Închide meniul

Gigi Becali visează să-l aducă pe Gică Hagi la FCSB: „Ia campionatul la pas. Le mănâncă ficaţii!”. Nicolae Dică, ca şi plecat!

Iulian Focșăneanu Publicat: 1 noiembrie 2022, 8:23

Gigi Becali visează să-l aducă pe Gică Hagi la FCSB: „Ia campionatul la pas. Le mănâncă ficaţii!. Nicolae Dică, ca şi plecat!

Gigi Becali visează să-l aducă pe Gică Hagi la FCSB în locul lui Nicolae Dică

Gică Hagi şi Gigi Becali au colaborat în 2007 / Hepta

  • Gigi Becali l-a lăudat pe Gică Hagi
  • Nicolae Dică, tot mai aproape de a fi dat afară de la FCSB

Gigi Becali visează la Gică Hagi după U Cluj – FCSB, scor 2-1, meci din etapa a 16-a a Ligii 1. Nicolae Dică a primit un semnal clar de la patron şi are zilele numărate pe banca roş-albaştrilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Becali i-a cerut public demisia lui Nicolae Dică şi caută deja soluţii pentru a-l înlocui. „Regele” Hagi este văzut drept varianta ideală pentru FCSB de latifundiarul din Pipera. Ilie Poenaru și Andrei Prepeliță sunt însă principalii favoriţi pentru postul de antrenor al vicecampioanei României.

Gigi Becali visează să-l aducă pe Gică Hagi la FCSB

Gică Hagi a fost antrenorul roş-albaştrilor în 2007, dar a plecat după numai 11 partide oficiale. A înregistrat 6 victorii, 3 remize şi a suferit 2 înfrângeri.

Reclamă

I-a luat Gică de peste tot și joacă fotbal. Cum? Spune-mi mie că nu e antrenor. Toți jucătorii pe care noi i-am refuzat, el i-a luat și i-a făcut să joace fotbal. Antrenorul, mă… Cum joacă Rapidul, cum joacă Craiova lui Mititelu? Pasează mult.

Eu nu știu tehnic, l-am întrebat pe Gică, el mi-a spus că le dă mingea și să se antreneze cu mingea până când vomită. Asta mi-a spus Hagi, care e pe primul loc detașat.

Reclamă

Dă-i echipa asta lui Hagi și ia campionatul la pas. Dacă Hagi îl vede pe ăla că driblează și că nu face 5-7 pase îi mănâncă, le mănâncă ficații.

La noi fiecare se duce unde crede el, vrea să dea la poartă, se duce să stea atacant. Nici pase nimic, n-am făcut cu om în plus cinci pase„, a declarat Gigi Becali la primasport.ro.

Hagi este lider cu Farul în Liga 1. A suferit o singură înfrângere şi are cinci puncte avans faţă de Rapid şi 17 faţă de FCSB.

Reclamă 4 / 0/3

Gigi Becali i-a cerut demisia lui Nicolae Dică

Patronul FCSB s-a săturat de prestaţia roş-albaştrilor, care au întrerupt seria de 4 victorii consecutive, şi îl trage la răspundere pe antrenor.

Gigi Becali se teme de Rapid, echipă pe care FCSB o va întâlni duminică în derby. Latifundiarul din Pipera crede că giuleştenii îi vor învinge fără probleme pe jucătorii lui Nicolae Dică.

E chestiune de antrenor! Poate să se supere. Cum adică, să uite jucătorii fotbalul? Nu ai nicio tactică, nicio noimă. Eu nu înțeleg. E doar vina antrenorului. Până acum n-am zis, dar nu au cum să uite toți fotbalul. Se supără, nu se supără… e om bun, dar degeaba. Cum să uiți fotbalul? Aș putea să mă iau de jucători. Dar știți de ce nu o fac? Pentru că nu sunt doar 2-3, echipa nu leagă pase. Eu zic de 5-6 meciuri că nu avem viitor.

Și CS Mioveni mai leagă 5 pase, noi nici atât. Vă dați seama? Noi puteam câștiga și azi din valoarea individuală, dacă nu făcea Șut greșeala aia. Dar nu ai cum să joci așa! Ne bate Rapid acum, ne dă 5! Uite, așa, cu ce jucători au ei pe acolo.

