Închide meniul

Gigi Becali visează din nou la Liga Campionilor: „Bag 5 milioane de euro! Mai cumpăr doi fundași centrali, un mijlocaș și un atacant!”

Cosmin Olteanu Publicat: 3 mai 2023, 16:36

Reclamă
Gigi Becali visează din nou la Liga Campionilor: Bag 5 milioane de euro! Mai cumpăr doi fundași centrali, un mijlocaș și un atacant!”

Gigi Becali visează din nou la Liga Campionilor

Gigi Becali, alături de preoţi / Hepta

Gigi Becali visează din nou la Liga Campionilor! Omul de afaceri a dezvăluit ce planuri are, la FCSB, dacă va câștiga titlul de campion, în actualul sezon din Liga 1. În prezent, FCSB se află pe locul 2 din play-off-ul Ligii 1, cu 40 de puncte obținute.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După meciul cu Rapid, câștigat de giuleșteni cu 1-0, Gigi Becali anunța că va renunța la FCSB și va ieși din fotbal.

Gigi Becali visează din nou la Liga Campionilor

Însă, astăzi, Gigi Becali a declarat faptul că are din nou mari speranțe la campionat. Acesta a dezvăluit faptul că, în cazul în care FCSB se va califica în Liga Campionilor, va investi din nou în transferuri de jucători.

„Nu mai are rost să vorbim despre vânzarea echipei, acum vreau campionatul, visez la Liga Campionilor, vreau primăvară europeană în Liga Campionilor! Eu nu vreau puțin, vreau mult!

Nu vorbim despre oferte acum, vorbim despre campionat! Dacă luăm titlul, mai bag 5 milioane de euro! Sau 3-4, nu știu. Mai cumpăr doi fundași centrali, un mijlocaș și un atacant”, a declarat Gigi Becali, pentru fanatik.ro.

Reclamă

Cine e omul de afaceri român care vrea să cumpere FCSB de la Gigi Becali

Deşi patronul FCSB nu a dat nume, omul de afaceri care e interesat să cumpere echipa este Simion Apreutese. Acesta a vrut să investească vara trecută la UTA şi figurează şi ca sponsor la Academia CSA Steaua, scrie gsp.ro.

„Am avut ieri o negociere, a venit omul, un român, care vrea să dea 25 de milioane pe echipă. I-am zis că alta este situația. Dacă iau campionatul, costă 40, dacă nu-l iau rămâne 25.

Este un om de afaceri român, cică are 3.000 de angajați, firme în Franța, Germania, Spania, Italia. Așa mi-a zis. Tranzacția s-ar face imediat, omul dă banii pe loc, pe toți, și asta e. A zis: «Dacă nu vrei să mai vinzi, îți dau 10 milioane, intru și eu cu 20-25%».

Reclamă 4 / 0/3

Nu sunt frații Dedeman (n.r. Dragoș și Adrian Pavăl). Știți cine este? Cred că-l știți. Întrebați-l pe Ilie Dumitrescu cine este, că el l-a adus. Este un băiat din Arad”, a spus Gigi Becali la fanatik.ro.

Gigi Becali, ofertă de 75 de milioane de euro pentru FCSB şi baza din Berceni

Gigi Becali a spus că are o ofertă de 75 de milioane de euro pentru FCSB şi baza din Berceni. Conform patronului de la FCSB, cei care au făcut oferta sunt oameni de afaceri din Turcia.

„Să îți mai zic o chestie. Aseară au venit și turcii! Stăteau la hotel și nu i-am mai primit pe turci! Turcii voiau și baza! Să ia și baza 50 de milioane. 75 de milioane cu bază cu tot.

Dar nu m-a interesat treaba asta. Dacă intru în Liga Campionilor iau 50 de milioane. Nu e greu, dacă vrea Domnul, iese foarte ușor. Turcii au vorbit cu un om de afaceri de aici și le-am zis să vină, atunci. Acum nu știu cum să o mai scot la capăt. Atunci era altă situația. Nu mai speram la campionat. Acum e altă situație. Să vină după ce se termină campionatul”, a mai spus Gigi Becali.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four 12:03 Lionel Messi a cerut transferul unui star la Inter Miami! Oficialii echipei sunt gata să-i facă pe plac 11:57 „O echipă ca oricare alta!” Dovada lui Florin Talpan că FCSB nu este continuatoarea Stelei: „Lucrurile sunt foarte clare” 11:19 Mihai Rotaru a dezvăluit, chiar înainte de Universitatea Craiova – FCSB, ce obiectiv i-a trasat lui Costel Gâlcă 10:50 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Elena Zaharia joacă ACUM, în AntenaPLAY 10:48 Foto„Wow!” Fiica lui Marius Şumudică, şedinţă foto spectaculoasă. Sarah le-a aprins imaginaţia fanilor cu o apariţie electrizantă 10:40 „Dacă mi-ar da 35.000 de euro, tot aş zice nu!” Fostul campion cu FCSB îl refuză categoric pe Gigi Becali 10:19 Marius Lăcătuş, semnal de alarmă pentru CSA Steaua! Mesaj categoric despre situaţia echipei: „Fanii vor fi alături de FCSB!” Vezi toate știrile
Citește și