Închide meniul

Ce a scris presa sud-africană despre debutul lui Siyabonga Ngezana! Patronul FCSB, Gigi Becali, amintit şi el

Bogdan Stănescu Publicat: 29 august 2023, 17:06

Reclamă
Ce a scris presa sud-africană despre debutul lui Siyabonga Ngezana! Patronul FCSB, Gigi Becali, amintit şi el

Ce a scris presa sud-africană despre debutul lui Siyabonga Ngezana!

Siyabonga Ngezana, în momentul în care a fost introdus în teren / AntenaSport

Siyabonga Ngezana a debutat la FCSB într-un meci oficial. Presa sud-africană a scris despre debutul lui Ngezana. Patronul lui FCSB, Gigi Becali, a fost amintit şi el.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Siyabonga Ngezana a fost introdus pe teren în minutul 77 în meciul UTA – FCSB 2-1. Sud-africanii scriu acum că Ngezana va lupta pentru titularizare în urma accidentării lui Chiricheş.

Ce a scris presa sud-africană despre debutul lui Siyabonga Ngezana

Siyabonga Ngezana a debutat în sfârșit la FCSB, dar echipa lui a pierdut luni seară cu UTA Arad. El a trebuit să aștepte șase meciuri de campionat pentru a debuta oficial. A intrat în locul fostului fundaș de la Tottenham, Vlad Chiricheș, un alt jucător transferat în această vară, care l-a ținut până acum pe banca de rezerve.

Gigi Becali, patronul clubului, sugera anterior că Ngezana nu se ridică la nivelul fizic și tehnic necesar, astfel că cerea mai multe săptămâni de adaptare.

Totuși, nu a fost un debut de ținut minte pentru Ngezana, având în vedere că FCSB a suferit primul eșec din acest sezon. Echipa română e pe primul loc, cu un singur punct avans și un meci în plus față de Universitatea Craiova.

Reclamă

Ngezana va ținti acum să își consolideze locul în echipă, după ce Chiricheș, internațional român cu 75 de selecții, a părăsit accidentat terenul”, au scris jurnaliştii de la idiskitimes.co.za.

Siyabonga Ngezana a debutat la FCSB într-un meci oficial! Fundaşul sud-african l-a înlocuit pe Vlad Chiricheş

Siyabonga Ngezana a debutat la FCSB într-un meci oficial! În minutul 77 fundaşul sud-african l-a înlocuit pe Vlad Chiricheş, după o accidentare a apărătorului român.

Vlad Chiricheş este în pericol să piardă dubla naţionalei cu Israel şi Kosovo după accidentarea suferită cu UTA.

Reclamă 4 / 0/3

Siyabonga Ngezana a fost achiziţionat de Gigi Becali de la formaţia sud-africană Kaizer Chiefs pentru suma de 600.000 de euro.

Ngezana este cotat de site-ul transfermarkt.com la 750.000 de euro. Ngezana ar fi trebuit să debuteze la roş-albaştri la meciul cu Poli Iaşi, dar Gigi Becali a explicat că moldovenii au marcat în finalul partidei, iar introducerea în teren a fundaşului sud-african a fost amânată.

Ngezana a jucat pentru FCSB în meciul amical cu PAOK şi a greşit flagrant la golul marcat de echipa elenă. FCSB a încheiat la egalitate atunci amicalul cu PAOK, scor 1-1.

Gigi Becali a anunţat ce se întâmplă cu Siyabonga Ngezana: „Când o să intre nu va mai fi scos de nimeni”

Gigi Becali a anunţat ce se întâmplă cu Siyabonga Ngezana. Fundaşul sud-african de 25 de ani nu a jucat încă niciun minut într-un meci oficial al FCSB.

Patronul FCSB declara că Ngezana va evolua cu Poli Iaşi, dar sud-africanul nu a fost introdus în teren. Becali a explicat acum de ce.

Despre Ngezana mi-a zis Vulturar (n.r. – Florin Vulturar). A zis că e bun, că e nu știu cum, și mai e și ortodox. «Bine, bă, dacă e și ortodox hai să i-l dau lui MM».

Iar MM mi-a zis: «Băi, Gigi, nu îmi vine să cred că un jucător atât de bun a rămas acolo până la ora asta. Băi, e foarte bun, dar trebuie să îl mai văd» L-a mai văzut și a zis: «Băi, Gigi, e un jucător foarte bun!» Bine, bă, dacă a zis MM, l-am luat. Și eu cred că e foarte bun, altfel nu îmi spunea MM să-l iau.

Reclamă

Eu cred foarte mult în el. Nu am vrut să riscăm până acum. E un jucător bun, dar nu era antrenat. Cu Iașiul (n.r. – FCSB – Poli Iași 2-1), de exemplu, dacă rămânea 2-0 în minutul 70, intra. Dar nu a mai putut intra, că s-a făcut 2-1.

El când o să intre în echipă nu va mai putea fi scos de nimeni. Dar e foarte greu, că și Dawa joacă bine, la fel și Chiricheș, care, deși a greșit foarte mult, mie îmi place. Chiricheș va mai crește.

Asta e cu Ngezana. Nu am dat două milioane pe el, am dat 600.000 euro”, a declarat Gigi Becali pentru digisport.ro.

 

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:43 Marian Iancu e de părere că, după Daniel Niculae, trebuie să plece şi o altă persoană din conducerea Rapidului: „Să dispară” 9:43 FCSB – CFR LIVE TEXT, 20:00. Campioana primește trofeul în fața lui Dan Petrescu! „Erupe” Arena Națională la sărbătoarea titlului 8:47 „Va fi frumos!” Siyabonga Ngezana visează să joace cu FCSB în Liga Campionilor! Ce a spus despre șansele roș-albaștrilor 8:35 FotoTransformarea uimitoare a lui Toto Dumitrescu! Cum arată acum fiul lui Ilie Dumitrescu, ce are altă carieră faţă de tatăl lui 8:20 Ianis Hagi, pasă decisivă în minutul 90+9 la Alaves! Nota primită de „Prinț”, după prestația din meciul cu revelația Girona 8:14 Cornel Dinu, derapaj şocant la adresa conducătorilor lui Dinamo: „Voiau să se numească handicapaţi”! 0:40 VIDEODoncaster – Crewe 0-2 (3-6 d.l.d), în AntenaPLAY. Dramatism în play-off-ul de promovare în League One. Crewe va juca pe Wembley 10
mai
23:43
Suedia – SUA 5-2 și Cehia – Finlanda 1-0, în AntenaPLAY! Rezultatele zilei de la Campionatul Mondial de hochei
10
mai
23:32
VIDEOBari – Brescia 2-0 și Sudtirol – Palermo 0-1, în AntenaPLAY. Pușcaș, la barajul de menținere în Serie B. Clasamentul final
10
mai
23:27
VIDEOImagini incredibile cu Novak Djokovic, la Roma! Sârbul a fost lovit în cap şi s-a prăbuşit la pământ. Ce s-a întâmplat
Vezi toate știrile
Citește și