Închide meniul

Gigi Becali, veste uriaşă înainte de Maccabi – FCSB (miercuri, 21:00, Antena 1 şi AntenaPLAY): „Am semnat. Îi dau 20.000 pe lună”

Alex Masgras Publicat: 30 iulie 2024, 15:03

Reclamă
Gigi Becali, veste uriaşă înainte de Maccabi – FCSB (miercuri, 21:00, Antena 1 şi AntenaPLAY): „Am semnat. Îi dau 20.000 pe lună

Gigi Becali, veste uriaşă înainte de Maccabi - FCSB (miercuri, 21:00, Antena 1 şi AntenaPLAY): "Am semnat. Îi dau 20.000 pe lună"

Gigi Becali, în timpul unei conferinţe de presă / Hepta

Gigi Becali a venit cu o veste uriaşă înainte de Maccabi – FCSB pentru fanii roş-albaştrilor. Manşa a doua a turului 2 preliminar UEFA Champions League se joacă miercuri, de la ora 21:00, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După o perioadă lungă de negocieri, mai ales în privinţa duratei contractului, Gigi Becali a anunţat că a semnat o nouă înţelegere cu Risto Radunovic.

Gigi Becali, veste uriaşă înainte de Maccabi – FCSB (miercuri, 21:00, Antena 1 şi AntenaPLAY): „Am semnat. Îi dau 20.000 pe lună”

Fundaşul muntenegrean, în vârstă de 32 de ani, îşi dorea un contract pe trei ani cu FCSB, în timp ce Gigi Becali îi oferea doar doi ani de contract. În cele din urmă, Radunovic a semnat un contract valabil pe doi ani şi jumătate.

De asemeneea, Gigi Becali a anunţat că salariul pe care Risto Radunovici îl va încasa în urma semnării noului contract este de 20.000 de euro pe lună.

„Da, am semnat deja! 20.000 de euro îi dau pe lună”, a spus Gigi Becali, la fanatik.ro.

Reclamă
Reclamă 4

Gigi Becali a anunțat o schimbare majoră în primul 11 la FCSB

Gigi Becali a anunțat o schimbare majoră în primul 11 la FCSB. Patronul roș-albaștrilor a declarat, imediat după eșecul cu Oțelul, că William Baeten va deveni titular în locul lui Marius Ștefănescu.

Gigi Becali l-a criticat din nou pe Marius Ștefănescu, jucător trimis în teren la pauza meciului cu Oțelul. Acesta a transmis că îl va titulariza pe William Baeten în locul mijlocașului transferat de la Sepsi, în această vară.

„Îmi pare rău că nu l-am băgat pe Baeten să îl cunosc. Am fost fraier, o să joc cu el în locul lui Ştefănescu. Ce să fac, îl văd pe Ştefănescu că se uită pe teren?

Reclamă

Dai 1.3 milioane pe un jucător şi vezi că el stă pe teren, nu face nimic.

Am dat-o în bară şi cu Antwi. Am dat-o în bară şi cu Kiki şi cu Antwi. Am dat-o în bară rău de tot. Îmi vine şi mie să râd de mine.

Când îl văd pe Kiki îmi vine şi mie să râd de mine. O repar eu acum, că mai e până în septembrie”, a declarat Gigi Becali, conform digisport.ro.

Se califică FCSB în play-off-ul Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
16:08

FotoCum arată palmele campionilor olimpici Andrei Cornea şi Marian Enache. „Sunt muncite pentru aur”

15:51

Cu ce salariu l-a convins Răzvan Burleanu pe Mircea Lucescu! „Il Luce”, tot mai aproape de revenirea la naţională

14:53

Rijeka – Corvinul Hunedoara, LIVE TEXT, 21:00! Echipa lui Florin Maxim luptă pentru un nou rezultat istoric

14:47

Răspunsul miliardarului Ion Ţiriac pentru David Popovici. Ce a putut spune după ce Popovici a cerut bazine noi

14:34

„Condiţiile sunt umilitoare!” Sorana Cîrstea, reacţie furibundă după apelul făcut de David Popovici: „Suntem folosiți!”

13:32

Simona Radiş, după argintul de la Jocurile Olimpice 2024: „Am dat efectiv totul. Dacă ar mai fi fost, nu aș mai fi putut”

1 VIDEO & FOTOMaccabi Tel Aviv – FCSB 0-1. Baeten, eroul campioanei României. FCSB s-a calificat în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor 2 Team România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 5 | Popovici, bronz la 100 m liber! Bernie Szocs a ratat calificarea în sferturi 3 FotoCe au spus ungurii când au auzit de cadoul pe care Ion Ţiriac i l-a făcut lui David Popovici. Cât câştigă maghiarii pentru un aur 4 David Popovici a câştigat medalia de bronz la 100 de metri liber în cea mai rapidă finală din istorie 5 FotoAlarmă pentru miliardarul Ion Ţiriac, după cadou uriaş promis lui David Popovici. Elisabeta Lipă e sigură: „O să aibă surprize!” 6 FotoCâţi bani primeşte David Popovici pentru cele două medalii de la Jocurile Olimpice 2024! Va fi recompensat de COSR şi Ion Ţiriac
Citește și