Închide meniul

Gigi Becali, ultimele detalii despre închirierea stadionului Ghencea pentru FCSB – Dinamo: „Le e frică”

Alex Ioniță Publicat: 14 iulie 2023, 17:07

Reclamă
Gigi Becali, ultimele detalii despre închirierea stadionului Ghencea pentru FCSB – Dinamo: „Le e frică

Gigi Becali, ultimele detalii despre închirierea stadionului Ghencea pentru FCSB - Dinamo

Gigi Becali, în timpul unei conferinţe de presă/ Profimedia

Gigi Becali, ultimele detalii despre închirierea stadionului Ghencea. Latifundiarul din Pipera a vorbit despre problemele cu care se confruntă pentru a juca meciul cu Dinamo pe stadionul „Steaua”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a jucat ultimul meci în Ghencea pe 22 martie 2015. Echipa lui Gigi Becali a jucat atunci împotriva celor de la Viitorul, într-un meci în care echipa pregătită la vremea respectivă de Costel Gâlcă s-a impus cu 4-1. Pentru FCSB au marcat atunci Cristi Tănase de două ori, Raul Rusescu şi George Ţucudean.

Gigi Becali, ultimele detalii despre închirierea stadionului Ghencea pentru FCSB – Dinamo. Patronul „roș-albaștrilor” vrea să rezolve toate problemele

Patronul celor de la FCSB a dezvăluit ce s-a vorbit la negocierile dintre cele două părți, pentru închirierea stadionului din Ghencea. De asemenea, acesta a dorit să îi calmeze pe suporterii echipei sale și a menționat că toate problemele vor fi rezolvate și că echipa sa va evolua din nou pe stadionul „Steaua”, după 8 ani de pauză.

„Într-adevăr, există o clauză pentru gazon, să nu se strice. Noi plătim o asigurare, punem în contract că răspundem dacă se strică gazonul.

Ei vor să-și ia măsuri, le e frică, așa e când lucrezi cu statul, dar vom cădea de comun acord. Mie mi-a zis Vali Argăseală că nu sunt probleme”.

Reclamă

Dacă să schimbi gazonul costă 150.000 de euro, cum să dau eu un milion? Însă totul se va rezolva”, a spus latifundiarul din Pipera, pentru fanatik.ro.

Comandantul CSA Steaua, Răzvan Bichir, detalii despre FCSB – Dinamo

„Nu este niciun secret, contractul încă nu s-a semnat. A fost o comisie de negociere la nivelul clubului, prin care s-a stabilit tariful de folosire. În momentul în care semnează dumnealor draftul de contract pe care l-am trimis şi pe care l-am renegociat, îl semnăm şi noi fără probleme. Problema nu este la noi, este la dumnealor”, a declarat Bichir.

Oficialul CSA Steaua a precizat că în faza de negocieri, FCSB nu a fost de acord cu formularea iniţială din contract privitoare la încheierea unei asigurări pentru înlocuirea gazonului, doar în cazul în care acesta va fi deteriorat iremediabil.

Reclamă 4 / 0/3

„Noi în contractul cadru avem obligaţia impusă beneficiarului de a încheia anumite asigurări privind răspunderea civilă faţă de terţi, în privinţa vandalismului pe stadion. Şi datorită faptului că gazonul a fost foarte mult folosit şi acum ne aflăm într-o perioadă de mentenanţă a lui, pe care o întrerupem efectiv pentru meciul acesta, am solicitat şi o poliţă de asigurare dacă gazonul se deteriorează iremediabil.

Atenţie, am solicitat o poliţă de asigurare de înlocuire a gazonului, doar în cazul în care se deteriorează iremediabil. Este o măsură aplicată datorită gradului de risc al meciului, datorită faptului că gazonul vine după o perioadă intensivă de folosire şi se află în perioada de mentenanţă, a climei, şi doar în cazul în care se deteriorează iremediabil”, a adăugat acesta.

Răzvan Bichir: „Valoarea asigurării se ridică la suma de înlocuire a gazonului”

„Valoarea asigurării se ridică la suma de înlocuire a gazonului. Dacă se deteriorează iremediabil, asta este foarte important de precizat. Dacă se deteriorează iremediabil şi se înlocuieşte gazonul cu 2 lei, noi spunem 2 lei. Dacă va costa 70 de milioane, atunci aceasta va fi suma. Noi nu luăm mai mulţi bani decât costă înlocuirea gazonului.

Noi solicităm o poliţă de asigurare care să asigure înlocuirea gazonului, ca să fim siguri că gazonul va fi înlocuit. FCSB nu a fost de acord cu clauza aşa cum am pus-o noi prima oară. Încă se discută forma în care să apară această cauză. Aici sunt discuţiile legate de finalizarea contractului. Au mai fost nişte clauze pe care le-am discutat, le-am agreat de comun acord, suntem în discuţii cu ei la nivel instituţional pe bază de documente legale. Vrem ca acest eveniment să se desfăşoare corect pentru ambele părţi, atât pentru FCSB, cât şi pentru noi. Practic, această poliţă îi protejează pe cei de la FCSB din punctul nostru de vedere. Ne protejează pe noi, dar şi pe ei”, a mai explicat Bichir, pentru agerpres.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:12 Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker! Jak Jones, victoria carierei 14:51 Bogdan Lobonţ, criticat de Robert Niţă: „Dacă eram Oaidă, îi ziceam `Ia, mă, tricoul și joacă tu!`” 14:07 Red Bull pierde „creierul” echipei, care e la un pas să semneze cu Ferrari! Plecare de ultim moment anunţată 13:57 Veste uriaşă pentru Gică Hagi! Proiect de 75 de milioane de euro la Constanţa: „De când aşteptam asta” 13:16 Brazilia îl omagiază pe Ayrton Senna, la 30 de ani de la moartea fostului mare campion 13:14 Răzvan Lucescu, cerut la Rapid în locul lui Bogdan Lobonţ: „L-aş alege şi în locul lui Mircea Lucescu!” 13:13 LIVE VIDEOUngaria – România se dispută ACUM, în AntenaPLAY. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1 12:27 LIVE VIDEOCremonese – Pisa, ACUM, şi Lecco – Sampdoria (19:00), în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 12:14 Detalii savuroase despre Ionuţ Luţu! S-a înscris la cursurile de directori sportivi de la FRF: „Avem traduceri?” 12:12 Carlos Alcaraz visează să joace la dublu cu Rafael Nadal, la Jocurile Olimpice: „Dacă totul decurge bine, vom juca!” Vezi toate știrile
Citește și