Închide meniul
EXCLUSIV

Gigi Becali, ultimele detalii despre transferul de 5 milioane de euro al lui Andrei Cordea de la FCSB

Dan Roșu Publicat: 24 noiembrie 2022, 13:30

Gigi Becali, ultimele detalii despre transferul de 5 milioane de euro al lui Andrei Cordea de la FCSB

Gigi Becali, ultimele detalii despre transferul de 5 milioane de euro al lui Andrei Cordea de la FCSB

Andrei Cordea, în tricoul FCSB / Hepta

  • Gigi Becali cere 5 milioane de euro pe Andrei Cordea
  • Cordea e cotat la 1.5 milioane de euro

Gigi Becali a oferit ultimele detalii despre transferul de 5 milioane de euro al lui Andrei Cordea de la FCSB. Finanţatorul susţine că a trimis o hârtie semnată în Statele Unite şi aşteaptă acum o ofertă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Atacantul de 23 de ani e cotat la 1.5 milioane de euro a marcat 8 goluri în cele 25 de meciuri adunate în toate competiţiile acestui sezon. El şi-a trecut în cont şi cinci pase decisive.

Gigi Becali, ultimele detalii despre transferul de 5 milioane de euro al lui Andrei Cordea de la FCSB

„Cu Cordea, să vedem ce va fi. De la americani sunt şanse. Am dat o hârtie, să vedem ce va fi”, a spus Gigi Becali, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Reclamă

De cealaltă parte, Andrei Cordea a anunțat noul obiectiv de la FCSB. Roș-albaștrii vor să formeze o familie în vestiar. Pe plan personal, Cordea face cel mai bun sezon al carierei.

Andrei Cordea a revenit la antrenamente

„Am revenit motivat, sunt încrezător pentru meciurile care urmează. Ne vor aștepta meciuri foarte grele și trebuie să fim concentrați ca să luăm maxim de puncte. Știm fiecare ce ne dorim să facem, ne dorim foarte mult să luăm maxim de puncte și mai departe vom avea încă patru meciuri foarte grele pe care trebuie să le gândim bine și să le câștigăm.

Reclamă

Azi am apucat să facem o refacere, văd băieții destul de motivați, vom încărca acum cât mai avem timp. Săptămâna viitoare intrăm în linie dreaptă. Urmează două restanțe și vrem maxim de puncte. Trebuie să luăm 6 puncte cu Botoșani și CFR. Nu suntem în cea mai bună formă în clasament, iar ăsta este obiectivul nostru.

Anul acesta a fost de senzație, foarte bun, am reușit să marchez, să-mi ajut echipa când i-a fost greu. Am fost jucătorul care s-a impus și sper să fac în continuare pași mărunți și foarte buni. M-am motivat foarte mult de când am început vara asta cu Steaua (n.r – FCSB). Am încercat să fiu mai combinativ, nu neapărat să joc pentru mine, ci să primeze echipa. Mi-am dat seama că dacă joc mai mult pentru echipă mă va ajuta și pe plan personal. Ăsta e obiectivul nostru, să formăm o familie, să fim uniți și așa ne vom remarca toți”, a spus Andrei Cordea, la conferința de presă de miercuri.

Când se joacă restanța FCSB – CFR Cluj și cum arată programul etapelor 20 și 21 din Liga 1!

Campionatul României se va relua pe 29 noiembrie, după ce se va disputa o mare parte dintre meciurile din faza grupelor Cupei Mondiale din Qatar.

Reclamă 4 / 0/3

Liga 1 va reîncepe pe 29 noiembrie, cu meciul Chindia – Universitatea Craiova (19:00), fiind urmat de alte două restanțe: FC Hermannstadt – CFR Cluj (30 noiembrie, ora 19:00) și FC Botoșani – FCSB (1 decembrie, 19:00).

Cel mai așteptat meci restant, FCSB – CFR Cluj, se va disputa pe 15 decembrie, de la ora 20:00.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” 10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu 10:00 Tudor Giurgiu, invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE. Povești de senzație din lumea filmului 9:54 Proprietarul Formulei 1, gata de o afacere uriașă! Vrea să cumpere MotoGP cu patru miliarde de euro 9:40 „O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo 9:18 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30) şi Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40), la WTT Champions Incheon 2024 Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul - FCSB
Liga 1 • 27 mart., 19:58
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul – FCSB: „Altă alternativă nu avem! Trebuie să câştigăm!”
Fanii români nu au uitat de războiul dintre FCSB şi CSA Steaua nici la meciul Columbia - România
Extra • 27 mart., 12:28
Fanii români nu au uitat de războiul dintre FCSB şi CSA Steaua nici la meciul Columbia – România! Ce banner au afişat