Închide meniul

Gigi Becali, ultimele detalii despre transferul lui Vlad Chiricheș la FCSB: „Fără el, nu se mai poate juca!”

Viviana Moraru Publicat: 20 iulie 2023, 15:17

Reclamă
Gigi Becali, ultimele detalii despre transferul lui Vlad Chiricheș la FCSB: Fără el, nu se mai poate juca!”

Gigi Becali, ultimele detalii despre transferul lui Vlad Chiricheș la FCSB

Gigi Becali, patronul FCSB / Profimedia

Gigi Becali a oferit ultimele detalii despre transferul lui Vlad Chiricheș la FCSB. Patronul roș-albaștrilor a dezvăluit că fundașul va semna cu echipa sa, în cazul în care roș-albaștrii vor avea un parcurs bun pe plan european.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După derby-ul cu Dinamo, FCSB își va începe parcursul european. Partida cu CSKA Sofia 1948, din turul doi preliminar de Conference League, va fi miercuri, de la ora 20:30, în direct pe Antena 1 și în AntenaPLAY.

Gigi Becali, ultimele detalii despre transferul lui Vlad Chiricheș la FCSB

Gigi Becali a dezvăluit că nu a renunțat la transferul lui Vlad Chiricheș. Patronul de la FCSB susține însă că mutarea fundașului la gruparea roș-albastră depinde de adversarii echipei din preliminariile Conference League.

Latifundiarul din Pipera susține însă că îl va transfera imediat pe Chiricheș, fără să mai stea pe gânduri, dacă FCSB se va califica în grupele Conference League.

Vlad Chiricheș s-a antrenat în această vară alături la baza FCSB-ului, îsnă este sub contract cu Cremonese, formație care a retrogradat în Serie B la finalul sezonului trecut.

Reclamă

„Așa lucrez eu de mulți ani. Stai puțin să văd echipa, cum ne prezentăm, cu cine cădem la sorți (n.r. – în Europa) și, în funcție de asta, să fie riscul mai mic.

Dacă ne calificăm (n.r. – în grupele Conference League), l-am luat a doua zi. Că nu mai contează câteva sute de mii. Te ajută și la câștigarea campionatului, și la Liga Campionilor.

Dacă își găsește echipă între timp, desființăm echipa! Fără Chiricheș nu se mai poate juca fotbal”, a declarat Gigi Becali, într-o conferință de presă susținută la Palat.

Reclamă 4 / 0/3

Mihai Stoica, mesaj clar despre transferul lui Vlad Chiricheş la FCSB

Mihai Stoica a transmis un mesaj clar despre transferul lui Vlad Chiricheş la FCSB. Managerul general al roş-albaştrilor susţine că mai sunt unele detalii de pus la punct, până când mutarea se va oficializa.

MM susţine că încă nu s-au pus toate detaliile la punct, deşi poartă discuţii constant cu fundaşul de 33 de ani.Cu toate acestea, managerul general de la FCSB susţine că s-a ajuns o înţelegere în privinţa perioadei contractului pe care ar urma să-l semneze Vlad Chiricheş, dacă alege să revină la trupa roş-albastră.

„(n.r. Ce se întâmplă cu Chiricheş?) Am avut discuţii şi ieri şi azi… La momentul ăsta, nu ne-am înţeles, dar nici nu s-a închis uşa. Cu anii de contract am cam reglat-o dar mai sunt nişte detalii de pus la punct. Sunt optimist”, a declarat Mihai Stoica, pentru orangesport.ro.

În această vară, FCSB a transferat trei jucători. Siyanbonga Ngezana, Alexandru Băluţă şi Damjan Djokovic s-au înţeles cu gruparea roş-albastră. Ultimii doi au şi debutat sub comanda lui Elias Charalambous, în prima etapă a sezonului, cu FC U Craiova 1948.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:15 VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00) 3
mai
23:57
Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!”
3
mai
22:55
„Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe
3
mai
22:45
„Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu
3
mai
22:37
Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi”
3
mai
22:26
Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi
3
mai
22:16
VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY
3
mai
21:59
Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu
3
mai
21:29
România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori
3
mai
21:27
OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA
Vezi toate știrile
Citește și