Închide meniul

Gigi Becali, susţinut de un fost rival din Liga 1: „Mi se pare normal că face echipa, sunt banii lui”

Bogdan Stănescu Publicat: 18 ianuarie 2024, 9:02

Reclamă
Gigi Becali, susţinut de un fost rival din Liga 1: „Mi se pare normal că face echipa, sunt banii lui

Gigi Becali, susţinut de un fost rival din Liga 1

Gigi Becali / Hepta

Gigi Becali e susţinut de un fost rival din Liga 1, Nicolae Cristescu. Fostul conducător de la Rapid, care i-a preluat pe giuleşteni alături de Robert Zamfir după plecarea lui George Copos, vorbeşte în termeni laudativi despre Becali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nicolae Cristescu mărturiseşte însă că, în privinţa managementului unui club de fotbal, nu are aceeaşi viziune ca Gigi Becali. Afirmă că în perioada în care conducea Rapidul, alături de Robert Zamfir, nu s-a implicat în alcătuirea echipei.

Gigi Becali, susţinut de un fost rival din Liga 1: „Mi se pare normal că face echipa, sunt banii lui”

„Gigi Becali merită tot respectul, a fost atacat mult. Sincer, mi se pare normal că face echipa, nu că face echipa, că schimbă echipa în timpul jocului. Dacă aduce un jucător, sunt banii lui, investițiile lui, am cheltuit milioane, am pretenții să faci echipa competitivă.

Eu nu am propus jucători la Rapid, că am adus jucători, da. Îți dau un singur exemplu, auzisem la un moment dat și era tot în insolvență un jucător extrem de talentat, Cătălin Doman.

Mi-a spus cineva că e pe undeva pe la Pitești, un jucător extrem bun și de tânăr, dar foarte capricios. M-am dus și am vorbit cu cei care erau în insolvență, am negociat cu ei și l-am adus la Rapid. Extrem de bun și talentat, dar capricios și neserios.

Reclamă

Dar foarte bun, în rest, să îi impun lui Viorel Moldovan, nici nu puteai, pentru că Moldovan este un caracter extrem de puternic și nu aveam cum. E principiul meu. Dacă te implici tu ca patron nu ai cum să îl mai tragi la răspundere pe antrenor”, a declarat Nicolae Cristescu pentru fanatik.ro.

Dan Şucu a ajuns să deţină 80 la sută din acţiuni la Rapid. Ce a putut să spună despre Hagi şi Gigi Becali

Dan Şucu a ajuns să deţină 80 la sută din acţiuni la Rapid, după ce s-a decis majorarea capitalului. În acest moment, Dan Şucu deţine 80 la sută din acţiuni în timp ce Victor Angelescu mai are 20 la sută.

Dan Şucu şi-a mărit influenţa la Rapid, după o nouă mărire de capital. Anunţul oficial a fost făcut de Rapid pe reţelele de socializare.

Reclamă 4 / 0/3

Acționarii clubului FC Rapid au decis majorarea capitalului social. Contribuțiile la această majorare vor fi în cote diferite, astfel încât noua structură a acționariatului este următoarea: Dan Șucu deține 80% din acțiuni, iar Victor Angelescu, 20%”, a anunţat Rapid.

Dan Şucu a vorbit şi despre doi dintre rivalii din Liga 1. Este vorba de Hagi şi de Gigi Becali. Şucu a spus că se simte, ca şi viziune, mai apropiat de Gică Hagi.

Cel mai apropiat de Gică Hagi şi cel mai îndepărtat mă simt de de Gigi Becali. Cu Neluţu Varga sunt în relaţii normale”, a spus Dan Şucu la digisport.ro.

Dan Şucu, anunţ ferm despre plecarea lui Horaţiu Moldovan

Dan Şucu a venit cu un anunţ ferm despre plecarea lui Horaţiu Moldovan de la Rapid. Chiar dacă au apărut zvonuri că există un acord cu Betis şi că portarul este aşteptat la vizita medicală, patronul giuleştenilor neagă. Milionarul român a ţinut să precizeze că spaniolii nu au informat clubul Rapid că s-ar fi ajuns la o înţelegere.

Horaţiu Moldovan are o clauză de reziliere de 800.000 de euro, iar agenţii lui pot negocia cu orice echipă care este dispusă să plătească suma. Chiar dacă şeful Rapidului nu se poate împotrivi mutării, acesta a dat de înţeles că poate avea loc o răsturnare de situaţie.

Clubul nu are nicio notificare din partea lui Betis. Nu am mai vorbit cu nimeni din club de vreo două ore, dar cred că aş fi ştiut… mi-ar fi spus colegii.

Ei nu au ce să se înţeleagă cu noi, pe noi nu ne pot decât informa asupra faptului că s-au înţeles cu jucătorul şi că sunt dispuşi să plătească clauza. Nu au ce să negocieze cu noi. Dacă se înţelegeau, probabil că ar fi comunicat imediat”, a declarat Dan Şucu în exclusivitate pentru AS.ro.

Reclamă

 

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:33 Transferul lui Denis Drăguş a intrat în linie dreaptă! Standard şi-a dat acordul! Anunţul presei din Turcia 9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu 8:39 Carlo Ancelotti, semnal de alarmă după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „A fost momentul nostru de slăbiciune!” 8:39 Thomas Tuchel, mesaj acid către „galactici”, după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „Au marcat două goluri din două ocazii” 8:26 „Să avem o seară magică acasă!” Reacţia lui Vinicius, după ce a fost „eroul” lui Real Madrid în duelul cu Bayern 8:02 30 de ani de la moartea lui Ayrton Senna. 1 mai, una dintre cele mai triste zile din istoria sportului mondial 0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
Vezi toate știrile
Citește și