Închide meniul
Video

Gigi Becali, urare savuroasă pentru David Miculescu și Bogdan Rusu: „Să dea Domnul să fiți titulari până la adânci bătrâneți!”. Scene memorabile

Cosmin Cioboată Publicat: 1 august 2022, 22:20

David Miculescu și Bogdan Rusu, prezentați la FCSB

David Miculescu și Bogdan Rusu, alături de Gigi Becali

  • Dunajska – FCSB se vede la Antena 1 și AntenaPLAY, miercuri, 3 august, de la 21:30
  • Gigi Becali, urare savuroasă pentru David Miculescu și Bogdan Rusu

Gigi Becali a avut o urare savuroasă pentru David Miculescu și Bogdan Rusu, după ce cei doi jucători de atac au semnat cu FCSB. Patronul vicecampioanei României le dorește acestora să devină titulari, iar pentru asta omul de afaceri face apel la divinitate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Formația „roș-albastră” se pregătește pentru primul meci din turul 3 preliminar al Conference League. Dunajska Streda – FCSB se vede la Antena 1 și AntenaPLAY, miercuri, 3 august, de la 21:30!

Gigi Becali, urare savuroasă pentru David Miculescu și Bogdan Rusu

Miculescu și Rusu au bifat transferul carierei, la FCSB. Cei doi atacanți au fost prezentați oficial astăzi de Gigi Becali la Palatul din Aleea Alexandru.

Reclamă

După mai multe declarații spumoase referitoare la noile sale achiziții, latifundiarul din Pipera a încheiat conferința de presă cu un mesaj special pentru cei doi jucători.

La finalul evenimentului, finanțatorul „roș-albaștrilor” s-a ridicat în picioare și a venit între David Miculescu și Bogdan Rusu, apoi le-a pus câte o mână pe umăr, părintește. Apoi, în timp ce toate camerele erau ațintite asupra lor, Becali le-a transmis celor doi fotbaliști:

Reclamă

„Să dea Domnul să fiți titulari, miercuri ne calificăm, și să fiți titulari până la adânci bătrâneți!”, a fost urarea lui Gigi Becali.

În momentul revenirii lui Nicolae Dică pe banca FCSB-ului, Gigi Becali a promis că îi va da mână liberă timp de 15 meciuri, în ceea ce privește alcătuirea echipei și efectuarea schimbărilor.

Ulterior, în timpul conferinței de astăzi, patronul vicecampioanei a anunțat că David Miculescu și Bogdan Rusu vor fi titulari în meciul cu Dunajska, de miercuri.

Reclamă 4 / 0/3

Gigi Becali l-a umilit pe Bogdan Rusu la prezentarea oficială de la FCSB

În începutul conferinței, Becali a făcut o comparație uluitoare între cei doi nou-veniți, spunând despre David Miculescu că e mai important decât Bogdan Rusu.

Apoi, finanțatorul „roș-albaștrilor” a explicat cum a ajuns să achite clauza de reziliere de 1,7 milioane de euro pentru a-l aduce pe Miculescu de la UTA Arad. Gigi Becali spune că are mari pretenții de la atacantul de 21 de ani, care va debuta la formația lui Nicolae Dică în meciul tur cu Dunajska Streda, din turul 3 preliminar al Conference League.

„Începem cu David, e mai important, e mai lovitură. Știți toată istoria, l-am vrut dinainte, s-a întâmplat ce s-a întâmplat. Așa a vrut Dumnezeu. Semnează acum cu FCSB, am avut niște runde de negocieri. Am spus că nu mai vreau să dau bani, dar m-au impresionat 25.000 de oameni la meciul cu Saburtalo, s-a legat și cu transferul lui Tănase. Le-am dat 700.000, 900.000, 1.2 milion și nu au vrut (n.r. – celor de la UTA Arad). Am luat legătura cu părinții lui, am plătit clauza, 1.700.000 de euro. El are cinci sezoane. David are o clauză de 50 de milioane reziliere.

Eu nu prea mă uit la meciuri, la UTA mă uitam pentru el. Sunt cu ochii pe bani, să stau cu oechii pe ce e mai tânăr și mai bun. M-a sunat MM și mi-a zis: ‘Al tău a câștigat meciul cu Petrolul’. A fost situația care a fost, a venit, mâine joacă titular.

Păi băa, am așteptări. Eu îl știu pe el. Așteptările sunt în viitorul apropiat. L-am luat să-l vând peste doi ani. E băiat cuminte, e liniștit, n-are alte vicii, asta e important.”, a spus Gigi Becali, la conferința de presă.

Ulterior, spre finalul conferinței, Gigi Becali l-a mai „înțepat” o dată pe Bogdan Rusu. Patronul FCSB a considerat că a vorbit prea mult despre atacantul de 32 de ani și l-a neglijat pe David Miculescu, cel pe care l-a descris drept „vedeta”:

„L-am întrebat: ‘Tu visai să joci cu Gigi Becali la FCSB?’. Hai că am vorbit mai mult de el decât de vedetă”, a mai declarat Gigi Becali.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” 10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit 10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” 9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare 9:26 Bernadette Szocs, după victoria uriaşă cu Adriana Diaz, de la Incheon: „Dacă voi juca aşa, va urma un alt rezultat mare” 9:05 Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar 8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
S-a mai accidentat un jucător la FCSB
Liga 1 • 11:12
S-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider
Schimbări uriașe la FCSB
Liga 1 • 8:43
Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul!
Liga 1 • 28 mart., 23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 28 mart., 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 28 mart., 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”