Închide meniul

Mihai Stoica, dezvăluiri despre cea mai cruntă beție a lui Vlad Chiricheș. „În club nu te duci să mănânci profiterol”

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 19 iunie 2023, 19:08

Mihai Stoica, dezvăluiri despre cea mai cruntă beție a lui Vlad Chiricheș. În club nu te duci să mănânci profiterol”

Mihai Stoica a făcut dezvăluiri despre cea mai cruntă beție a lui Vlad Chiricheș

Mihai Stoica / Profimedia

Mihai Stoica a făcut dezvăluiri despre cea mai cruntă beție a lui Vlad Chiricheș. Oficialul de la FCSB și-a adus aminte despre un episod din anul 2014, în care Vlad Chiricheș, pe atunci legitimat la FCSB, a fost filmat în timp ce avea nevoie de ajutor pentru a intra în casă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Acum, managerul general de la FCSB a făcut dezvăluiri despre seara respectivă. De asemenea, acesta a recunoscut că s-a aflat și el la petrecerea jucătorilor, de la care fundașul a plecat „șifonat” și a avut nevoie de ajutor pentru a se ridica și a intra în locuința sa.

Mihai Stoica, dezvăluiri despre cea mai cruntă beție a lui Vlad Chiricheș. Ce s-a întâmplat în seara pe care fundașul ar dori să o uite

Mihai Stoica a vorbit despre seara din 2014, în care fostul căpitan al echipei naționale a petrecut peste măsură, alături de colegii săi. Oficialul de la FCSB a recunoscut că a participat și el la petrecere și a dezvăluit detalii interesante de la aceasta.

„A fost cu mine în seara aia (n.r. – Chiricheş), am fost împreună. Am fost în club, îţi dai seama că nu te duci în club să mănânci profiterol. S-a mai băut, dar era clar că nu era obişnuit să bea. Bătea şi crivăţul afară. Oameni care nu sunt obişnuiţi să bea, că pe ăia care beau nu-i simţi când sunt…

Să vă mai zic ceva. În 2006 am câştigat campionatul cu Steaua (n.r. – FCSB) la Vaslui şi a fost cortegiu de la Vaslui şi, bineînţeles, că s-a băut bere în autocar, nu mai conta nimic. L-am prins pe Petre Marin şi l-am ţinut să-i turnăm bere… Stătea cu dinţii strânşi. Nu voia să bea alcool, că el nu consuma alcool. Râdea şi el, râdeam toţi, zicea să-l lăsăm în pace. Nici nu e vreo nenorocire dacă bei”, a spus Stoica, la orangesport.ro.

Reclamă

În momentul de față, Vlad Chiricheș ar putea reveni la FCSB, acesta fiind dorit de către Gigi Becali. Fundașul a mai fost legitimat la echipa „roș-albastră” în perioada ianuarie 2012 – august 2013. Alături de FCSB, Chiricheș a reușit să câștige două titluri de campion, în sezoanele 2012/2013 și 2013/2014 și o Supercupă a României, în sezonul 2013/2014.

După plecarea de la echipa patronată de Gigi Becali, fostul căpitan al echipei naționale a fost legitimat la Tottenham, Napoli, Sassuolo și Cremonese.

Mihai Stoica a comentat imaginile cu Jack Grealish

De asemenea, managerul general a comentat și imaginile cu Jack Grealish, fotbalist care a petrecut zile în șir, după ce Manchester City a câștigat Premier League-ul și trofeul UEFA Champions League. Oficialul s-a amuzat pe seama acestora și este de părere că englezul a avut tot dreptul să se distreze, după un sezon incredibil de dificil.

Reclamă 4 / 0/3

„Cine nu-l plăcea pe Grealish, îl place acum ca om (n.r. – râde). Omul n-a ascuns nimic. Dacă-i dădeau şi benzină ar fi băut. La naţională acum a fost rezervă neutilizată. Singurul de la City care a jucat a fost Foden.

Eu cred că Haaland a jucat pentru că nu cred că Haaland a băut după ce a jucat. Mă bazez pe declaraţia lui Grealish (n.r. – râde), care a zis <<Ce să faci cu ăsta? Stă în gheaţă câte 10 ore pe zi, e super profesionist>>”, a mai spus oficialul, pentru sursa citată anterior.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
28
apr.
0:05
Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!”
23:33 VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!” 23:18 „Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!” 23:16 Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant” 23:14 Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!” 23:00 Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!” 22:51 Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor 22:43 Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu 22:42 Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!” 22:31 FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României Vezi toate știrile
Citește și