Am dat pe Miculescu 1,7 milioane, dar nu văd nimic. Nu pot să îmi dau seama ce se întâmplă. E din ce în ce mai rău. Cum să joci cu un om în plus și să dai minge lungă? A uitat Olaru fotbalul? E băiat serios, nu poți să zici că nu se antrenează bine!”, a declarat Gigi Becali, potrivit Prima Sport.

Nicolae Dică, cu gândul la plecarea de la FCSB

Nicolae Dică ştie că poate plăti cu postul după eşecul cu U Cluj. Totuşi, nu s-a putut abține și a amintit că, în momentele în care echipa joacă bine și are rezultate favorabile, munca antrenorului este lăsată în umbră.

Sunt supărat, sunt dezamăgit, facem greșeli foarte mari. Ok, eu sunt de vină. Dacă eu sunt de vină, vom vedea ce se va întâmpla. Întotdeauna antrenorul este de vină. Când nu e nimeni de vină, doar antrenorul.

Reclamă

Când lucrurile nu merg sau apare o înfrângere, este antrenorul de vină. Când se câștigă, e valoarea jucătorilor. Antrenorul trebuie să plătească întotdeauna. Atunci când lucrurile nu merg, totul e negru”, a spus Nicolae Dică, la conferința de presă.

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:52 SUA atacă medalia de aur la Jocurile Olimpice cu un nou „Dream Team”: LeBron James, Stephen Curry şi Kevin Durant, în echipă 10:42 FotoCole Palmer, „poker” şi trei recorduri spulberate pentru Chelsea! Imagini ruşinoase cu londonezii care se „bat” pentru minge 10:25 „E peste Coman, e de nivelul lui Drăguşin!” Dumitru Dragomir a dat verdictul despre cel mai valoros jucător din Liga 1 10:13 Al Ain – Al Hilal LIVE VIDEO în AntenaPLAY, de la ora 19:00. Se anunţă show total în prima semifinală a Ligii Campionilor Asiei 10:00 Cum va arăta echipa de Champions League a FCSB-ului! Gigi Becali transferă cinci jucători după câştigarea titlului 9:33 Adina Diaconu – Manika Batra (12:00) şi Elizabeta Samara – Sabine Winter (13:20) vor fi LIVE VIDEO în AntenaPLAY 8:57 „Nu aş face-o pentru nimic în lume!” Primul refuz după ce Rapid a pierdut al 4-lea meci din playoff 8:49 Ce se întâmplă la FCSB, imediat după câştigarea matematică a titlului! Apel de urgenţă: „Avem deschidere totală!” 8:29 „I se umflă vena la gât când pierde!” Carlos Martinez, dezvăluiri despre Simona Halep: „Poate câştiga Roland Garros!” 8:22 Ilie Dumitrescu i-a propus doi antrenori lui Dan Șucu, pentru a scoate Rapidul din criză. Ar fi o lovitură de proporții! Vezi toate știrile
Pe același subiect
Mihai Stoica a dezvăluit cum va arăta echipa de Champions League a FCSB-ului
Liga 1 • 10:00
Cum va arăta echipa de Champions League a FCSB-ului! Gigi Becali transferă cinci jucători după câştigarea titlului
Ce se întâmplă la FCSB, imediat după câştigarea matematică a titlului
Liga 1 • 8:49
Ce se întâmplă la FCSB, imediat după câştigarea matematică a titlului! Apel de urgenţă: „Avem deschidere totală!”
Florinel Coman, sfătuit să nu se grăbească să plece de la FCSB
Liga 1 • 15 apr., 22:21
Florinel Coman, sfătuit să nu se grăbească să plece de la FCSB! Când ar putea prinde un transfer de vis
Prima mutare de la FCSB, din sezonul viitor! Anunţul lui Mihai Stoica
Liga 1 • 15 apr., 21:00
Prima mutare de la FCSB, din sezonul viitor! Anunţul lui Mihai Stoica: „E mereu în top 3!”
Alex Băluţă, fotografie de colecţie cu fiul lui şi Gică Hagi!
Extra • 15 apr., 20:21
Alex Băluţă, fotografie de colecţie cu fiul lui şi Gică Hagi! Mesajul fotbalistului: „Cu siguranţă, peste ani, se va mândri”