Închide meniul

Gigi Becali, verdict sumbru despre rivala Dinamo: „Va retrograda! Toate echipele sunt mai bune!”

Viviana Moraru Publicat: 26 septembrie 2023, 16:22

Reclamă
Gigi Becali, verdict sumbru despre rivala Dinamo: „Va retrograda! Toate echipele sunt mai bune!

Gigi Becali, verdict sumbru despre rivala Dinamo

Gigi Becali, într-o conferinţă la Palat / Profimedia Images

Gigi Becali a oferit un verdict sumbru despre rivala Dinamo. Patronul de la FCSB este de părere că trupa din Ştefan cel Mare va retrograda la finalul sezonului, deoarece consideră că jucătorii lui Ovidiu Burcă nu au forţă în atac.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo a ajuns pe penultimul loc din Liga 1, cu doar opt puncte, acumulate după zece runde. „Câinii” au trei înfrângeri consecutive, fiind cu doar două puncte peste ultima clasată, Botoşani.

Gigi Becali, verdict sumbru despre rivala Dinamo

Gigi Becali a analizat meciurile lui Dinamo, şi a ajuns la concluzia că rivalii alb-roşii vor reveni în Liga a 2-a, la doar un sezon după ce au promovat. Patronul de la FCSB consideră că jucătorii lui Ovdidiu Burcă nu forţă în atac, şi din acest motiv, consideră că nu pot obţine punctele necesare pentru a rămâne pe prima scenă a fotbalului românesc.

De asemenea, Becali a mai declarat că toate celelalte echipe din Liga 1 sunt mai puternice decât Dinamo, subliniind chiar că Farul i-a bătut pe „câini”, deşi a jucat în inferioritate numerică timp de aproximativ jumătate de oră.

„Cred că da (n.r. vor retrograda), nu prea îi văd cum să ia puncte. Ei au un antrenor foarte bun, ca dovadă că duce mingea până acolo, dar nu sunt capabili să marcheze gol. Când nu poți să marchezi gol, nu poți să iei decât un singur punct.

Reclamă

Nu poți să iei trei puncte, retrogradezi. Toate echipele sunt mai bune decât ei, dacă nu fac cumva niște mutări în iarnă. Farul i-a bătut în inferioritate numerică, le-a mai dat un gol chiar. E o echipă care nu are putere deloc”, a declarat Gigi Becali, conform prosport.ro.

Gigi Becali nu se teme de Rapid în lupta la titlu

Gigi Becali nu se teme de Rapid în lupta la titlu. Gigi Becali a spus că FCSB se va bate la titlu doar cu CFR Cluj, deşi echipa lui Mandorlini a pierdut derby-ul din Giuleşti. Becali nu teme de Rapid şi de Universitatea Craiova în lupta la titlu.

Dan Şucu a anunţat că Rapid vrea titlul în acest sezon, dar Gigi Becali îl contrazice şi spune că lupta pentru supremaţie va fi o „afacere în doi”.

Reclamă 4 / 0/3

„Hai, mă vedeţi-vă de treabă. Nu ne batem cu Rapidul. Ce să facă Rapidul? Este o echipă antrenată, dar valoarea este la CFR Cluj. S-a văzut prima repriză. Au jucători puternici. Este adevărat, în a doua repriză…

Fiecare vede în felul lui fotbalul. Eu văd CFR-ul o echipă foarte puternică, dar din cauza vârstei, nu ştiu, a doua repriză mai scârţâie. Dar nu cu Rapid ne batem la titlu. Aşa cred. Ne batem cu CFR Cluj. Universitatea Craiova este o echipă foarte valoroasă, dar nu mi se pare antrenată. Nu ştiu care e problema acolo. Jucători aşa de valoroşi, să nu aibă rezultate, nu ştiu.

Fiecare face treaba lui. Mă rugam măcar un egal să scoată Rapid. Îi spuneam şi lui Mihai (n.r. Mihai Stoica). Mă ofticam că au ratat la 2-1 ocaziile alea că mă gândeam că egalează CFR-ul şi apoi le dă şi 3-2″, a spus Gigi Becali la fanatik.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:23 Ora la care joacă Bernadette Szocs cu Natalia Bajor, exclusiv în AntenaPLAY, la Saudi Smash 2024. Programul complet al româncelor 18:22 „A fost atât de stupid..” Ianis Hagi pleacă de la Rangers! Scoțienii au făcut anunțul momentului despre „Prinț” 18:03 VIDEOEduard Ionescu și Ioana Sîngeorzan au ratat calificarea pe tabloul principal de la Saudi Smash! Meciurile au fost în AntenaPLAY 17:55 Ronnie O`Sullivan şi-a ales favoritul la câştigarea Campionatului Mondial de snooker, după ce a fost eliminat încă din sferturi 17:48 Marco Reus pleacă de la Borussia Dortmund după 12 ani! Fabrizio Romano a făcut anunțul care zguduie Bundesliga 17:44 Mesajul lui Dan Petrescu pentru FCSB, după ce echipa lui Gigi Becali a câştigat titlul. „Bursucul”, şocat de rapidişti 17:28 „Se întoarce Alex Chipciu la FCSB?” Mihai Stoica a dat răspunsul pe loc! Dezvăluire sinceră despre negocieri 17:00 Farul – Sepsi LIVE TEXT (20:00). Gică Hagi luptă pentru locul 2 din play-off! Echipele probabile 16:50 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Prima sesiune de antrenamente a fost live video în AntenaPLAY 16:36 Foto„Avem potențial!” Roberto Gliga, prima reacție după România – Coreea de Sud 3-2! A vorbit după ce a fost „atacat” cu ciocolată Vezi toate știrile
Citește și