Închide meniul

Gigi Becali, tiradă în direct după ce a fost amendat pentru derapaj rasist: ”Sunt nebuni la cap? Ce, țiganul nu este om?”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 23 iulie 2022, 11:56

Gigi Becali, tiradă în direct după ce a fost amendat pentru derapaj rasist: ”Sunt nebuni la cap? Ce, țiganul nu este om?”

Vadim Raţă a semnat cu FCSB. Anunţul lui Gigi Becali!

Gigi Becali, în timpul unui interviu / Hepta

Gigi Becali a avut o adevărată tiradă în direct după ce a fost amendat pentru derapaj rasist. Patronul FCSB i-a numit pe fanii Rapidului ”țigani” și a fost ”taxat” de Comisia de Disciplină.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În urma sesizării făcute de FRF, Gigi Becali a fost găsit vinovat şi amendat cu 2.000 de lei. De asemenea, patronul FCSB a primit şi un avertisment.

Gigi Becali, tiradă în direct după ce a fost amendat pentru derapaj rasist

„Sunt nebuni la cap, ce rasistă, domnule? La ce nebunie e în lumea asta, mai contează o nebunie la Comisia de la FRF, stai că mai durează puțin, cum ies eu definitiv și dacă nu ies, pun fetele acționari, să vedem. Ce rasist, nu zic țigani, e o poreclă, e o alintare, ce, să fii țigan e rușine? Ei fac discriminare, ce, țiganul nu este om?! De ce să nu fie folosit în spațiul public? Du-te, domnule, cu prostiile lor și mizeriile lor de oameni de nimic. 

Dar ce poate să fie folosite, mizeriile pe stradă și la școală la copii să se învețe sexul și sexualitatea?! Țiganul e țigan și gata, să îmi mai dea 2.000 de lei! E țigan, e țigan, e țigan. Lasă, mă, norma, eu folosesc cuvintele așa cum a lăsat Dumnezeu și nu mi-e frică de nimeni. Dacă văd pe unul, îi zic că e țigan, dacă așa vrea el. Care nu vrea, dacă e rrom, îi zic rromule. 

Machidon, aromân, ce vrei tu, dacă vrei poți să zici și neamțule și americanule, nu mă supăr”, a răbufnit Gigi Becali, potrivit sport.ro.

Reclamă

Gigi Becali, amendat după derapajul rasist la adresa fanilor Rapidului

Gigi Becali a fost amendat după derapajul rasist la adresa fanilor Rapidului. Patronul FCSB i-a numit „ţigani” în luna mai a acestui an. Totul s-a petrecut în momentul în care a vorbit despre posibilitatea disputării meciului FCSB – CFR Cluj în Giulești.

„În temeiul art. 54/1 din RD cu aplicarea art. 54/6 din RD și art. 12, 14 Bis și 15 din RD, pârâtul Becali George se sancționează cu Avertisment și penalitate sportivă de 2000 lei”, se arată în decizia de pe site-ul FRF.

Gigi Becali, derapaj rasist: „Țigani, țigani, dar sunt civilizați!”

Gigi Becali a avut o declarație rasistă la adresa fanilor rapidiști. Patronul FCSB ia în calcul și varianta Giulești, în cazul în care nu va primi acceptul să joace pe Ghencea meciul cu CFR Cluj, din ultima etapă.

Reclamă 4 / 0/3

„Mă gândesc să vorbesc cu Mustață (n.r. – liderul galeriei FCSB), să vorbească cu șefii de galerie de la Rapid. Că dacă se înțeleg ei între ei, nu e niciun fel de problemă. Mă gândeam să vorbească.

Ei dușmănia lor o au cu Dinamo. Rapidiștii au o galerie așa cum sunt ei. Țigani, țigani, dar sunt civilizați oamenii. Dacă ar accepta, pentru că acolo nu poți să ai pretenții să joci dacă nu acceptă galeria lui Rapid. Adică să le demonstreze giuleștenii că nu sunt dușmănoși, că vor să vadă spectacol fotbalistic.

Mai întâi să se înțeleagă galeriile și apoi vom vedea dacă vom face un demers pentru a juca pe Giulești. Dacă vor accepta, promitem să nu facem nicio sărbătoare în Giulești”, a spus Gigi Becali, pentru sport.ro.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și