Închide meniul

Gigi Becali, verdict după debutul lui Siyanbonga Ngezana la FCSB: „N-am avut ce să văd!”

Viviana Moraru Publicat: 30 august 2023, 13:21

Reclamă
Gigi Becali, verdict după debutul lui Siyanbonga Ngezana la FCSB: „N-am avut ce să văd!

Gigi Becali, verdict după debutul lui Siyanbonga Ngezana la FCSB

Siyanbonga Ngezana, în timpul unui antrenament la FCSB/ Profimedia

Gigi Becali şi-a dat verdictul după debutul lui Siyanbonga Ngezana la FCSB. Patronul roş-albaştrilor a declarat că fundaşul are nevoie de mai multe meciuri, pentru a se pronunţa în privinţa sa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Siyanbonga Ngezana a bifat primele minute la FCSB, după transferul din această vară. Fundaşul central a fost trimis în teren de Elias Charalambous în duelul cu UTA.

Gigi Becali, verdict după debutul lui Siyanbonga Ngezana la FCSB

Gigi Becali nu a vrut să ofere prea multe declaraţii despre Siyanbonga Ngezana, şi a declarat că vrea să-l vadă pe acesta în mai multe meciuri, pentru a se pronunţa în privinţa sa.

Patronul de la FCSB a declarat că fundaşul sud-african nu poate fi judecat după meciul cu UTA, având în vedere că roş-albaştrii au terminat partida în nouă jucători.

„N-am avut timp să-l vedem. Ce să vezi? N-ai cum să vezi un jucător când joci în 10 oameni. Trebuie să-l urmărești când e echipa completă, să-l vezi în combinații, nu poți să joci împotriva lui Istvan Kovacs”, a declarat Gigi Becali, conform digisport.ro.

Reclamă

Syanbonga Ngezana a fost trimis în teren în minutul 76 al duelului cu UTA, după ce Vlad Chiricheş s-a accidentat. Fundaşul sud-african se află la prima sa aventură înafara ţării sale natale, după ce în această vară, Gigi Becali le-a plătit celor de la Kaizer Cheifs suma de 600.000 de euro.

Ce a scris presa sud-africană despre debutul lui Siyabonga Ngezana

Siyabonga Ngezana a debutat la FCSB într-un meci oficial. Presa sud-africană a scris despre debutul lui Ngezana. Patronul lui FCSB, Gigi Becali, a fost amintit şi el.

„Siyabonga Ngezana a debutat în sfârșit la FCSB, dar echipa lui a pierdut luni seară cu UTA Arad. El a trebuit să aștepte șase meciuri de campionat pentru a debuta oficial. A intrat în locul fostului fundaș de la Tottenham, Vlad Chiricheș, un alt jucător transferat în această vară, care l-a ținut până acum pe banca de rezerve.

Reclamă 4 / 0/3

Gigi Becali, patronul clubului, sugera anterior că Ngezana nu se ridică la nivelul fizic și tehnic necesar, astfel că cerea mai multe săptămâni de adaptare.

Totuși, nu a fost un debut de ținut minte pentru Ngezana, având în vedere că FCSB a suferit primul eșec din acest sezon. Echipa română e pe primul loc, cu un singur punct avans și un meci în plus față de Universitatea Craiova.

Ngezana va ținti acum să își consolideze locul în echipă, după ce Chiricheș, internațional român cu 75 de selecții, a părăsit accidentat terenul”, au scris jurnaliştii de la idiskitimes.co.za.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:25 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 10 mai 2024 17:19 LIVE VIDEOSuedia – SUA (21:20) în AntenaPLAY! Elveţia – Norvegia și Slovacia – Germania se joacă ACUM la Campionatul Mondial de hochei 16:49 PFL Mena 1 2024 e live în AntenaPLAY (18:30). Spectacol total la Riyadh 16:48 „Vei rămâne la FCSB?” Elias Charalambous, anunțul momentului despre viitorul său! A dat cărțile pe față la conferința de presă 16:33 Raul Rusescu spulberă planul lui Gigi Becali! Verdict ferm despre viitorul lui Florinel Coman: „Se face!” 16:33 Sepsi – Rapid LIVE TEXT (20:30). Giuleștenii lui Lobonț, fără victorie în play-off! Echipele probabile 16:25 Bari – Brescia și Sudtirol – Palermo LIVE VIDEO în AntenaPLAY (21:30)! George Pușcaș luptă pentru evitarea retrogradării 15:51 LIVE VIDEOFIA World Endurance Championship 2024 | Calificările de la Spa-Francorchamps sunt ACUM, live în AntenaPLAY 15:22 „Doamne fereşte!” Dan Petrescu a spus lucrurilor pe nume înainte de FCSB – CFR Cluj: „Îmi dau cuvântul de onoare” 15:03 Irina Begu, în turul 3 de la Roma! Calificare după doar 29 de minute pentru româncă, după abandonul adversarei Vezi toate știrile
Citește și