Închide meniul

„Anul ăsta a fost de senzație!” Andrei Cordea a anunțat noul obiectiv de la FCSB: „Intrăm în linie dreaptă”

Alexandru Ivan Publicat: 23 noiembrie 2022, 19:15

„Anul ăsta a fost de senzație! Andrei Cordea a anunțat noul obiectiv de la FCSB: „Intrăm în linie dreaptă

Impresarul lui Andrei Cordea a reacționat după ce Augsburg s-ar fi reorientat către Kelvin Yeboah

Andrei Cordea, într-un meci pentru FCSB / Hepta

  • Andrei Cordea a anunțat noul obiectiv de la FCSB
  • Ce a spus „perla” lui Gigi Becali

Andrei Cordea a anunțat noul obiectiv de la FCSB. Roș-albaștrii vor să formeze o familie în vestiar. Pe plan personal, Cordea face cel mai bun sezon al carierei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Am revenit motivat, sunt încrezător pentru meciurile care urmează. Ne vor aștepta meciuri foarte grele și trebuie să fim concentrați ca să luăm maxim de puncte. Știm fiecare ce ne dorim să facem, ne dorim foarte mult să luăm maxim de puncte și mai departe vom avea încă patru meciuri foarte grele pe care trebuie să le gândim bine și să le câștigăm.

Andrei Cordea a anunțat noul obiectiv de la FCSB

Azi am apucat să facem o refacere, văd băieții destul de motivați, vom încărca acum cât mai avem timp. Săptămâna viitoare intrăm în linie dreaptă. Urmează două restanțe și vrem maxim de puncte. Trebuie să luăm 6 puncte cu Botoșani și CFR. Nu suntem în cea mai bună formă în clasament, iar ăsta este obiectivul nostru.

Reclamă

Anul acesta a fost de senzație, foarte bun, am reușit să marchez, să-mi ajut echipa când i-a fost greu. Am fost jucătorul care s-a impus și sper să fac în continuare pași mărunți și foarte buni. M-am motivat foarte mult de când am început vara asta cu Steaua (n.r – FCSB). Am încercat să fiu mai combinativ, nu neapărat să joc pentru mine, ci să primeze echipa. Mi-am dat seama că dacă joc mai mult pentru echipă mă va ajuta și pe plan personal. Ăsta e obiectivul nostru, să formăm o familie, să fim uniți și așa ne vom remarca toți”, a spus Andrei Cordea, la conferința de presă de miercuri.

Când se joacă restanța FCSB – CFR Cluj și cum arată programul etapelor 20 și 21 din Liga 1!

Campionatul României se va relua pe 29 noiembrie, după ce se va disputa o mare parte dintre meciurile din faza grupelor Cupei Mondiale din Qatar.

Reclamă

Liga 1 va reîncepe pe 29 noiembrie, cu meciul Chindia – Universitatea Craiova (19:00), fiind urmat de alte două restanțe: FC Hermannstadt – CFR Cluj (30 noiembrie, ora 19:00) și FC Botoșani – FCSB (1 decembrie, 19:00).

Cel mai așteptat meci restant, FCSB – CFR Cluj, se va disputa pe 15 decembrie, de la ora 20:00.

Andrea Compagno, mesaj clar pentru colegii de la FCSB: „Trebuie să scăpăm de asta!”

Andrea Compagno a avut un mesaj clar pentru colegii de la FCSB. Atacantul italian nu își explică lipsa de constanță în rezultate ale roș-albaștrilor. Golgheterul Ligii 1 a transmis că echipa lui trebuie să strângă rândurile și să adune victoriile.

Reclamă 4 / 0/3

Trebuie să scăpăm de lucrul ăsta! Abia am găsit o continuitate de rezultate, am avut 4 victorii la rând, apoi cu U Cluj am fost foarte slabi, iar cu Rapid din nou foarte buni.

Sincer, eu sunt la început. E abia a 3-a lună la mine. OK, încep să-mi dau seama, dar trebuie să aflu mai multe despre colegii mei, despre caracterul lor, atitudinea lor. E puțin ciudat. După meciul cu Rapid, cred că toți am înțeles că aia trebuie să fie atitudinea! La fiecare meci să intrăm cum am făcut-o cu Rapid. Sper că așa o să fie. Am vorbit între noi, e un drum pe care trebuie să mergem.

Dar explicația cu tinerețea lotului. Când ai jucători născuți în 1998 sau 1999, adică 23 sau 24 de ani, în fotbal nu prea mai ești tânăr. Avem calitate, doar continuitate ne mai trebuie. N-are nicio importanță că pe hârtie suntem foarte buni. Clasamentul de azi nu spune asta. Clasamentul zice că suntem pe la locul 6-7. Trebuie să ne ridicăm! Sper ca Rapidul să fie restartul pentru noi. Calitate avem, e clar! Doar constanță în atitudine ne mai trebuie. Altfel te poate bate oricine”, a spus Andrea Compagno, conform gsp.ro.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:05 Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar 8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” 8:32 VIDEOEliza Samara a făcut show în ultimele două puncte ale meciului cu Wang Yidi. A fost aplaudată şi de adversara de la Incheon 8:30 VIDEOBernadette Szocs – Adriana Diaz 3-0. Bernie, victorie uriaşă şi calificare în sferturile WTT Champions Incheon 2024 7:50 VIDEOEliza Samara – Wang Yidi 1-3, live în AntenaPLAY. Românca a jucat senzaţional, dar s-a oprit în optimi la WTT Champions Incheon 28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Schimbări uriașe la FCSB
Liga 1 • 8:43
Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul!
Liga 1 • 28 mart., 23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 28 mart., 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 28 mart., 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 28 mart., 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu