Închide meniul

Gigi Becali va câștiga 1.2 milioane de euro după promovarea lui Dinamo

Antena Sport Publicat: 4 iunie 2023, 10:04

Reclamă
Gigi Becali va câștiga 1.2 milioane de euro după promovarea lui Dinamo

Motivul pentru care Bogdan Vătăjelu nu a semnat cu FCSB

Gigi Becali, în timpul unei conferințe de presă / Hepta

Gigi Becali se laudă că va câștiga 1.2 milioane de euro după promovarea lui Dinamo. Finanțatorul roș-albaștrilor a dezvăluit recent de ce a fost fanul rivalei, în barajul cu FC Argeș.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Becali așteaptă în conturi un milion de euro doar banii de pe biletele pe care le va vinde la meciurile cu Dinamo. Mai mult, Arnold Garita ar urma să ajungă gratis la FCSB, după retrogradara piteștenilor.

Gigi Becali va câștiga 1.2 milioane de euro după promovarea lui Dinamo

Gigi susținea recent că prețul lui Garita ar fi fost de 200.000 de euro, dacă FC Argeș nu ar fi picat în B. După spusele patronului, atacantul de 27 de ani cu 14 goluri marcate în acest sezon ar avea drum liber spre FCSB.

”Noi am ținut cu Dinamo, am vrut să promoveze ei. De ce? Păi, e un milion de euro pe care îl iau în plus din bilete sezonul viitor. Și am mai avut un interes. Decât să dai 200.000 de euro pe Garita, nu mai bine îl iei liber?”, spunea joia trecută Gigi Becali.

Gigi Becali îl vrea pe Igor Armaş de la FC Voluntari

Gigi Becali îl vrea pe Igor Armaş de la FC Voluntari. Căpitanul de 35 ani al celor de la Voluntari este un jucător pe care Becali l-ar dori la echipă.

Reclamă
Reclamă

Igor Armaş este un jucător pe placul lui Gigi Becali. Are experienţă şi, cel mai important, va deveni liber de contract. Armaş a ajuns la FC Voluntari în 2018 şi are şi 86 de selecţii în naţionala Moldovei.

Prioritatea principală pentru Gigi Becali este să aducă 2 fundaşi centrali, mai ales că le-a reziliat contractele lui Joonas Tamm şi Iulian Cristea. Astfel, Armaş este văzut de patronul de la FCSB varianta ideală pentru postul de fundaş central la FCSB în sezonul viitor.

„Cinci jucători vor veni sigur. Că e posibil să vină șase, șapte… Dar cinci jucători sigur vor veni. De ce? Pentru că trebuie să luăm banii ăia 7-8 milioane care sunt în Conference League. Nu mai iau jucători tineri, am luat, uite, am luat.

Reclamă

Acum trebuie să iau jucători cu experiență că ați văzut ce se întâmplă. Dacă nu ai experiență, mănânci bătaie 3-2 de la 2-0”, a spus Becali, care a anunţat şi plecarea lui Billel Omrani.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
10:54

Raul Rusescu, uluit de evoluţia FCSB-ului cu RFS: „Nu mă aşteptam la acest scor”! Pe cine a remarcat de la campioana României

10:51

Darius Olaru, anunţ despre plecarea de la FCSB! Ce a declarat imediat după „dubla” spectaculoasă din meciul cu RFS

10:43

Al Ahly – Zamalek, 21:00, LIVE VIDEO. Echipa care s-a luptat cu Rapid pentru Aaron Boupendza joacă cu trofeul pe masă

10:34

„O ruşine!” Radu Drăguşin, distrus de englezi după eliminarea din Tottenham – Qarabag 3-0: „Era momentul lui!”

10:18

„Nu suntem de acord cu locul 2!” Mihai Stoica, reacţie euforică după ce FCSB a dat recital cu RFS! Detaliul remarcat

10:11

VIDEOIoana Sîngeorzan – Park Gahyeon 1-3, în AntenaPLAY! Andreea Dragoman, victorie dramatică la China Smash 2024

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?” 3 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 4 FCSB – RFS 4-1. FCSB a dat recital la debutul în grupa principală din Europa League. Darius Olaru, „dublă” spectaculoasă! 5 Tottenham, victorie clară cu Qarabag, după ce Drăguşin a fost eliminat! Ajax a făcut spectacol cu Beşiktaş! Rezultatele serii 6 FotoLewis Hamilton şi-a ales favoritul dintre Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo: „La finalul zilei sunt fanul lui”
Citește și