Închide meniul

Gigi Becali, verdict despre penalty-ul primit de FCSB în meciul cu Farul: „L-a dat prea ușor!”

Alex Ioniță Publicat: 9 august 2024, 23:34

Reclamă
Gigi Becali, verdict despre penalty-ul primit de FCSB în meciul cu Farul: „L-a dat prea ușor!

Gigi Becali, verdict despre penalty-ul primit de FCSB în meciul cu Farul

Gigi Becali / Hepta

Gigi Becali a venit cu un verdict despre penalty-ul primit de FCSB în meciul cu Farul. Patronul de la FCSB nu s-a ferit de cuvinte, atunci când a vorbit despre arbitrajul de la partida de pe stadionul „Steaua”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Duelul dintre FCSB și Farul Constanța s-a încheiat cu scorul de 3-2 și a fost în format LIVE TEXT pe AS.ro. Victoria campioanei a venit după ce Darius Olaru a transformat o lovitură de la 11 metri, în prelungiri.

Gigi Becali, verdict despre penalty-ul primit de FCSB în meciul cu Farul

În minutul 90 al duelului, Adrian Șut a căzut în careu după un contact cu Carlo Casap. Pe reluările oferite de VAR s-a putut observa faptul că jucătorul campioanei a fost călcat de adversar.

La finalul meciului, Gigi Becali a transmis, în mod ironic, că lovitura de la 11 metri a fost acordată „ușor” de către Istvan Kovacs.

Totuși, patronul a lăsat ironiile de-o parte și a transmis că faultul se poate vedea clar pe reluări.

Reclamă
Reclamă 4

„Ce să îmi placă? Mi-a plăcut scorul și prima repriză. Arbitrajul cine să zică de el? Ce vrei fault bă, dacă îl calcă în careu. Îi îndoaie talpa, uitați-vă atent. Am văzut reluarea mai de aproape. Ce vrei să îi fac dacă îl calcă?

Eu spun că l-a dat prea ușor (n.r. râde). Nu-i așa? Dacă era la mijlocul terenului era de galben”, a spus Gigi Becali, la digisport.ro.

Fază controversată în FCSB – Farul!

Fază controversată în FCSB – Farul! Istvan Kovacs i-a acordat o lovitură de la 11 metri campioanei, după ce Adrian Șut a căzut în careul echipei lui Gică Hagi.

Reclamă

Înainte de această lovitură de la 11 metri, scorul partidei de pe stadionul „Steaua” era de 2-2.

În minutul 90 al duelului din Ghencea, în timpul unui atac al FCSB-lui, Adrian Șut s-a prăbușit în careu, iar în zona acestuia se afla Carlo Casap.

Chiar dacă inițial Istvan Kovacs nu a văzut niciun contact între cei doi, arbitrii din camera VAR l-au chemat pe central la monitor, pentru a revedea faza.

Pe reluări s-a văzut că Adrian Șut a fost călcat de jucătorul celor de la Farul. Astfel, Istvan Kovacs i-a acordat o lovitură de la 11 metri campioanei, care a fost transformată de Darius Olaru, în minutul 90+4.

Echipele de start în FCSB – Farul:

FCSB: Târnovanu – Antwi, Dawa, Chiricheș, Panțîru – Alhassan, Edjouma – Ștefănescu, Luis Phelipe, Musi – D. Popa

Rezerve: A. Vlad – V. Crețu, Haruț, Ad. Șut, Miculescu, Kiki, Lixandru, Pandele, Al. Băluță, Olaru, Ngezana

Antrenor: Elias Charalambous

Farul: Buzbuchi – M. Popescu, M. Bălașa, Henrique, Cr. Ganea – Vînă, Nedelcu, Grameni – G. Iancu, Rivaldinho, Grygorian
Rezerve: Ducan – D. Grosu, Dănuleasa, Sîrbu, Quiros, Dican, Radaslavescu, Casap, A. Ciobanu, Doicaru, Al. Stoian

Antrenor: Gheorghe Hagi

Va fi din nou Florin Tănase un jucător decisiv pentru FCSB?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:41

Neil Lennon nu ia în calcul să plece de la Rapid: „Cum să plec după patru etape?! Sunt aici să rămân pe termen lung!”

0:28

Scene şocante la Buzău! Jucătorii Rapidului, înjuraţi şi scuipaţi de propriii fani: „Afară din Giuleşti!”

0:22

VIDEOFC Porto – Gil Vicente 3-0. Start perfect de sezon pentru „dragoni”. Show total în Liga Portugal, live în AntenaPLAY

0:09

„E dureros! Nici noi nu înţelegem ce se întâmplă!” Claudiu Petrila, dărâmat după ce Rapid a rămas singura echipă fără victorie

23:55 10 aug.

Constantin Budescu, primul gol a sezonului! Atacantul de 35 de ani a marcat din penalty-ul comis de Borza în Gloria Buzău – Rapid

23:36 10 aug.

Gloria Buzău – Rapid 1-1. Neil Lennon, fără victorie pe banca rapidiştilor. Criză uriaşă în Giuleşti. Budescu, gol din penalty

1 Team Romania la Jocurile Olimpice – ziua 15 | Cătălina Axente, învinsă la lupte libere! Incze, eșec în recalificări 2 Gigi Becali i-a găsit rapid înlocuitor lui Alexandru Musi: „Gata!”. Decizia luată de patronul FCSB 3 FotoCătălina Axente, scoasă pe targă după un procedeu greu de privit al adversarei. Imaginile durerii la Jocurile Olimpice 2024! 4 NEWS ALERTTAS a dat decizia! Ana Maria Bărbosu a câştigat medalia de bronz. Anunţul făcut de Federaţia Română de Gimnastică 5 Ce notă a primit Florinel Coman după debutul oficial la Al-Gharafa! „Mbappe de România”, peste Joselu 6 Cele două cuvinte spuse de Imane Khelif, după ce a câștigat aurul olimpic la box feminin! Mesajul sportivei acuzată că e bărbat
Citește și