue la echipă! Care a fost momentul decisiv pentru antrenor Vezi toate știrile
Citește și