Închide meniul

Gigi Becali, ultimele detalii despre transferul lui Vlad Chiricheş la FCSB: „Salariul e cât transferul definitiv al lui Burcă”

Dan Roșu Publicat: 25 iunie 2023, 14:51

Reclamă
Gigi Becali, ultimele detalii despre transferul lui Vlad Chiricheş la FCSB: „Salariul e cât transferul definitiv al lui Burcă

Gigi Becali, ultimele detalii despre transferul lui Vlad Chiricheş la FCSB

Gigi Becali, într-o conferinţă de presă / Profimedia Images

Gigi Becali a oferit ultimele detalii despre transferul lui Vlad Chiricheş la FCSB. Finanţatorul roş-albaştrilor susţine că pretenţiile căpitanului naţionalei României sunt ridicate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Becali i-a ratat deja pe Ulrich Meleke, ajuns sub comanda lui Mirel Rădoi, la Al-Bataeh, şi pe Andre Duarte, care va merge în Serie B, competiţie care este exclusiv în AntenaPLAY. Acum, Chiricheş se află printre variantele rămase pentru Gigi.

Gigi Becali, ultimele detalii despre transferul lui Vlad Chiricheş la FCSB

“Salariul pe un an al lui Chiricheş costă cât transferul definitiv al lui Burcă. El trebuie să dea un răspuns. A spus că aşteaptă să vadă ce are, eu i-am făcut o ofertă, dar o să vedem.

Aşteptăm să dea un răspuns. Mai avem vreo doi pe listă, dar nu sunt convins de ei. Nu mai iau decât jucători care pasează. Pentru că aşa am luat golurile de la 2-0 (n.r. cu Farul). Toată lumea «zbang» în ele”, a spus Becali, citat de fanatik.ro.

Fundașul a mai fost legitimat la echipa „roș-albastră” în perioada ianuarie 2012 – august 2013. Alături de FCSB, Chiricheș a reușit să câștige două titluri de campion, în sezoanele 2012/2013 și 2013/2014 și o Supercupă a României, în sezonul 2013/2014.

Reclamă

După plecarea de la echipa patronată de Gigi Becali, fostul căpitan al echipei naționale a fost legitimat la Tottenham, Napoli, Sassuolo și Cremonese.

Mihai Stoica, dezvăluiri despre cea mai cruntă beție a lui Vlad Chiricheș

Mihai Stoica a făcut dezvăluiri despre cea mai cruntă beție a lui Vlad Chiricheș. Oficialul de la FCSB și-a adus aminte despre un episod din anul 2014, în care Vlad Chiricheș, pe atunci legitimat la FCSB, a fost filmat în timp ce avea nevoie de ajutor pentru a intra în casă.

Mihai Stoica a vorbit despre seara din 2014, în care fostul căpitan al echipei naționale a petrecut peste măsură, alături de colegii săi. Oficialul de la FCSB a recunoscut că a participat și el la petrecere și a dezvăluit detalii interesante de la aceasta.

Reclamă 4 / 0/3

„A fost cu mine în seara aia (n.r. – Chiricheş), am fost împreună. Am fost în club, îţi dai seama că nu te duci în club să mănânci profiterol. S-a mai băut, dar era clar că nu era obişnuit să bea. Bătea şi crivăţul afară. Oameni care nu sunt obişnuiţi să bea, că pe ăia care beau nu-i simţi când sunt…

Să vă mai zic ceva. În 2006 am câştigat campionatul cu Steaua (n.r. – FCSB) la Vaslui şi a fost cortegiu de la Vaslui şi, bineînţeles, că s-a băut bere în autocar, nu mai conta nimic. L-am prins pe Petre Marin şi l-am ţinut să-i turnăm bere… Stătea cu dinţii strânşi. Nu voia să bea alcool, că el nu consuma alcool. Râdea şi el, râdeam toţi, zicea să-l lăsăm în pace. Nici nu e vreo nenorocire dacă bei”, a spus Stoica, la orangesport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:26 Fanii FCSB-ului iau cu asalt Arena Naţională la meciul cu CFR Cluj! Mihai Stoica a anunţat câte bilete s-au vândut în numai o oră 19:26 Horaţiu Moldovan a primit o veste uriaşă din Spania! Decizia luată de Diego Simeone şi Atletico Madrid 19:00 LIVE VIDEOLecco – Sampdoria e LIVE în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo luptă pentru un loc de baraj 18:57 Transferurile de milioane de euro ale lui Dan Şucu la Rapid, făcute praf: „Să ne mai lase. Are dreptate Gigi Becali” 18:36 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Antrenamentele, calificările şi cursele se văd LIVE STREAM în AntenaPLAY 18:12 Un fost preşedinte al Rapidului a reacţionat după comunicatul lui Dan Şucu: „E dezinformat, manipulat” 17:50 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe probabile 17:20 Novak Djokovic, decizie radicală înainte de turneul de la Roma! Sârbul a concediat încă un membru din staff-ul său 16:51 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 1 mai 16:48 VideoImnul României a răsunat după victoria istorică în faţa Ungariei! Imagini superbe cu „tricolorii” la Bolzano Vezi toate știrile
Citește și