Închide meniul

Gigi Becali, ultimele detalii despre transferul lui Malcom Edjouma la Bari

Viviana Moraru Publicat: 7 august 2023, 11:58

Reclamă
Gigi Becali, ultimele detalii despre transferul lui Malcom Edjouma la Bari

Gigi Becali, derapaj la adresa lui Octavian Popescu în scandalul cu Pancu

Gigi Becali, în timpul unui interviu/ Profimedia

Gigi Becali a oferit ultimele detalii despre transferul lui Malcom Edjouma la Bari. Patronul de la FCSB a declarat faptul că mijlocaşul francez ar putea părăsi echipa în această vară, fiind de acord cu propunerea italienilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Malcom Edjouma a fost rezervă în duelul dintre FCSB şi CFR Cluj, încheiat cu scorul de 1-0, în etapa a patra de Liga 1. Mijlocaşul a fost trimis în teren în prelungiri, în minutul 90+3, în locul lui Darius Olaru.

Gigi Becali, ultimele detalii despre transferul lui Malcom Edjouma la Bari

Gigi Becali a declarat că este gata să accepte propunerea celor de la Bari, în privinţa unui transfer al lui Malcom Edjouma. Patronul de la FCSB a mărturisit că Bari vrea să-l împrumute pe mijlocaşul francez, iar suma plătită în schimbul său va fi de 200.000 de euro.

De asemenea, Becali a mai declarat faptul că, dacă va fi transferat definitiv Malcom Edjouma, italienii vor plăti suma de 600.000 de euro în schimbul său.

„Singurul jucător căruia i-am dat drumul e Malcom Edjouma. Voi lua 200.000 de euro pentru împrumut și 600.000 de euro pentru transfer definitiv. Nu mai pleacă nimeni! Nimic, nimic, nimic! Gata! Vreau să facă echipă tare”, a declarat Gigi Becali, într-un interviu acordat la Palat.

Reclamă

Malcom Edjouma evoluează la la FCSB din iarna lui 2022, atunci când era transferat de la Botoşani. Gigi Becali plătea la momentul respectiv, suma de 330.000 de euro în schimbul mijlocaşului.

În tricoul roş-albaştrilor, Edjouma a bifat 60 de partide, în care a reuşit să marcheze 16 goluri. De asemenea, acesta şi-a mai trecut în cont şi patru pase decisive.

Malcom Edjouma a mers direct la vestiare, după FCSB – CFR Cluj

Malcom Edjouma a mers direct la vestiare, după ce FCSB a învins-o cu scorul de 1-0 pe CFR Cluj. Mijlocaşul francez nu a sărbători victoria pe teren, alături de ceilalţi jucători şi alături de fani.

Reclamă 4 / 0/3

Malcom Edjouma s-a arătat extrem de nemulţumit la finalul derby-ului cu CFR Cluj. Mijlocaşul a plecat direct la vestiare, după fluierul final de meci.

Ceilalţi jucători au mers în faţa galeriei, şi au sărbătorit victoria în alături de fani. Mihai Stoica a fost lider de galerie, şi a îmbrăţişat toţi jucătorii, la finalul meciului.

Edjouma însă nu a luat parte la sărbătoarea de pe teren. Acesta este aproape de o plecare de la FCSB, în această vară, şi probabil a fost nemulţumit de faptul că a bifat doar câteva minute în derby-ul cu CFR Cluj.

De altfel, în acest start de sezon, Malcom Edjouma a fost titular doar într-o singură partidă, dueulul cu Oţelul, în care de altfel mai mulţi titulari au fost menajaţi pentru returul cu CSKA 1948 Sofia.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
0:06
Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!”
23:55 VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul 23:50 Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute 23:37 Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena! 23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! Vezi toate știrile
Citește și